• 05 mar 2018

  Græsk solferie på Kos: 1 uge på et lækkert 4* hotel fra kun 1.829 kr. inkl. fly og transport

  Livet bliver ikke meget bedre end en lækker, varm solksinsferie på en græsk paradis-ø! De græske øer i Det Ægæsike Hav har bare alle ingredienserne til de mest fantastiske sol- og strandferier. De to åbenlyse ingredienser er selvfølgelig lækre strande og masser af sol. Men herudover får du også Grækenlands rige historie og kultur, den skønne mad og den enestående natur med i pakken. I dag har jeg fundet et alletiders tilbud til øen Kos, hvor du får et 4* hotel, flybilletter og lufthavnstransport til under 2.000 kr.!

  Sol og afslapning på græske Kos
  maj - september
  fra1.829 kr.
  København og Billund
  Kos
  Græsk solskinsferie på Kos
  inkl. fly, 4* hotel og lufthavnstransport
  fra1.829 kr.

  sunweb.dk har jeg netop fundet et herligt solskinstilbud på det 4* Lejl. Tasos på den græske ø Kos. Hotellet ligger i byen Kos – kun 2 minutters gang fra stranden og den populære bargade. Hotellet har et dejligt poolområde med behagelige solsenge og høje, flotte palmer. Poolområdet har desuden en poolbar, så skulle du få lyst til en kølig drink, er den aldrig langt væk.

  Samtlige lejligheder er indrettet med tekøkken, så du har mulighed for selv at tilberede lette måltider. Som alternativ kan du altid besøge nogle af de mange restauranter, som ligger tæt ved lejlighederne.

  De billigste ophold kan du finde fra maj til juni. Men selv i juli og august kan du finde forholdsvis billige afgange. Jeg har her f.eks. fundet et opholdet fra den 24.05. – 31.01. Det er billigst, hvis man rejser 4 personer. Her kan man få en 4-personerslejlighed (se hvordan man booker til 4 personer nedenfor) til kun 1.829 kr. pr. person. Hvis man rejser 2 eller 3 personer er prisen kun lidt dyrere, hvor det koster hhv. 1.999 kr. og 1.929 kr. Udover selve hotelopholdet inkluderer denne pris også flybilletter og transport til og fra lufthavnen!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her