• 23 jan 2019

  Forlænget weekend i Madrid: 3 nætter på et flot 4* hotel til kun 879 kr. inkl. fly

  Verdensberømte kunstmuseer, et hav af kulinariske oplevelser, high end-modebutikker og et klima, der til enhver tid slår det danske – ja, Madrid er nu ikke så ringe endda! Den spanske hovedstad er et særdeles sprudlende og farverigt bekendtskab, og du kommer på besøg i en storby med så meget historie og kultur, at det halve ville være mere end rigeligt! Men det er netop også derfor, at Madrid altid vil være et fantastisk valg til en storbyferie!

  Getaway til mageløse Madrid
  februar - maj
  879 kr.
  København
  Madrid
  Billige fly til Madrid
  298 kr.
  Hotel i Madrid
  f.eks. det 4* Nuevo Madrid
  581 kr.
  OBS! Klik her for at få det billigste tilbud
  Hotel
  581 kr.
  Fly
  298 kr.
  Total (pr.person)
  879 kr.

  Hotel i Madrid

  Hvor skal du så bo i Madrid? Et godt bud kunne være det 4* Nuevo Madrid (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i den nordlige del af Madrid små 10 minutters kørsel fra byens berømte stadion – Santiago Bernabéu. Men ved du, hvad der er virkelig fedt? I weekenden tilbyder hotellet gratis transport ind til centrum. Det er da service! På den måde kan du spare lidt penge på transport, som i stedet kan gå til f.eks. ‘shoppingbudgettet’ eller ‘tapasbudgettet’.

   

  Nuevo Madrid byder på stilfuldt indrettede værelser med aircondition og gratis wi-fi. Der er også et lille afslapnings- og fitnesscenter, som du frit kan benytte dig af.

   

  Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse henover weekenden er 1.161 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 581 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Madrid, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Madrid

  Hvis du gerne vil til Madrid, er det kun muligt at flyve direkte fra København (og alternativt fra Hamborg). Lige nu kan du finde billige fly hos Ryanair fra februar til maj til mellem ca. 300 og 500 kr. Du kan f.eks. finde billetter til en forlænget weekend i foråret fra fredag den 22.03. til mandag den 25.03. til kun 298 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 22.03. – 25.03. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (Weekenddatoer er markeret med WE)

  • 18.02. – 20.02.
  • 22.02. – 25.02. – WE
  • 13.03. – 17.03.
  • 15.03. – 17.03. – WE
  • 22.03. – 25.03. – WE
  • 01.04. – 04.04.
  • 05.04. – 07.04. – WE
  • 06.05. – 09.05.
  • 17.05. – 20.05.
  • 18.05. – 20.05. – WE
  • 24.05. – 27.05. – WE
  • Og mange flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt tage metroen ind til centrum. Metrolinje 8 forbinder lufthavnen (hvor der faktisk er 2 stationer) med stationen Nuevos Ministerios i centrum af Madrid. Togene kører fra kl. 06.05 om morgenen til kl. 01.30 om natten. En enkeltbillet koster ca. 5 euro (ca. 37. kr.).

   

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan man så bruge en weekend i Madrid på? Du kan selvfølgelig ikke nå at se hele byen. Derfor får du her et par forslag til nogle af de bedste oplevelser, som Madrid har at byde på!

   

  Gåtur fra Paseo del Prado til Det Habsburgske Madrid (Madrids gamle bydel)

  Nær vejen Paseo del Prado kan du opleve tre af verdens mest berømte og anerkendte kunstmuseer – Pradomuseet, Thyssen-Bornemisza Museum og Dronning Sofias Museum. Her finder du værker af bl.a. Van Gogh, Carvaggio og Picasso. Picassos verdensberømte mesterværk, Guernica, hænger f.eks. på Dronning Sofias Museum!

   

  Fra kunstmuseerne ved Paseo del Prado kan du fortsætte dagen med en hyggelig gåtur i Madrids Botaniske Have og Retiro-parken, der begge ligger lige i nærheden. Herefter kan du fortsætte din tur ind mod Madrids historiske bymidte. På din vej derind bør du gå ad vejen Calle de las Huertas. Her kommer du nemlig forbi det charmerende Barrio de las Letras-kvartér, som er spækket med hyggelige butikker og lækre tapas-barer og caféer!

   

  Længere nede ad vejen kommer du til Plaza Mayor, der udgør epicentret for Det Habsburgske Madrid. Herfra har du kun 10 minutter videre til den smukke Plaza de la Villa. Og lidt videre endnu finder du Plaza Oriente, der gemmer på to af Madrids mest ikoniske bygninger – det royale palads (hvor det spanske kongehus bor) og Madrids smukke operahus (Tetro Real).

   

  Som afslutning på din gåtur fra Paseo del Prado til Det Habsburgske Madrid kan du besøge Debods Tempel, der er et smukt, gammelt egyptisk tempel. Templet blev oprindeligt bygget ved Nilen i det sydlige Egypten i det 2. århundrede fvt., men bygningen er siden blevet genopført i Madrid. Så jo, selvom det lyder mærkeligt, kan du godt finde et egyptisk tempel i Madrid!

   

  Madrids Botaniske Have

   

   

  Tapas og madoplevelser

  Nu nævnte jeg ovenfor Barrio de las Letras-kvartéret. Og det skal du helt sikkert også besøge, hvis du elsker tapas! Herudover bør du også slå et smut forbi San Miguel-markedet, der ligger tæt på. Her finder du gamle, charmerende taverner, som stadig serverer autentiske, lokale retter – f.eks. cocido (gryderet med kikærter) – og egnsretter fra andre dele af Spanien (f.eks. galiciske og baskiske retter).

   

  Er du mere til internationale retter, bør du kigge omkring Plaza Espana. Og er du en gourmet-aficionado, kan jeg anbefale dig at sondere terrænet omkring Gran Via og Paseo de la Castellana.

   

  Der er intet så spansk som en omgang tapas!

   

   

  Shopping

  Madrid er et fantastisk sted at shoppe! Hvis du er mest til high end- og luksusvarer, bør du gå direkte mod Barrio de Salamanca-kvertéret. Især langs Calle Serrano and Calle Ortega y Gasset er der mange luksusbutikker. Hvis du foretrækker stormagasiner, bør du kigge forbi Gran Via og Calle de Fuencarral (nær metrostationen Tribunal).

   

  Gran Via er et must for storshopperen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel