• 09 aug 2017

  Græsk luksusferie i mageløse Halkidiki: 1 uge på et fantastisk 5* hotel til kun 2.728 kr. inkl. fly og all inclusive

  Hvis du stadig går rundt og drømmer om varmere himmelstrøg og middelhavsstrande, så se lige nærmere på denne drømmerejse til det græske ferieparadis på halvøen Halkidiki! Grækenland byder på utallige vidunderlige rejsemål – og Halkidiki hører bestemt med i denne kategori. Du kan f.eks. udforske halvøens prægtige natur (måske besøge Mavrobara-søen med dens mange skildpadder), gå på opdagelse i det smagfulde, græske køkken eller bare nyde de smukkeste strande og den varme, græske sol …

  Græsk solferie i Halkidiki
  slut september - oktober
  2.728 kr.
  København
  Thessaloniki
  5* Elinotel Apolamare
  All inclusive
  2.243 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (07.10. - 14.10.)
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (07.10. - 14.10.)
  Billige fly til Halkidiki
  inkl. 10 kg håndbagage
  485 kr.
  Hotel
  2.243 kr.
  Fly
  485 kr.
  Total (pr.person)
  2.728 kr.

  Hotel

  I dag har jeg fundet et godt tilbud på det lækre 5* hotel Elinotel Apolamare (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“) med all inclusive. Hotellet har en perfekt beliggenhed lige ud til stranden og har desuden en nydelig laguna-pool. Du kan gratis låne håndklæder i pool-baren og stranden er forsynet med liggestole og parasoller til hotellets gæster. Nu hvor opholdet er med all inclusive, vil du sikkert også gerne høre om hotellets barer og restaurant. Du kan bl.a. nyde kølige øl og et udvalg af farverige drinks og cocktails ved hotellets ’Sunshine Pool Bar’. Og restauranten ’El Greco’ vil forsyne dig med morgen-, middag- og aftensmad serveret som buffet. Et dobbeltværelse i en uge koster 4.360 kr. med all inclusive. Dvs. at prisen for to personer bliver 2.180 kr.

  Hvis du selv vil lede efter andre hoteller, kan du finde en fin oversigt her.

  Fly

  Jeg har fundet billige flybilletter på momondo.dk fra København til Thessaloniki. Du flyver med Ryanair, så du har 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Jeg har fundet billige flybilletter i det meste af oktober. Prislejet ligger generelt et sted mellem 400 og 800 kr. Den flyrejse, jeg her har fundet, dækker perioden 07.10. – 14.10. og koster kun 385 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.10. – 14.10. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.09. – 04.10.
  • 04.10. – 11.10.
  • 07.10. – 14.10.
  • 11.10. – 18.10.
  • 18.10. – 25.10.
  • 21.10. – 28.10.
  • og flere

   

  Transport til hotel

  Halkidiki består af tre halvøer, og Elinotel Apolamare ligger på den halvø, der hedder Kassandra. Når du ankommer til Thessaloniki, har du et stykke til hotellet. Den billigste måde at komme dertil er at tage bussen. Brugere på TripAdvisor anbefaler, at man tager en taxi fra lufthavnen til Halkidiki busstation, der ligger 8 km fra lufthavnen. Derfra kører der regelmæssigt busser til Hanioti, hvor hotellet ligger. En billet koster ca. 12,60 euro (94 kr.), og du kan se ruteplanen her.

  Lejebil

  Hvis du ønsker større frihed ift. transport, mens du er afsted, så kan du altid leje en bil hos rentalcars.com. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Græsk luksusferie i mageløse Halkidiki: 1 uge på et fantastisk 5* hotel til kun 2.728 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Karline says:

   Tjek ud

  2. Sara says:

   Hej Rejsespejder! Jeg ønsker, at overraske min kæreste med en 2 nætters tur til et varmt sted. Kan du evt. lave et rejseopslag med tips om, hvortil man kan tage hen for at nyde solen i 3 dage (2 nætter)?

  3. Heidi says:

   Findes der noget lignende med fly fra Billund? Leder efter en skøn solferie i oktober (minus uge 42)

   • Rejsespejder says:

    Hej Heidi,
    desværre findes der ingen fly til Halkidiki fra Billund. Men hvis du kan rejse udenfor uge 42 så er jeg meget sikker på at der nok skal komme nogle gode tilbud her i løbet af de næste par uger :).

  4. Rune says:

   Hej. Ville hører hvordan man bestiller sådan en rejse med all inclusive?
   Mvh rube

  5. Lene Kolding says:

   Vil så gerne at i oplyser afg fra andre lufthavne.. gerne Aalborg..

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lene,
    Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne! Da jeg selv er fra Aalborg, ville jeg også ønske, at der var flere afgang herfra. Men der er f.eks. den her fra Aalborg og den her. Men ellers kan du tro, at jeg holder skarpt øje 🙂

  6. Hanne says:

   Der er i alt fald ikke overensstemmelse, mellem de viste i flydatoer og hotel dato
   Hanne

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Hanne,
    Det beklager jeg – nu skulle der være styr på det! Hvor er det godt at have skarpe læsere som dig 🙂

  7. Lone says:

   Vil rigtig gerne rejse billigt den 18-25.10.
   og bo på Elinore Hotel.Men de tager ikke imod reservationer i perioden, ser det ud til. Kan det mon passe?
   Hvad kan man ellers gøre?