• 08 feb 2020

  Græsk ø-paradis på idylliske Naxos: 1 uge på et 3* hotel fra kun 2.698 kr. inkl. fly

  Hvis du heller ikke kan få nok af sol, tzatziki og hyggelige tavernaer på hvert et gadehjørne, så kan jeg i dag glæde dig med en billig ferie til én af de charmerende græske øer. Med denne rejse kan du nemlig komme en tur til Naxos – den største af de kykladiske øer. Øen er et godt mix af fantastiske hvide sandstrande, historiske bygninger, olivenlunde og vinmarker – præcis som et græsk ø-paradis skal være. Jeg har fundet et supergodt tilbud på en pakkerejse til denne skønne ø. Så pak kufferten og gør klar til afgang!

  Oplev græske Naxos
  maj - september
  fra2.698 kr.
  København
  Naxos
  Skøn solferie på Naxos
  inkl. 3* hotel og fly
  fra2.698 kr.

  Billige pakkerejse til Naxos

  Jeg har som sagt fundet en dejlig billig pakkerejse til den græske ø, Naxos. Pakkerejsen inkluderer både SAS-fly tur/retur fra København til Santorini og 7 nætter på det 3* Hotel Evdokia (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Som du nok kan regne ud, mangler der så bare en færgebillet tur/retur fra Santorini til Naxos – og den kan du tilkøbe for 495 kr. pr. person. Det vil jeg anbefale, at du gør, for ellers kan det blive problematisk at finde en færgebillet, der sejler tidligt nok til at nå flyet returflyet.

   

  Hotel Evdokia er et rigtigt lækkert hotel med ægte græske stemning i rolige og frodige omgivelser. Hotellet blev renoveret så sent som i 2019, så du kan se frem til et helt nybygget poolområde, hvor du kan nyde sydens sol med udsigt over havet. 200 meter fra hotellet ligger der en rigtig fin strand med turkisblåt vand og lyst sand. Hvis du er til varme aftener med en hyggelig gåtur i byen, ligger Agia Anna centrum kun 850 meter væk.

   

  Du kan benytte tilbuddet mellem maj og september, hvor de billigste afgange ligger i maj og juni. Du kan f.eks. finde rejsen til kun 2.698 kr. pr. person med afrejse den 16. maj. I skolernes sommerferie i juli og august kan du finde tilbuddet fra ca. 4.100 – 5.200 kr. pr. person. Herefter kan du fra midten af august finde afgange fra ca. 3.400 kr. pr. person frem til slutningen af september.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly med SAS fra København til Santorini tur/retur
  • 1 stk. håndbagage á 5 kg
  • 8 dage (inkl. transporttid) på Hotel Evdokia (ca. 200 m. fra stranden)
  • Ophold i 1-værelses lejlighed med balkon
  • Adgang til hotellets poolområde med børnepool, solstole og parasoller
  • Wi-Fi på hotelområdet

   

  OBS: Der skal betales en turistafgift på mellem 0,25 og 4,00 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet ved ind- eller udcheckning.

   

  OBS! Vi anbefaler, at du tilkøber transfer til denne rejse, så bådbilletten fra Santorini – Naxos t/r er arrangeret, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Santorini.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel Evdokia

   

   

  Oplevelser på Naxos

  Apollo Temple – øens vartegn er svær ikke at spotte, når man ankommer med færgen. Egentlig er det bare en ruin af et gammelt tempel, men flot er det – også udsigten derfra.

   

  Den gamle bydel – det er altid en oplevelse at vandre rundt i de gamle bydele, gennem smalle og hyggelige gader. Naxos er ingen undtagelse. Det er det perfekte sted at finde en souvenir i en af de mange små butikker.

   

  Agios Prokopios Beach – den ultimative strandoplevelse! Her får du 1,5 km lang strand med gyldent sand og krystalklart vand.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her