• 19 sep 2018

  Halloween i København: 2 dage på et centralt hotel til kun 549 kr. inkl. morgenmad og entré til Tivoli

  Hvad siger du til en lille efterårstur til vores skønne hovedstad, København? Med dette tilbud får du central overnatning med morgenmad og entrébillet til Tivoli, så har du et godt udgangspunkt for en hyggelig storbyferie i det københavnske. Udover smukke efterårsfarver, blå himmel og sol, byder efteråret også på Halloween. En tradition som Tivoli i den grad har taget til sig. Stemningen i parken er helt utrolig med masser af lyskæder, (u)hyggeligt pynt, lysshow, halloweenmagi og ikke mindst 20.000 græskar! Der er både spændende aktiviteter for de mindste og lidt mere uhygge til de voksne – og du kan endda komme afsted i efterårsferien!

  Efterårsferie i København
  oktober - start november
  549 kr.
  Halloween i København
  inkl. hotel, morgenmad og entré til Tivoli
  549 kr.

  Storbyferie i København

  Med dette tilbud jeg har fundet, kommer du til at bo på Generator Hostel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Du kommer til at bo på et lyst dobbeltværelse med eget badeværelse. Hotellet er moderne indrettet og har en perfekt beliggenhed. Du bor nemlig under 1 km fra Nyhavn. Der er gratis WiFi og døgnåben reception. Generator Hostel er en veletableret hotelkæde – jeg har selv boet på Generator i både Berlin og London, og jeg har været meget tilfreds med mine ophold!

   

  Med i tilbuddet får du også en entrébillet til Tivoli. Tivoli holder Halloween fra d. 12.10. – 04.11. Det er muligt at benytte sig af tilbuddet i denne periode til 549 kr. (609 kr. hvis du vil ankomme en fredag eller lørdag) – og så er det også muligt at rejse i efterårsferien!

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Generator Hostel: 1, 2 eller 3 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Entrébillet til Tivoli (+8 år)

   

  Som med et hvert andet TravelBird-tilbud, kommer der et bookinggebyr (49 kr.) oveni.

   

  Transport til/fra København

  Hvis du kommer fra Jylland og skal til København er der forskellige transportmuligheder du kan benytte. Du kan enten køre selv eller tage et tog, bus eller fly. Hvis du vil med bus, så kan jeg anbefale at tage med Flixbus.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her