• 15 apr 2019

  Forlænget weekend i solrige Valencia: 3 nætter på et flot, anmelderrost 3* hotel til kun 885 kr. inkl. fly

  Halvejs nede af den spanske østkyst finder du storbyen Valencia – Spaniens tredjestørste by efter Madrid og Barcelona. Valencia er en af den slags destinationer, der kan det hele: selve byen gemmer på smuk arkitektur, fantastisk shopping, et pulserende byliv og et hav af lækre restauranter. Herudover har du stranden lige ved hånden, der altid er et fantastisk sted at nyde den spanske sol og slappe lidt af! Valencia fortjener i den grad ikke at stå i skyggen af Madrid og Barcelona – så gør endelig dig selv den tjeneste at opleve denne fede by! Vamos a Valencia!

  Forlænget weekend i Valencia
  maj - oktober
  885 kr.
  København og Hamborg
  Valencia
  Hotel i Valencia
  f.eks. det 3* Casual de las Artes Valencia
  575 kr.
  Billige fly til Valencia
  310 kr.
  Fra København
  Fra Hamborg
  Hotel
  575 kr.
  Fly
  310 kr.
  Total (pr.person)
  885 kr.

  Hotel i Valencia

  At finde hoteller i storbyer er altid en prioritering mellem pris, beliggenhed og value for money. Og denne gang har jeg fundet et hotel, der rammer en meget god balance, hvis du spørger mig.

   

  Det anmelderroste 3* Casual de las Artes Valencia ligger nemlig superlækkert i den centrale del af byen – lige mellem stranden og den gamle historiske bymidte! Herudover har du kun 15 minutters gang til den populære Ciudad de las Artes y las Ciencias (mere om det nedenfor) og 800 meter til metrostationen Amistat. Så beliggenheden og transportforbindelserne til resten af byen er supergode.

   

  Hotellets værelser er desuden virkelig flotte for et 3* hotel, og du finder endda også både indendørs pool og sauna på hotellet.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 25. maj til tirsdag den 28. maj til 1.150 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 575 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende meget stabilt omkring 400-600 kr. pr. nat helt fra maj til oktober.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Valencia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Valencia

  Drømmer du om varme Valencia, så kan du fra april til oktober finde billige fly fra København. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet fly til en lækker forlænget weekend fra lørdag den 25. til tirsdag den 28. maj til kun 310 kr.

   

  Det er Ryanair, der udbyder de billige flybilletter til mellem ca. 300 og 500 kr. i de fleste måneder. Og selv i skolernes sommerferie kan man finde fly fra ca. 900 kr. Ryanair flyver mellem København og Valencia hver tirsdag og lørdag. Derfor kan du også sagtens finde længere rejser, hvis du foretrækker det. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland, men som alternativ kan man flyve fra Hamborg til priser, der starter fra ca. 500 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej (når du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 25.05. – 28.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.05. – 21.05.
  • 18.05. – 21.05. – WE
  • 21.05. – 25.05./28.05.
  • 25.05. – 28.05. – WE
  • 28.05. – 04.06.
  • 01.06. – 04.06. – WE
  • 11.06. – 18.06.
  • 22.06. – 25.06. – WE
  • 29.06. – 06.07.
  • Og mange flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5. Herudover kan du også tage bus 150. Hvis du skal til Casual de las Artes Valencia, skal du bare tage den grønne metrolinje 5. Den kører nemlig direkte til stationen Amistat, hvorfra du har 800 meter til hotellet. Turen tager ca. 30 minutter og koster omkring 16 kr. (du skal bruge en billet til zone A og B).

   

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan du så opleve i Valencia? Her får du et par forslag med på vejen.

   

   

  Strandene

  Denne her giver vist sig selv! Området omkring Valencia (også kendt som Costa Blanca) har adskillige strande i topklasse!

   

  Valencias arkitektur

  Valencia er en meget gammel by, der blev grundlagt helt tilbage i år 138 f.Kr. Derfor kan du både finde levn fra romerske bygninger såvel som fabelagtig gotisk og barok arkitektur. Byens prægtige historiske arkitektur står i skarp kontrast til det moderne Valencia, der i den grad skiller sig ud med flere fascinerende og moderne arkitektoniske perler. Bl.a. den nedenfor.

   

  Ciudad de las Artes y las Ciencias/City of Arts and Sciences

  Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som City og Arts and Sciences – Byen for kunst og videnskab) er en af “Spaniens 12 skatte” og anses som Valencias største turistattraktion. Det futuristiske kompleks rummer bl.a. et videnskabsmuseum, et planetarium, en biograf og et kunstmuseum. Bestemt et besøg værd!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel