• 21 aug 2017

  Fortryllende natur i Kroatien: udforsk de smukke Plitvicesøer til kun 1.163 kr. inkl. fly, hotel og lejebil

  Hvis du elsker storslået natur, så har jeg fundet en rejse, du endelig ikke må snyde dig selv for! I Kroatien – ca. 130 km syd for hovedstaden Zagreb – finder du Nationalparken Plitvicesøerne, som er et knap 300 km2 stort naturområde med nogle af de smukkeste søer, du nogensinde har set. Området byder på så enestående natur, at Plitvicesøerne allerede tilbage i 1979 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nationalparken Plitvicesøerne er særligt kendt for dens imponerende, strømmende vandfald og søernes utroligt smukke farver, der varierer fra azur til grøn, grå og blå. Farverne ændrer sig hele tiden alt efter vandets indhold af mineraler og lysets vinkel. Området ved Plitvicesøerne er desuden også kendt for sit rige plante- og dyreliv. For naturinteresserede er Plitvicesøerne med andre ord et must-see! Og ved at rejse i efteråret undgår du den travle sommersæson. Husk endelig dit kamera!

  Storslået natur ved Plitvicesøerne
  september - oktober
  1.163 kr.
  København
  Zagreb
  Hotel ved Plitvicesøerne
  F.eks. det charmerende 3* House Rustico
  446 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (04.10. - 07.10.)
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (04.10. - 07.10.)
  Billige fly til Zagrab
  inkl. 10 kg håndbagage
  647 kr.
  Billeje
  fra Zagreb Lufthavn
  133 kr.
  Hotel
  446 kr.
  Fly
  647 kr.
  Billeje
  67 kr.
  Total (pr.person)
  1.160 kr.

  Hotel

  tripadvisor.dk har jeg fundet det charmerende 3* Bed and Breakfast House Rustico (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”), som har en fremragende beliggenhed i forhold til Plitvicesøerne. Der er ganske vist ikke tale om den store luksusoplevelse, men det er til gengæld et hyggeligt lille sted, hvor du får valuta for pengene – og som du kan se, har det fået rigtig fine anmeldelser. Husk at når du booker på tripadvisor, skal du selv indtaste dine rejsedatoer – i dette tilfælde 04.10. – 07.10.

  Der findes en del bed and breakfasts i området ved Plitvicesøerne, så hvis du hellere selv vil finde et overnatningssted, der passer til dine behov, så klik her. Rejser du alene, kan du ændre søgningen i toppen af siden, så du kun bliver vist steder med enkeltværelser.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet rigtigt billige Norwegian-billetter fra København til Zagreb til kun 647 kr. Du kan finde billetter i både september og oktober. Her har jeg f.eks. fundet en 4-dagestur fra d. 04.10. til 07.10. til kun 647 kr. Det er desværre ikke muligt at finde afgange fra Billund eller Aalborg, som prismæssigt eller logistisk giver mening.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 04.10. – 07.10. – her har du nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.09. – 16.09.
  • 30.09. – 04.10.
  • 07.10. – 11.10.
  • 11.10. – 14.10.
  • 25.10. – 28.10.
  • og flere

   

  Billeje

  holidaycars.com kan du f.eks. leje en fiks, lille Volkswagen Up i 4 dage til kun 133 kr. med ubegrænset kilometer. Hvis I er to på tur, koster det således kun 67 kr. at splejse om en lejebil. På denne måde har du allerede transporten klar, når du lander i Zagreb Lufthavn – og du har den ultimative frihed til at udforske alle 300 kvm2 af Plitvicesøernes uforlignelige skønhed! Lejebil kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – se om din rejseforsikring dækker den). Husk også, at stort set alle udlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort og ikke Dankort (hos de fleste banker kan du oprette et gratis MasterCard).

   

  Natur-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Fortryllende natur i Kroatien: udforsk de smukke Plitvicesøer til kun 1.163 kr. inkl. fly, hotel og lejebil

  1. Lissi Bech says:

   Overvejer meget 🙂

  2. Susanne Spengler says:

   Et godt tilbud 🙂