• 02 maj 2018

  Forlænget weekend i solrige Valencia: 3 nætter på et flot 4* hotel til kun 962 kr. inkl. fly

  Halvejs nede af den spanske østkyst finder du kystbyen Valencia – Spaniens tredjestørste by efter Madrid og Barcelona. Valencia er en af den slags destinationer, der kan det hele. Selve byen rummer et pulserende byliv, smuk arkitektur, fantastisk shopping og et hav af lækre restauranter. Samtidig har du stranden lige ved hånden, der altid er et fantastisk sted at slikke sol og slappe af! Valencia fortjener i den grad ikke at stå i skyggen af Madrid og Barcelona – så gør endelig dig selv den tjeneste at opleve denne fede by!

  Forlænget weekend i Valencia
  maj - juni
  962 kr.
  København
  Valencia
  Hotel i Valencia
  f.eks. det 4* Hotel Olympia Valencia
  664 kr.
  Billige fly til Valencia
  inkl. 10 kg håndbagage
  298 kr.
  Hotel
  664 kr.
  Fly
  298 kr.
  Total (pr.person)
  962 kr.

  Hotel

  At finde hoteller i storbyer er altid en prioritering mellem pris, beliggenhed og value for money. Her har jeg på skyscanner.dk fundet et hotel, der rammer en meget god balance, hvis du spørger mig. Jeg har nemlig fundet det 4* Hotel Olympia Valencia (4 ud af 5 på TripAdvisor).

  Hotellet ligger i udkanten af centrum. Til gengæld ligger det kun et stenkast fra metrostationen Aboraya Palmaret. Derfor har du supernemt ved at komme ind til centrum (9 minutter med linje 3 eller 9) og til/fra lufthavnen (30 minutter med linje 3). En tur til Malvarossa-stranden tager ligeledes omkring en halv time med metroen. Så alt i alt supergode transportforbindelser!

  Hotellet byder desuden på en indendørs pool og et stort fitnesscenter til fri afbenyttelse og har herudover fine spa-faciliteter (mod gebyr).

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 1.328 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 664 kr. pr. person.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Valencia, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige fly fra København til Valencia. Du finder de billige billetter i maj og juni. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet fly til en lækker forlænget weekend fra lørdag den 26.05. til tirsdag den 29.05. til kun 298 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Det er Ryanair, der udbyder de billige flybilletter til mellem 300 og 700 kr. De flyver mellem København og Valencia hver tirsdag og lørdag. Derfor kan du også sagtens finde længere rejser, hvis du foretrækker det. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 26.05. – 29.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.05. – 15.05./19.05.
  • 15.05. – 19.05./29.05.
  • 19.05. – 26.05./29.05.
  • 22.05. – 26.05./29.05.
  • 26.05. – 29.05./02.06.
  • 29.05. – 05.06.
  • 09.06. – 12.06./16.06.
  • 12.06. – 16.06./19.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5. Herudover kan du også tage bus 150. Hvis du skal til Hotel Olympia Valencia, skal du bare tage metrolinje 3, der kører direkte til stationen Alboraya Palmaret, hvor hotellet ligger. Turen tager ca. 30 minutter og koster omkring 16 kr.

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan du så opleve i Valencia? Her får du et par forslag med på vejen.

   

  Strandene

  Denne her giver vist sig selv! Området omkring Valencia (også kendt som Costa Blanca) har adskillige strande i topklasse!

   

  Valencias arkitektur

  Valencia er en meget gammel by, der blev grundlagt helt tilbage i år 138 f.Kr. Derfor kan du både finde levn fra romerske bygninger såvel som fabelagtig gotisk og barok arkitektur. Byens prægtige historiske arkitektur står i skarp kontrast til det moderne Valencia, der i den grad skiller sig ud med flere fascinerende og moderne arkitektoniske perler.

   

  Ciudad de las Artes y las Ciencias/City of Arts and Sciences

  Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som City og Arts and Sciences – Byen for kunst og videnskab) er en af “Spaniens 12 skatte” og anses som Valencias største turistattraktion. Det futuristiske kompleks rummer bl.a. et videnskabsmuseum, et planetarium, en biograf og et kunstmuseum. Bestemt et besøg værd!

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel