• 30 jun 2018

  Sensommer i Halkidiki: 1 uge på et 3* hotel med fly, lejebil og morgenmad til kun 1.757 kr.

  Leder du efter rejser sydpå til september/oktober? Så vil jeg foreslå en tur den græske halvø, Halkidiki. Her byder den sydeuropæiske sensommer dig velkommen med 25-30 grader i september, og du vil opleve en fantastisk charmerende del af Grækenland med en hyggelig stemning, lækre strande og smuk natur. Halkidiki har en lang kyststrækning, hvor du finder en masse hyggelige græske byer. Så pak tasken og gør dig klar til græsk sensommersol, varme temperaturer og det smukke azurblå Middelhav!

  Græsk sensommer i Halkidiki
  september og oktober
  1.757 kr.
  København
  Thessaloniki
  Hotel i Halkidiki
  f.eks. det 3* Theo Bungalows
  913 kr.
  OBS! Du kan også vælge halvpension til 1.174 kr. pr. person
  Billige fly til Halkidiki
  inkl. 10 kg håndbagage
  432 kr.
  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og forbindelsesbus
  412 kr.
  Hotel
  913 kr.
  Fly
  432 kr.
  Lejebil
  412 kr.
  Total (pr.person)
  1.757 kr.

  Hotel

  Som jeg fik nævnt i introen, finder du en lang række charmerende byer fordelt i hele Halkidiki-regionen. Med en lejebil har du derfor frit slag i forhold til, hvor du vil bo. I dette eksempel har jeg på skyscanner.dk fundet det billige 3* Theo Bungalows (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger i den lille landsby Kriopigi.

   

  Hotellet ligger kun 600 meter fra stranden og 300 meter fra byens centrum, så beliggenheden fejler bestemt ikke noget. Herudover har hotellet et indbydende poolområde med liggestole, parasoller og en velassorteret poolbar. Alle værelser er udstyret med aircondition, tv og et minikøleskab.

   

  Prisen for en hel uge på Theo Bungalows inklusive morgenmad er 1.826 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 913 kr. pr. person. I øvrigt har du også mulighed for at vælge halvpension til kun 1.174 kr. pr. person (hvilket vil give en samlet pris på 2.018 kr. pr. person).

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Halkidki, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Fly

  skyscanner.dk kan du lige nu finde billige fly fra København til Thessaloniki i september og oktober. Det er Ryanair, der udbyder de billige billetter til mellem 400 og 700 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra den 12.09. til den 19.09. til kun 432 kr. Der er afgange hver onsdag og lørdag, og hos Ryanair har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

  Her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.09. – 15.09.
  • 12.09. – 19.09.
  • 22.09. – 29.09.
  • 26.09. – 03.10.
  • 06.10. – 13.10.
  • 10.10. – 17.10.
  • 17.10. – 24.10.
  • 20.10. – 27.10.
  • Og flere

   

   

  Lejebil

  Det kan varmt anbefales at leje en bil, når du tager på ferie til Halkidiki – så jeg har inkluderet en lejebil i dette rejseeksempel. Halkidiki giver nemlig en smag på det “ægte” Grækenland med smukke landsbyer, idylliske bugter med smukke strande og en gæstfri lokalbefolkning. Og så er det ikke engang særligt dyrt at leje en bil. Ovenfor har jeg på skyscanner.dk fundet et tilbud på en lejebil i en hel uge med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis forbindelsesbus fra lufthavnen til udlejningsfirmaet. Prisen er 823 kr., så ved en rejse for 2 bliver prisen kun 412 kr. pr. person.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel