• 19 sep 2017

  Grækenland: 1 uge i Halkidiki på et skønt 4* strandhotel til kun 1.815 kr. inkl. morgenmad og fly

  Trænger du til lidt sol inden det bliver koldt for alvor? Så har måske fundet noget til dig! I Grækenland er der lige nu stadig varme 30 grader og også i oktober plejer der at være masser af solskin og temperaturerne over 20 grader. Og det bedste er, at det kan lade sig gøre til meget få penge! Så hvad venter du på – pak din kuffert og oplad dine vitamin D reserver inden vinteren!

  Efterårstur til Halkidiki
  september - oktober
  1.815 kr.
  København
  Thessaloniki
  Hotel i Halkidiki
  f.eks. 4* hotel med halvpension
  1.250 kr.
  Ryanair fly
  inkl. håndbagage
  565 kr.
  Hotel
  1.250 kr.
  Fly
  565 kr.
  Total (pr.person)
  1.815 kr.

   

  Hotel

  Expedia har jeg fundet det dejlige 4* Possidi Paradise Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en vidunderlig beliggenhed på Kassandra-halvøen lige ved stranden. Desuden findes der et lækkert pool-område, gratis Wifi, og et lille fintesscenter. Lige nu kan du få en uge på et dobbeltværelse på dette hotel til 2.500 kr. Dvs. hver enkelt betaler kun 1.250 kr. ved en rejse for to. I prisen er der halvpension inkluderet – dvs. morgen- og aftensmad. Der er også mulighed for at opgradere til all-inclusive. Her er prisen 1.875 kr. pr. person.

  Selvfølgelig findes der rigtig mange andre muligheder i Halkidiki – så hvis du selv vil “shoppe” lidt efter dit ønskehotel kan du gøre det her.

   

  Fly

  Der findes en del billige til Thessaloniki i oktober. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 04.10. – 11.10. til kun 565 kr.  Men som skrevet findes der flere afgange med priser mellem 600 – 1.000 kr. Der findes desværre ingen direkte afgange fra Jylland, men alternativt kan du flyve fra Hamborg – her kan du flyve fra ca. 600 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 04.10. – 11.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.09. – 04.10.
  • 30.09. – 07.10.
  • 04.10. – 11.10.
  • 07.10. – 14.10.
  • 11.10. – 18.10.
  • 18.10. – 25.10.
  • 21.10. – 28.10.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du alligevel har tænkt dig at opleve noget af området på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com. Her kan du f.eks. leje en bil i hele perioden for 820 kr., dvs. 410 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk, de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Der er kun 33 km. fra lufthavnen til hotellet.

  Hvis du hellere vil undvære bilen, så kan du tage til Thessaloniki centrum og derfra tage tage bussen til Possidi –  Turen tager godt 2 timer og koster omkring 100 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Grækenland: 1 uge i Halkidiki på et skønt 4* strandhotel til kun 1.815 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Per Christensen says:

   Hvad har vi til Spanien eller Grækenland i uge 29. Vi er 2 par . helst fra jylland

  2. Meliha says:

   Min veninde og jeg vil gerne rejse d. 18-25 oktober og der er en direkte afgang tilbage. Men hotellet er ikke tilgængeligt i denne periode, kan du anbefale et andet hotel?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Meliha 🙂

    Beklager mit sene svar – håber det går.

    Der er en del lækre hoteller i Halkidiki – og langt hen ad vejen handler det om personlige præferencer og budget. Hvis ikke allerede I har fundet et hotel, vil jeg egentligt blot råde jer til at klikke på linket “Se andre hoteller” i artiklen – der burde I få en fin liste over hoteller, og I kan indstille Trivagos filter, så det passer til jeres ønsker 🙂

  3. Irene says:

   Går der en bus fra lufthavnen til hotelet og hvor lang er der vh irene

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Irene 🙂

    Beklager mit sene svar – håber det går.

    Der er lidt under 100 km fra lufthavnen til hotellet. Så vidt jeg kan se, skal du først fra lufthavnen ind til Thessaloniki (taxi er nok nemmest). Derfra kan du tage bussen ned til Kalandra og gå de sidste 2,7 km til hotellet. Du kan se en mere præcis rutebeskrivelse her.

  4. brigitte kanyama says:

   er det muligt at få rejsen i uge 28 fra Kbh?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Birgitte,

    Det er muligt, men priserne bliver dog meget højere desværre – en flybillet, der hvor du gerne vil afsted, koster 2.573 kr. 🙂

  se fly se hotel