• 17 apr 2019

  Solferie ved Alicante: 5 dage på et skønt 4* hotel fra kun 1.285 kr. inkl. fly

  Der går nok lidt tid, før vi herhjemme rammer det, man vil kalde strandtemperaturer. Men hvis du allerede nu sidder og drømmer om en bagende sol, så kan du tyvstarte din sommertan med en tur til solrige Alicante ved Costa Blanca! Her er der både er mulighed for storbystemning, afslapning på stranden og vigtigst af alt – sol og varme temperaturer! I løbet af foråret kan du sagtens forvente temperaturer mellem 20-27 grader, så her kan du rigtig få et lille forskud på sommeren. Og så har jeg endda fundet en bekvem pakkerejse med et dejligt 4* hotel, hvorfra du kan nyde den smukkeste udsigt over Middelhavet!

  Forårstur til Alicante
  april - oktober
  fra1.285 kr.
  Billund og København
  Alicante
  Solferie ved Alicante
  inkl. direkte fly
  Den billigste pris er faktisk 1.285 kr., som du kan se nedenfor
  Hvis du klikker på "andre datoer" og sorterer efter pris, kan du se en oversigt over alle de billigste datoer!

  Pakkerejse til Alicante

  Med denne rejse kommer du til at bo på det charmerende 4* Pueblo Acantilado Suites. Faste læsere vil vide, at det er et hotel, jeg efterhånden har skrevet om et par gange – og med god grund! Tidligere læsere og anmeldere på TripAdvisor har givet hotellet strålende anmeldelser. Hotellet ligger lidt uden for Alicante, og beliggenheden er vel det første, der fanger ens blik. Pueblo Acantilado Suites ligger nemlig på en klippe ved Middelhavet! Derfor kan du under hele dit ophold nyde den smukkeste havudsigt!

   

  På hotellet finder du både poolområde, restauranter, fitnesscenter og et spaområde med sauna, spabad og tyrkisk bad. Og hvis hvis du bevæger dig lidt væk fra hotelområdet, kan du bl.a. opleve de smukkeste naturområder. Alicante by ligger desuden kun omkring 20 minutter i bil fra hotellet (og ca. 1 time med offentlig transport).

   

  Jeg har ovenfor fundet en billig rejse med afgang fra Billund fra lørdag den 18. maj til torsdag den 23. maj til kun 1.285 kr. pr. person. Og fordi tilbuddet er en pakkerejse, inkluderer denne pris både fly og hotel. Foruden Billund kan du også flyve fra København. Fra begge lufthavne finder du adskillige billige afgange i løbet af foråret og den tidlige sommer. Du kan også finde rejsen med forskellige rejselængder – f.eks. 4, 5, 6, 7 og 8 dage. Alt efter hvor lang din rejse er, varierer prisen en smule. Men i skrivende stund er der rigtig mange rejser i prisklassen 1.300 til 1.800 kr. pr. person.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (OBS: Der kan være flere forskellige rejselængder på samme afrejsedato)

  • 09.05. (BLL)
  • 10.05. (CPH)
  • 11.05. (BLL + CPH)
  • 12.05. (CPH)
  • 13.05. (CPH)
  • 14.05. (BLL)
  • 16.05. (BLL)
  • 18.05. (BLL + CPH)
  • 19.05. (CPH)
  • 21.05. (BLL)
  • 02.06. (CPH)
  • 03.06. (CPH)
  • 10.06. (CPH)
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Du kan godt benytte dig af offentlig transport fra lufthavnen til hotellet, men det kræver 3 busskift og vil tage lidt over 2 timer, hvilket måske er lidt for besværligt. Du kan booke transfer igennem bookingsiden når du booker din rejse – det koster mellem 400-500 kr. tur/retur. Der er 36 km mellem hotellet og lufthavnen, så hvis du ikke lejer en bil (som er megabilligt), kan du også sagtens tage en taxi.

   

   

  Lejebil

  Hvis du alligevel har tænkt dig at se lidt af området, så kan jeg varmt anbefale dig at leje en bil. Jeg har f.eks. fundet en bil i hele perioden til 19 kr. – dvs. kun 10 kr. pr. person ved en rejse for 2! Bilen får desuden en 7,9 ud af 10-rating på momondo og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også kollisionsskadeforsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  10 kr.

   

   

  Pueblo Acantilado Suites

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie ved Alicante: 5 dage på et skønt 4* hotel fra kun 1.285 kr. inkl. fly

  1. Mira says:

   Hjælp! Mangler en rejse til kr.himmelfart, dvs. afgang tidligst 29.5. om aftenen og hjem senest d. 2.6.? Er ikke kræsen mht. destinationen og 2 overnatninger er også ok. Tak 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mira,
    Jeg har lavet en søgning til dig her 🙂 Der er f.eks. til Gdansk, Bruxelles, München, Prag og Berlin – dog er priserne måske lidt højere end de plejer at være pga. Kristi Himmelfart. Men ellers kan du tro, at jeg nok skal holde godt øje med gode tilbud i den periode og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂

  Se tilbud her