• 05 jun 2018

  Græsk ø-ferie i skolernes sommerferie: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 2.879 kr. inkl. fly og transport

  Juli er bestemt ikke en nem måned at finde gode rejsetilbud i. Så snart skolernes sommerferie begynder i slutningen af juni, er det ganske normalt, at rejser med ét bliver mindst dobbelt så dyre. I dag har jeg dog fundet et superbilligt pakketilbud inden for skolernes sommerferie på en rejse til skønne, solrige Kreta med et 3* hotel direkte ved stranden, fly og transport til og fra lufthavnen. Alt sammen til lige omkring de 3.000 kr.!

  Kreta i skolernes sommerferie
  juni, juli og august
  fra2.879 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Kreta
  Billig sommerferie på Kreta
  inkl. 3* hotel, fly og transport til og fra lufthavnen
  fra2.879 kr.

  sunweb.dk kan du lige nu finde et hammerbilligt tilbud på det 3* Danaos Beach (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger ca. 9 km fra den populære by Rethymnon – og elsker du stranden, så får du simpelhen ikke en bedre beliggenhed! Hotel Danaos Beach ligger nemlig helt ned til stranden (check billederne nederst på siden)!

  I og med hotellet ligger lidt uden for Rethymnon får du en ferie i dejligt fredelige omgivelser. Men skulle du få lyst til en tur ind til byen, så holder den lokale bus, der kører dig ind til Rethymnon, tæt ved hotellet. Hotellejlighederne er udstyret med et fint lille tekøkken, så du altid har mulighed for at lave en kop kaffe eller et let måltid.

  Selvom Danaos Beach ligger direkte ved stranden, så skal du da ikke snydes for et lille, lækkert poolområde med solterrasse og en fabelagtig udsigt over Middelhavet.

  Det er som sagt muligt at finde dette tilbud i skolernes sommerferie til ca. 3.000 kr. pr. person, og du kan finde afgange fra både Billund, København og Aalborg. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra Billund den 29.06. – 06.07. til kun 2.879 kr. pr. person ved en rejse for 2. Herudover er der overraskende mange billige afgange i juli og august til både 2, 3 og 4 personer – se bare billederne nedenfor. Da man kan være op til 4 personer i en lejlighed, er rejsen her også oplagt til familier. Børn betaler generelt samme pris som voksne, mens der er et administrationsgebyr på 300 kr. for babyer (under 2 år).

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer priserne herunder både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.

   

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”. Som udgangspunkt viser siden nok 2 voksne, så hvis du vil bestille et større værelse, skal du ændre antallet af rejsende, før Sunwebs kalender viser dig alle mulighederne.

   

  Lejebil

  Kreta er et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

  Det bliver svært at finde et hotel tættere på stranden end dette! 😉

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her