• 26 okt 2017

  Weekendtur til Barcelona: 2 nætter på et supercentralt 3* hotel og fly til kun 972 kr.

  Barcelona er helt klart en af mine yndlingsstorbyer! Hvor ellers kan man kombinere storby- og strandferie som i den catalanske hovedstad. Byen har virkelig alt! Lige fra smuk arkitektur med f.eks. Gaudís imponerende bygninger i Park Güell og stemningsfyldte, snævre gader, fantastiske vine og smagfulde tapasretter til shopping og ikke mindst et af Europas bedste natteliv! Her har jeg lavet et eksempel, der tager dig på en forførende weekend-getaway i december – perfekt til lidt juleshopping! Men der er masser af billige afgange i mange andre måneder, så det er bare om at finde en, der passer ind i din kalender og pakke kufferten!

  Weekend i Barcelona
  november - maj
  972 kr.
  København
  Barcelona
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det 3* Hotel Del Mar
  476 kr.
  Billige fly til Barcelona
  inkl. 10 kg håndbagage
  496 kr.
  Hotel
  476 kr.
  Fly
  496 kr.
  Total (pr.person)
  972 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det 3* Hotel Del Mar (4 ud af 5 på TripAdvisor). Selve hotelbygningen er faktisk en flot, fredet bygning. Hotel Del Mar byder på nogle ganske fine værelser, og hotellet lever fuldt ud op til de standarder, man kan forvente af et 3* hotel. Men på et punkt giver Hotel Del Mar de fleste andre hoteller i Barcelona baghjul – det har nemlig en suveræn beliggenhed midt i Barcelona! Du har 800 meter til strandpromenaden, 800 meter til metrostationen Barceloneta og 5 minutters gang til den smukke Ciutadella park og Barcelona Zoo!

  Prisen for et dobbeltværelse på dette hotel i hjertet af Barcelona ligger på 952 kr. for 2 nætter. Dvs. 476 kr. pr. person ved en rejse for 2. Barcelona har naturligvis et kæmpe udvalg af hoteller, og vil du gerne selv finde det rette hotel for dig, kan du gøre det her. Vil du gerne alene til Barcelona, kan du finde enkeltværelser her.

   

  Fly

  skyscanner.dk kan du lige nu finde billige flybilletter fra København til Barcelona. Både Vueling og Norwegian tilbyder nogle rigtig fornuftige priser til Cataloniens hovedstad fra november til et godt stykke ind i 2018. Priserne starter fra knap 500 kr., og du kan også finde billige weekendafgange. F.eks. har jeg her fundet en weekendafgang hos Vueling fra den 08.12. til den 10.12. til kun 496 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Du kan godt flyve fra Billund, men her er markant færre direkte afgange og billetterne bliver noget dyrere.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 08.12. – 10.12.  – her er nogle andre billige weekendafgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.11. – 16.11.
  • 28.11. – 30.11.
  • 15.12. – 17.12.
  • 12.01. – 14.01.
  • 26.01. – 28.01.
  • 06.02. – 08.02.
  • 20.02. – 22.02.
  • Og mange flere

   

  Transport fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt komme ind til centrum af Barcelona. Du kan f.eks. tage toget fra Barcelona Airport T2 til Passeig de Gracia på 16 minutter for ca. 20 kr. Herfra har du 1,8 km til hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Weekendtur til Barcelona: 2 nætter på et supercentralt 3* hotel og fly til kun 972 kr.

  1. Kenneth says:

   På Ibis største værelser er der plads til 4 voksne og 3 børn, hvis du vil ha større vælger du det bare i søgekriteriet på trivago.

  2. Sara says:

   Er det slet ikke mulighed for større værelser på dette hotel hvis man vil rejse med børn? ( to børn på 4 og 6 år ) 

  3. Kenneth says:

   Man kan tage "Barcelona bussen" direkte. Det tager halvanden time.

   • Martin says:

    Kan man købe billetter til bussen til barcelona i lufthavnen eller skal man bestille dem inden? 

  4. Martin says:

   Hvordan kommer man nemmest fra Girona til Barcelona? 

  se fly se hotel