• 15 jan 2020

  Forlænget weekend i Madrid: 3 nætter på et flot 4* hotel fra kun 950 kr. inkl. fly

  Verdensberømte kunstmuseer, et hav af kulinariske oplevelser, high end-modebutikker og et klima, der til enhver tid slår det danske – ja, Madrid er nu ikke så ringe endda! Den spanske hovedstad er et særdeles sprudlende og farverigt bekendtskab, og du kommer på besøg i en storby med så meget historie og kultur, at det halve ville være mere end rigeligt. Og det er netop derfor, at Madrid altid vil være et fantastisk valg til en storbyferie. Især når en forlænget weekend kan klares fra under 1.000 kr. pr. person!

  Getaway til mageløse Madrid
  januar - juni
  fra950 kr.
  København
  Madrid
  Billige fly til Madrid
  270 kr.
  Hotel i Madrid
  f.eks. det 4* Nuevo Madrid
  680 kr.
  Hotel
  680 kr.
  Fly
  270 kr.
  Total (pr.person)
  950 kr.

  Billige fly til Madrid

  I forhold til flyene til Madrid er der både gode og dårlige nyheder. Den dårlige nyhed er, at det fra Danmark kun er muligt at finde billige direkte billetter fra København (Hamborg kan evt. bruges som alternativ). Fra Billund koster billetter hos KLM eller Lufthansa fra ca. 1.000 kr. med en mellemlanding hver vej.

   

  Den gode nyhed er til gengæld, at du fra København kan finde utallige billige afgange, da bl.a. Ryanair, Iberia og Norwegian flyver året rundt. Lige nu kan du finde billige fly i de kommende måneder til mellem ca. 300 og 700 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter til en forlænget weekend fra lørdag den 22. februar til tirsdag den 25. februar til kun 270 kr. hos Ryanair.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler. Norwegian inkluderer 10 kg gratis håndbagage i deres billetter.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.01. – 27.01. – WE
  • 01.02. – 04.02. – WE
  • 18.02. – 23.02.
  • 21.02. – 24.02. – WE
  • 22.02. – 25.02. – WE
  • 05.03. – 08.03. – WE
  • 07.03. – 10.03. – WE
  • 14.03. – 17.03. – WE
  • 18.04. – 21.04. – WE
  • 21.04. – 25.04.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Madrid

  På hotelfronten har jeg til dette eksempel fundet et hotel, som jeg har skrevet om før. Men jeg synes simpelthen, at det er det tilbud, hvor du får mest value for money. Det drejer sig om det 4* Nuevo Madrid (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger i den nordlige del af Madrid små 10 minutters kørsel fra byens berømte stadion – Santiago Bernabéu. Som en rigtig fin service tilbyder hotellet gratis transport ind til centrum i weekender, hvilket er superfedt. På den måde kan du nemlig spare lidt penge på transport, som i stedet kan gå til f.eks. ‘shoppingbudgettet’ eller ‘tapasbudgettet’.

   

  Nuevo Madrid byder i øvrigt på stilfuldt indrettede værelser med aircondition og gratis wi-fi. Der er også et lille afslapnings- og fitnesscenter, som du frit kan benytte dig af.

   

  Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse henover weekenden fra lørdag den 22. februar til tirsdag den 25. februar er 1.360 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 680 kr. pr. person. Generelt ligger prisniveauet omkring 450 kr. pr. nat på rigtig mange datoer.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Madrid, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt tage metroen ind til centrum. Metrolinje 8 forbinder lufthavnen (hvor der faktisk er 2 stationer) med stationen Nuevos Ministerios i centrum af Madrid. Togene kører fra kl. 06.05 om morgenen til kl. 01.30 om natten. En enkeltbillet koster ca. 5 euro (ca. 37. kr.).

   

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan man så bruge en forlænget weekend i Madrid på? Du kan selvfølgelig ikke nå at se hele byen. Derfor får du her et par forslag til nogle af de bedste oplevelser, som Madrid har at byde på!

   

  Gåtur fra Paseo del Prado til Det Habsburgske Madrid (Madrids gamle bydel)

  Nær vejen Paseo del Prado kan du opleve tre af verdens mest berømte og anerkendte kunstmuseer – Pradomuseet, Thyssen-Bornemisza Museum og Dronning Sofias Museum. Her finder du værker af bl.a. Van Gogh, Carvaggio og Picasso. Picassos verdensberømte mesterværk Guernica hænger f.eks. på Dronning Sofias Museum!

   

  Fra kunstmuseerne ved Paseo del Prado kan du fortsætte dagen med en hyggelig gåtur i Madrids Botaniske Have og Retiro-parken, der begge ligger lige i nærheden. Herefter kan du fortsætte din tur ind mod Madrids historiske bymidte. På din vej derind bør du gå ad vejen Calle de las Huertas. Her kommer du nemlig forbi det charmerende Barrio de las Letras-kvartér, som er spækket med hyggelige butikker og lækre tapas-barer og caféer!

   

  Længere nede ad vejen kommer du til Plaza Mayor, der udgør epicentret for Det Habsburgske Madrid. Herfra har du kun 10 minutter videre til den smukke Plaza de la Villa. Og lidt videre endnu finder du Plaza Oriente, der gemmer på to af Madrids mest ikoniske bygninger – det royale palads (hvor det spanske kongehus bor) og Madrids smukke operahus (Tetro Real).

   

  Som afslutning på din gåtur fra Paseo del Prado til Det Habsburgske Madrid kan du besøge Debods Tempel, der er et smukt, gammelt egyptisk tempel. Templet blev oprindeligt bygget ved Nilen i det sydlige Egypten i det 2. århundrede fvt., men bygningen er siden blevet genopført i Madrid. Så jo, selvom det lyder mærkeligt, kan du godt finde et egyptisk tempel i Madrid!

   

  Madrids Botaniske Have

   

   

  Tapas og madoplevelser

  Nu nævnte jeg ovenfor Barrio de las Letras-kvartéret. Og det skal du helt sikkert også besøge, hvis du elsker tapas! Herudover bør du også slå et smut forbi San Miguel-markedet, der ligger tæt på. Her finder du gamle, charmerende taverner, som stadig serverer autentiske, lokale retter – f.eks. cocido (gryderet med kikærter) – og egnsretter fra andre dele af Spanien (f.eks. galiciske og baskiske retter).

   

  Er du mere til internationale retter, bør du sondere terrænet omkring Plaza Espana. Og er du en gourmet-aficionado, kan jeg anbefale dig at lægge vejen forbi Gran Via og Paseo de la Castellana.

   

  Der er intet så spansk som en omgang tapas!

   

   

  Shopping

  Madrid er et fantastisk sted at shoppe! Hvis du er mest til high end- og luksusvarer, bør du gå direkte mod Barrio de Salamanca-kvartéret. Især langs Calle Serrano og Calle Ortega y Gasset er der mange luksusbutikker. Hvis du foretrækker stormagasiner, bør du kigge forbi Gran Via og Calle de Fuencarral (nær metrostationen Tribunal).

   

  Gran Via er et must for storshopperen

   

   

  Hvis du godt kan lide at booke f.eks. guidede ture eller andre oplevelser på forhånd, kan du også udforske et varieret udvalg af den slags på getyourguide.dk. Der finder du gode tilbud på alt fra Bernabéu-billetter til heldagsudflugter til Toledo.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Forlænget weekend i Madrid: 3 nætter på et flot 4* hotel fra kun 950 kr. inkl. fly

  1. Jespdr says:

   Se her

  se fly se hotel