• 19 jan 2020

  Storbyferie i Barcelona: 3 dage på et nyt, anmelderrost 3* hotel fra kun 922 kr. inkl. fly

  Barcelona tilbyder uden diskussion en af Europas mest attraktive storbyferier! Byen har den pulserende storbyenergi, som du kun finder i en ægte storby. Den catalanske hovedstad byder desuden på noget for enhver smag – lige fra unik arkitektur og fantastiske handelsgader til hyggelige restauranter og barer. Og så er det jo altid en kæmpefordel med en storbyferie, hvor du til enhver tid kan smutte ned til palmestranden og nyde udsigten over det smukke Middelhav! Lyder dette som noget, du godt kunne bruge, så har jeg fundet et lækkert tilbud til dig i dag med 3 dage i Barcelona til lige over 900 kr.!

  Sol og shopping i Barcelona
  januar - oktober
  fra922 kr.
  København (og Billund og Aalborg)
  Barcelona
  Billige fly til Barcelona
  inkl. håndbagage
  fra538 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det anmelderroste 3* Ona Hotels by Arya
  384 kr.
  Hotel
  384 kr.
  Fly
  538 kr.
  Total (pr.person)
  922 kr.

  Billige fly til Barcelona

  Når rejsepilen peger mod Barcelona, kan du det meste af året flyve direkte fra København. I sommerhalvåret (fra april til oktober) er det også muligt at flyve direkte fra Billund. Fra Billund kan du finde afgange på tirsdage og lørdage, og fra København kan du finde afgange alle ugens dage. I vinterhalvåret er det fra Billund kun muligt at finde fly med mellemlandinger. Man kan faktisk også flyve direkte fra Aalborg, men det er desværre kun muligt fra lørdag til lørdag. Fra Aalborg starter priserne fra ca. 830 kr. Derfor vil København i langt de fleste tilfælde være den billigste afrejselufthavn.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en afgang hos Norwegian fra København fra tirsdag den 4. februar til torsdag den 6. februar til kun 538 kr. Fordi du flyver med Norwegian, må du frit medbringe 10 kg håndbagage.

   

  Herunder får du nogle andre eksempler på rejsedatoer, hvor der er billige flybilletter (husk dog at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne). Der er som sagt direkte afgange det meste af året, og du skal derfor være velkommen til selv at lege med datoerne. De billigste fly finder du i hverdage, mens du i weekender (fredag – søndag) kan finde fly fra ca. 700 kr. Både hverdag og weekend bliver inkluderet nedenfor.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 28.01. – 30.01.
  • 18.02. – 20.02.
  • 22.02. – 24.02. – WE
  • 25.02. – 27.02.
  • 28.02. – 01.03. – WE
  • 03.03. – 05.03.
  • 10.03. – 12.03.
  • 13.03. – 15.03. – WE
  • 16.03. – 18.03.
  • 18.03. – 20.03.
  • 25.03. – 27.03.
  • 27.03. – 29.03. – WE
  • 17.04. – 19.04. – WE
  • 19.04. – 21.04.
  • 03.05. – 05.05.
  • 11.05. – 13.05.
  • 09.06. – 11.06.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Barcelona

  Barcelona er som udgangspunkt utrolig dyr, når det kommer til hoteller. Især hvis du vil bo centralt. Fra januar til marts plejer priserne dog at være mere menneskelige. Og det er jo altid fedt, når priserne falder. Så kan man nemlig vælge blandt de lidt mere spændende hoteller! Jeg har f.eks. fundet det nye og meget anmelderroste 3* Arya by Ona Hotels.

   

  Hotellet er blevet taget rigtig godt imod, siden det åbnede dørene for første gang i 2017 – og det ses tydeligt på TripAdvisor, hvor det scorer 4,5 ud af 5 og allerede har fået et Certificate of Excellence. Du kan derfor se frem til et meget flot, moderne og elegant hotel, hvor materialernes kvalitet har været i fokus. Udover nydelige, lydisolerede værelser med gratis wi-fi og aircondition har Arya by Ona Hotels også en flot tagterrasse med rooftop-pool og en fed udsigt. Og den slags trækker jo aldrig ned (også selvom det er for koldt til at bade).

   

  Sidst, men ikke mindst, vil jeg fremhæve Arya Hotels lækre beliggenhed i Sants-Montjuïc-kvarteret i den sydlige del af det centrale Barcelona. Fra den nærliggende metrostation (Badal) kan du komme ind til f.eks. Ramblaen på nul komma fem. Og til de fodboldinteresserede kan jeg i øvrigt fortælle, at F.C. Barcelonas berømte fodboldstadion – Camp Nou – kun ligger 550 meter væk.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra tirsdag den 4. februar til torsdag den 6. februar til 767 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 384 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 380 – 700 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Barcelona Lufthavn kan du nemt komme ind til centrum ved f.eks. at tage metro eller tog. Hvis du vil direkte ind til Arya Hotel, skal du blot hoppe på metrolinjen L9 South og stå af ved stationen Collblanc. Herfra har du kun lidt over 600 meter til hotellet.

   

  Du kan læse mere om transporten fra og til lufthavnen på Barcelona Lufthavns hjemmeside.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejseinspiration til Barcelona

  Barcelona er naturligvis smækfyldt med topattraktioner. Herunder bliver du præsenteret for et lille udvalg af byens mange herligheder!

   

  La Sagrada Familia er Gaudis nok mest berømte mesterværk og et must-see, når du besøger Barcelona! Den imponerende smukke kirke, der faktisk endnu ikke er bygget færdig, tiltrækker hvert år tusindevis af turister, og den bør også stå rigtig højt på din to-do-liste til denne rejse.

   

   

  Ingen Barcelona-tur uden Gaudi – så du får lige endnu et af den catalanske arkitekts allerstørste værker. Park Güell er ligesom La Sagrada Familia blevet et af Barcelonas mest berømte vartegn. Så sørg for at slå et smut forbi denne fantastisk smukke bebyggede park!

   

   

  Strandene giver lidt sig selv – især hvis vejret er godt! Og ellers er en lille gåtur ved Middelhavet eller havnepromenaden under alle omstændigheder en hyggelig oplevelse.

   

   

  Ramblaen er endnu et af Barcelonas hightlights – især hvis du er glad for at shoppe! Her kan du snildt finde et par nye sko, en taske eller hvad du nu lige står og har brug for!

   

   

  Camp Nou er FC Barcelonas legendariske hjemmebane, hvor Messi og co. spiller alle deres hjemmekampe. Er du fodboldinteresseret, så er Camp Nou helt sikkert et besøg værd.

   

   

  Hvis du gerne på forhånd vil købe billetter til nogle af stederne, eller se nogle af Barcelonas mange andre attraktioner, kan du med fordel smutte forbi getyourguide.dk.

  Oplevelser i Barcelona

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Storbyferie i Barcelona: 3 dage på et nyt, anmelderrost 3* hotel fra kun 922 kr. inkl. fly

  1. Anna says:

   Hej Rejsespejder 🙂 Laver I ikke et indlæg om muligheder i påsken? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anna 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg regner i hvert fald med på et tidspunkt at skrive en artikel om rejser i påskeferien 😉 Og det er helt sikkert en periode, jeg holder godt øje med (selvom rejser uundgåeligt er noget dyrere i de dage).

  2. Simone says:

   Hej,
   Har du erfaring med hoteller i nærheden af – eller i hvert fald med mulighed for transport til Formel 1 banen i Barcelona?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Simone 🙂

    Jeg har ikke selv erfaring med hoteller i lige det område. Dog kunne jeg forestille mig, at de nærliggende hoteller i løbsweekenden vil være utroligt dyre. Derfor vil det måske bedre kunne betale sig at finde et hotel i Barcelona. Så har man selvfølgelig lidt ekstra transport til/fra banen, men omvendt har man også et bedre udgangspunkt for at opleve Barcelona, når man ikke er til F1 🙂

    Og så vidt jeg kan se, er der flere muligheder ift. offentlig transport til Circuit de Catalunya. Der kører fx både busser, almindelige tog og højhastighedstog. Det kan du læse mere om på circuitcat.com 😉

  3. Peter Vestergaard says:

   Tak for de gode fiduser.
   Men da jeg er ny på området har jeg problemer med at forstå tilbuddene hvis man er et par. Bliver prisen så dobbelt. Eller man betaler vel kun for hotellet een gang?
   Håber at du kan forklare mig det
   Hilsen Peter Vestergaard

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Peter 🙂

    Tak for din kommentar. Og velkommen til 😉

    Jeg kan sagtens følge dig i, at det kan virke en anelse uoverskueligt med priserne (du er langt fra den eneste). Jeg forsøger selv at gøre prisudregningen så overskuelig som mulig ved altid at skrive priserne pr. person ved en rejse for 2. (Dette er i øvrigt ganske almindeligt i rejsebranchen). Så medmindre jeg skriver andet, vil prisen i mine artikler altid være den pris, man hver især skal betale, hvis man rejser to afsted 🙂

    I forhold til hoteller vil det næsten altid være sådan, at man får et dobbeltværelse til 2 personer. Så hotelprisen er man altså to om at splejse. Derfor dividerer jeg altid den totale hotelpris med 2, så jeg får prisen pr. person. Denne hotelpris lægger jeg så sammen med prisen for en flybillet, og så ender du med en samlet pris pr. person for både fly og hotel 🙂

    Jeg håber, at det gav lidt mere klarhed – ellers må du sige til. Det korte af det lange er under alle omstændigheder, at denne rejse til Barcelona vil koste 1.240 kr. pr. person for både fly og hotel 🙂 (Priserne for både hotel og fly kan dog ændre sig løbende alt efter udbud og efterspørgsel).

  se fly se hotel