• 17 sep 2021

  Gin-event i København: Cocktails, livemusik og god stemning fra kun 159 kr.

  Efteråret har sneget sig ind på os. Mange af os har måske også planlagt, hvad der skal ske i efterårsferien. Men hvis du endnu ikke ved, hvad der skal ske i uge 42, kan du jo sætte kryds i kalenderen fredag den 15. oktober og skyde ferien i gang med et eksklusivt ginevent hos Copenhagen Distillery. Så tag din bedste kammerat, veninde eller kæreste med til en superhyggelig aften med lækre drinks og godt humør 🍸😀

  Eksklusivt ginevent hos Copenhagen Distillery
  15. oktober 2021
  fra159 kr.
  Ginevent hos Copenhagen Distillery
  fra159 kr.

  Ginevent hos Copenhagen Distillery

  Vidste du godt, at gin er blevet brugt som forebyggende medicin mod både malaria og skørbug gennem tiden?

   

  Gin er faktisk et mirakelmiddel i sig selv. Enebær, som gin er lavet af, kan forebygge rynker, hjælpe mod forkølelse, styrke din knogler og øge blodcirkulationen. Derudover er gin lav på kalorier. Alle burde jo faktisk snuppe et glas gin ind i mellem – for helbredets skyld 😉 Og specielt når efteråret er på vej!

   

  Og så må man heller ikke glemme, at gin jo smager fantastisk godt – f.eks. i en gin & tonic!

   

  Så hvorfor ikke tage til et eksklusivt ginevent hos Copenhagen Distillery?

   

  Dette event er et særtilbud fra Truestory (tidligere DuGlemmerDetAldrig). Der er kun ét event af slagsen, så det er med at være hurtig!

   

  Eventet finder sted fredag den 15. oktober 2021 fra kl. 16 til 22. En billet til dette event koster 159 kr. pr. person. En billet inkluderer to cocktails lavet på Kørner-gin (special edition) samt 20 % rabat på cocktails resten af aften.

   

  Derudover så står aftenen på livemusik og god stemning. Der vil desuden også være snacks under eventet.

   

  Hvis du ikke kan få nok af lækker gin og bare må have en souvenir med hjem, så kan du købe en “opgraderet” billet. Denne billet koster 399 kr. og inkluderer to cocktails, 20 % rabat på cocktails resten af aftenen, snacks, livemusik og 1 flaske Kørner-gin (to-go). Så kan du jo selv afprøve, om du derhjemme kan lave lige så gode cocktails, som de kan hos Copenhagen Distillery.

   

  GineventGineventGinevent

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her