Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 333 kr.
Valencia-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige flybilletter til Costa Blanca: Fly til Valencia fra kun 333 kr. tur/retur

Fly |

Billige flybilletter til Costa Blanca: Fly til Valencia fra kun 333 kr. tur/retur

Hvad vil du helst: strandferie eller storbyferie . . . ? Valget er svært. Men tag det roligt. Det er et trickspørgsmål. For drømmer du om solbeskinnet strandferie på en gylden middelhavskyst i Sydeuropa OG sightseeing, shopping og cafébesøg i storbyen, kan du snildt kombinere de to. Så skal du blot booke et par flybilletter til Valencia! Som Spaniens tredjestørste by gemmer Valencia på talrige seværdigheder, moderne arkitektur, en historisk bykerne, fantastiske shoppingmuligheder og tapasbarer en masse! Samtidig disker storbyen op med en lækker strandpromenade ved Middelhavet! Og det bedste af det hele er, at du lige nu kan finde virkeligt billige fly til Valencia! Vamos ☀️

Billige flybilletter til Valencia

september – oktober

fra

333 kr.

Billund ✈ Valencia

Billige fly til Valencia

Fly til Valencia

Har Costa Blanca og Valencia vakt din interesse, så kan du lige nu booke superbillige flybilletter.

Fra Danmark er det kun muligt at flyve direkte til Valencia fra Billund.

Her er det Ryanair, der fra maj til og med oktober har to ugentlige flyvninger – onsdage og søndage (plus en hjemrejse tirsdag den 31. oktober).

Generelt ligger prisniveauet (uden for højsæsonen) mellem ca. 300 og 800 kr. for de billigste returbilletter.

I flyboksen ovenfor linker jeg til billetter fra onsdag den 25. oktober til tirsdag den 31. oktober. På disse datoer koster flybilletterne kun 333 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Fly til Valencia – billige rejsedatoer

Direkte afgange alle onsdage og søndage

  • 24.09. – 27.09./01.10.
  • 27.09. – 04.10.
  • 01.10. – 04.10.
  • 08.10. – 11.10./15.10.
  • 11.10. – 18.10.
  • 22.10. – 25.10.
  • 25.10. – 31.10.

Hoteller i Valencia

Valencia er som sagt lidt af en 2-i-1-destination, hvor du både får storby- og strandferie.

Hvis du alligevel hælder lidt mere til den ene ferieform frem for den anden, kan du lade dette afspejle sig i dit hotelvalg.

Er du glad for at bo i byen, kan du jo gå efter et hotel i Valencia. Så har du storbyen omkring dig, men har altid mulighed for at tage på udflugt til stranden.

Foretrækker du omvendt en strandferie, kan du passende finde et hotel i det omkringliggende kystområde – også kendt som Costa Blanca. Så får du strandferie med mulighed for udflugter ind til Valencia.

Fly til Valencia – inspiration

Valencia bugner med fede oplevelser.

Især attraktionerne Ciudad de las Artes y las Ciencias, Valencias historiske bymidte og Jardín del Turia bør du skrive på to-do-listen. Dem kan du bl.a. læse mere om i min guide om Valencia.

Herudover kan du også gå på opdagelse på Getyourguide, der tilbyder billetter til en række af byens største seværdigheder.

Plaza de la Virgen

Fly til Valencia

Plaza del Ayuntamiento

Fly til Valencia

Jardín del Turia

Fly til Valencia

Umbracle ved Ciudad de las Artes y las Ciencias

Fly til Valencia

Malvarossa-stranden i Valencia

Fly til Valencia

Peniscola (nord for Valencia)

Fly til Valencia

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige flybilletter til Costa Blanca: Fly til Valencia fra kun 333 kr. tur/returBillige flybilletter til Costa Blanca: Fly til Valencia fra kun 333 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud