• 03 jul 2020

  Storbyferie i Barcelona: 3 dage på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.037 kr. inkl. fly

  Tag et smut til Barcelona i efteråret, hvor du kan komme ned, og nyde omkring 20 graders varme! Og det er ikke kun vejret der gør, at Barcelona uden tvivl er en af Europas mest attraktive storbyer. Byen rummer en pulserende storbysenergi, som du kun finder i en ægte storby. Den catalanske hovedstad har noget til enhver smag – alt fra dens unikke arkitektur, hyggelige handelsgader til lækre restauranter og barer. Det smarte ved denne storbysferie er, at du med fordel kan smutte ud til palmestranden, og nyde udsigten over Middelhavet! Hvis det lyder som noget for dig, så har jeg et tilbud til dig med 3 dage i Barcelona for 1.037!

  Sol og shopping i Barcelona
  oktober - december
  fra1.037 kr.
  København
  Barcelona
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det fremragende 4* Wilson Boutique Hotel
  442 kr.
  Billige fly til Barcelona
  inkl. håndbagage
  fra595 kr.
  Fra København
  Hotel
  442 kr.
  Fly
  595 kr.
  Total (pr.person)
  1.037 kr.

  Billige fly til Barcelona

  Når turen går mod Barcelona i efteråret, så kan du altid flyve direkte fra København. I efteråret kan du finde afgange alle ugens dage fra København, hvor priserne starter fra 595 kr., og med de mange afgange, så kan du nemt styre hvor lang din tur skal være!

  De billigste billetter kan du finde fra slutningen af oktober, hvor du som skrevet kan finde rigtig mange datoer til under 600 kr. for en tur/retur-billet. I september og begyndelsen af oktober ligger de billigste priser på omkring 800 kr.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en afgang hos Norwegian fra København fra torsdag d. 5. november til lørdag d. 7. november for 595 kr. Fordi du flyver med Norwegian, kan gratis medbringe en mindre store håndbagage – vil du have mere med kan der tilkøbes en større håndbagage til kun 70 kr. per vej (hvis du booker direkte igennem Norwegian).

   

  Desværre er det på nuværende tidspunkt kun muligt at finde lige så billige billetter fra København. Både fra Billund og Aalborg skal du regne med at give min. 1.100 kr. for en tur/retur-billet – og man har altid en mellemlanding. Men det kan sagtens være at nogle af de selskaber, som før er fløjet direkte til Barcelona fra hhv. Aalborg og Billund vender tilbage i løbet af de næste par uger.

   

  Herunder får du nogle andre eksempler på rejsedatoer, hvor der er billige flybilletter (husk dog at flypriserne kan variere afhængig af datoerne). Der er direkte afgange de pågældende datoer, men du skal være velkommen til selv at sætte nogle datoer sammen. Prisen på fly kan godt stige desto længere hen på året vi når.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 27.09. – 29.09.
  • 30.09. – 04.10.
  • 07.10. – 09.10.
  • 17.10. – 20.10.
  • 25.10. – 27.10.
  • 29.10. – 01.11.
  • 30.10. – 01.11.
  • 31.10. – 02.11.
  • 05.11.-07.11.
  • 11.11.-13.11.
  • 12.11-14.11.
  • 19.11-21.11.
  • 26.11-28.11.
  • 03.12.-05.12.
  • 10.12.-12.12.
  • 18.12.-20.12.
  • Og mange flere


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Barcelona

  Barcelona er som udgangspunkt utrolig dyr, når det kommer til hoteller. Især hvis du vil bo centralt. I dette tilfælde har jeg fundet et flot og anmelderrost hotel Wilson Boutique Hotel, som med dets 4* har base i hjertet af Barcelona – og så til en god pris!

  Hotellet scorer et udmærkelsescertifikat på TripAdvisor, som konsekvent får gode anmeldelser fra de besøgende. Hotellet har som sagt base midt i skønne Barcelona, og kun 10 minutters gang til den nærmeste metrostation. Udover dette så har hotellet smarte og moderne indrettede værelser, som bærer præg af boutique-stil. Udover den flotte indretning byder hotellet på lydisolerede vinduer, behagelige senge, gratis Wi-Fi og ikke mindst et skønt personale!

  Til sidst vil jeg lige fremhæve, at Wilson Boutique Hotel ligger i gåafstand fra Plaza de Catalunya, som siges at være byens midtpunkt, og er der hvor nogle af Barcelona’s vigtigste gader mødes fx Passeig de Gràcia, La Rambla mm.

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra torsdag d. 5. november til lørdag d. 7. november til 883 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 442 kr. pr. person. Prisniveauet er meget stabilt for dette hotel, og det er et kup ift. dets flotte omgivelser og beliggenhed.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Barcelona, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Barcelona Lufthavn kan du nemt komme ind til centrum ved f.eks. at tage metro eller tog. Hvis du vil direkte ind til Wilson Boutique Hotel tager det blot 30 minutter med en taxa fra lufthavnen.

   

  Du kan læse mere om transporten fra og til lufthavnen på Barcelona Lufthavns hjemmeside.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejseinspiration til Barcelona

  Barcelona er naturligvis smækfyldt med topattraktioner. Herunder bliver du præsenteret for et lille udvalg af byens mange herligheder!

   

  La Sagrada Familia er Gaudis nok mest berømte mesterværk og et must-see, når du besøger Barcelona! Den imponerende smukke kirke, der faktisk endnu ikke er bygget færdig, tiltrækker hvert år tusindevis af turister, og den bør også stå rigtig højt på din to-do-liste til denne rejse.

   

   

  Ingen Barcelona-tur uden Gaudi – så du får lige endnu et af den catalanske arkitekts allerstørste værker. Park Güell er ligesom La Sagrada Familia blevet et af Barcelonas mest berømte vartegn. Så sørg for at slå et smut forbi denne fantastisk smukke bebyggede park!

   

   

  Strandene giver lidt sig selv – især hvis vejret er godt! Og ellers er en lille gåtur ved Middelhavet eller havnepromenaden under alle omstændigheder en hyggelig oplevelse.

   

   

  Ramblaen er endnu et af Barcelonas hightlights – især hvis du er glad for at shoppe! Her kan du snildt finde et par nye sko, en taske eller hvad du nu lige står og har brug for!

   

   

  Camp Nou er FC Barcelonas legendariske hjemmebane, hvor Messi og co. spiller alle deres hjemmekampe. Er du fodboldinteresseret, så er Camp Nou helt sikkert et besøg værd.

   

   

  Hvis du gerne på forhånd vil købe billetter til nogle af stederne, eller se nogle af Barcelonas mange andre attraktioner, kan du med fordel smutte forbi getyourguide.dk.

  Oplevelser i Barcelona

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Storbyferie i Barcelona: 3 dage på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.037 kr. inkl. fly

  1. Anna says:

   Hej Rejsespejder 🙂 Laver I ikke et indlæg om muligheder i påsken? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anna 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg regner i hvert fald med på et tidspunkt at skrive en artikel om rejser i påskeferien 😉 Og det er helt sikkert en periode, jeg holder godt øje med (selvom rejser uundgåeligt er noget dyrere i de dage).

  2. Simone says:

   Hej,
   Har du erfaring med hoteller i nærheden af – eller i hvert fald med mulighed for transport til Formel 1 banen i Barcelona?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Simone 🙂

    Jeg har ikke selv erfaring med hoteller i lige det område. Dog kunne jeg forestille mig, at de nærliggende hoteller i løbsweekenden vil være utroligt dyre. Derfor vil det måske bedre kunne betale sig at finde et hotel i Barcelona. Så har man selvfølgelig lidt ekstra transport til/fra banen, men omvendt har man også et bedre udgangspunkt for at opleve Barcelona, når man ikke er til F1 🙂

    Og så vidt jeg kan se, er der flere muligheder ift. offentlig transport til Circuit de Catalunya. Der kører fx både busser, almindelige tog og højhastighedstog. Det kan du læse mere om på circuitcat.com 😉

  3. Peter Vestergaard says:

   Tak for de gode fiduser.
   Men da jeg er ny på området har jeg problemer med at forstå tilbuddene hvis man er et par. Bliver prisen så dobbelt. Eller man betaler vel kun for hotellet een gang?
   Håber at du kan forklare mig det
   Hilsen Peter Vestergaard

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Peter 🙂

    Tak for din kommentar. Og velkommen til 😉

    Jeg kan sagtens følge dig i, at det kan virke en anelse uoverskueligt med priserne (du er langt fra den eneste). Jeg forsøger selv at gøre prisudregningen så overskuelig som mulig ved altid at skrive priserne pr. person ved en rejse for 2. (Dette er i øvrigt ganske almindeligt i rejsebranchen). Så medmindre jeg skriver andet, vil prisen i mine artikler altid være den pris, man hver især skal betale, hvis man rejser to afsted 🙂

    I forhold til hoteller vil det næsten altid være sådan, at man får et dobbeltværelse til 2 personer. Så hotelprisen er man altså to om at splejse. Derfor dividerer jeg altid den totale hotelpris med 2, så jeg får prisen pr. person. Denne hotelpris lægger jeg så sammen med prisen for en flybillet, og så ender du med en samlet pris pr. person for både fly og hotel 🙂

    Jeg håber, at det gav lidt mere klarhed – ellers må du sige til. Det korte af det lange er under alle omstændigheder, at denne rejse til Barcelona vil koste 1.240 kr. pr. person for både fly og hotel 🙂 (Priserne for både hotel og fly kan dog ændre sig løbende alt efter udbud og efterspørgsel).

  se fly se hotel