Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferie ☀️ fra 642 kr.
rsz_bordeaux
Fly

Fly til Bordeaux: Flybilletter fra kun 642 kr. tur/retur – i skolernes sommerferie

Fly |

Fly til Bordeaux: Flybilletter fra kun 642 kr. tur/retur – i skolernes sommerferie

Billige flybilletter i skolernes sommerferie hænger ikke på træerne. Derfor varmer det altid en Rejsespejders hjerte, når der pludselig er megabillige flybilletter i hele juli. Og det er netop, hvad jeg har fundet i dag. Norwegian åbner til sommer en ny rute til franske Bordeaux. Billetterne burde koste kassen, men lige nu kan du altså finde megabillige fly til Bordeaux fra ca. 650 kr. tur/retur i hele juli! Bordeaux er i sig selv en herlig, fransk storby, hvor du kan nyde livets herligheder – god mad, verdensklasse vin og eksklusiv shopping. Men tager du lidt ud af byen, er der en verden af spændende muligheder! Dem kan du læse mere om nedenfor ✈☀️

OBS: Som altid med billige fly i skolernes sommerferie, er det svært at vide, hvor længe priserne holder.

Billige fly til sommerferien

juni, juli, august

642 kr.

København ✈ Bordeaux

Fly til Bordeuax

Fly til Bordeaux

Som situationen er lige nu, kan du fra Danmark kun flyve direkte til Bordeaux fra København.

Frem til og med marts 2023 finde to direkte afgange om ugen hos easyJet – torsdage og søndage. Fra april skifter det til mandage og fredage.

Fra 23. juni til 4. august begynder Norwegian så at flyve på ruten – også med to ugentlige afgange (mandage og fredage). Og det er disse flybilletter, du i øjeblikket kan booke superbilligt!

Selvom vi snakker skolernes sommerferie, koster flybilletterne kun ca. 600-800 kr. tur/retur!

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra fredag den 14. juli til fredag den 21. juli til kun 642 kr.

Hos Norwegian må du gratis medbringe en mindre taske (30 x 20 x 38 cm), der skal placeres under sædet. Ønsker du større håndbagage (til bagagehylden) eller indtjekket bagage, kan det tilkøbes.

Fly til Bordeaux – billige rejsedatoer

  • Mandage og fredage (fra 23. juni til 4. august)

Fly til Bordeaux – inspiration

Bordeaux er som sagt i sig selv et glimrende valg til en storbyferie. Men tag en tur uden for byen, og du har en række fantastiske ferieoplevelser!

Cote d’Argent

Cote d’Argent – Sølvkysten – er navnet på den kyststrækning ved Atlanterhavet, som ligger i Aquitaine (regionen hvor Bordeaux er hovedstad). Og her finder du et hav af superlækre atlanterhavsstrande!

Cote d’Argent har fået sit navn på grund af det fine sands sølvagtige farve. Her finder du nogle af Europas længste strande – perfekt til dem, som bare vil slappe af og nyde den sydfranske sol. Cote d’Argent er faktisk også et fremragende surferområder (hvis du er til sådan noget).

Fly til Bordeaux

Arcachon

Herhjemme elsker vi vores danske vesterhavskyst. Men Aquitaine er det perfekte sted til at udvide din “vesterhavshorisont”. F.eks. bør du besøge den lille perle ved navn Arcachon. Byen ligger en lille times kørsel sydvest for Bordeaux og leverer lækre strande og en rolig strandoplevelse, idet Arcachon faktisk ligger afskærmet inde i en bugt. Byen i sig selv er desuden lige så hyggelig, som byer nu kan være – med gamle, charmerende villaer i victoriansk stil.

Fly til Bordeaux

Dune du Pilat

Hvis vi lige bliver i den sandede afdeling, skal du helt klart også lægge turen forbi Europas højeste sandklit – Dune du Pilat. Den store sandklit leder straks tankerne hen på Rubjerg Mile, og den store sandattraktion vil helt klart være et hit hos sandglade børn og voksne med hang til smuk natur.

Fly til Bordeaux

Vinsmagning

Går du op i vin, har du sikkert allerede hørt om Bordeaux. Byen er bredt kendt som verdens vinhovedstad, og du kan derfor virkelig fordybe dig i druernes verden, mens du er der.

Er du interesseret i at læse mere om vin i Bordeaux – eller se, hvordan man selv kan sammensætte en rejse med vinsmagning på programmet – kan du læse min artikel om storbyferie i Bordeaux.

Fly til Bordeaux

San Sebastian

Skulle du få lyst til at forlade Frankrig, kan du også sagtens bruge de billige fly til Bordeaux til at lave en billig rejse til spanske San Sebastian. Den spanske by er et gourmetmekka med en fascinerende baskisk kultur og en af Europas mest berømte strande – La Concha.

Så er du mere hooked på spansk sommerferie, er det intet problem. Hvis dette lyder som dig, bør du smutte forbi min artikel om en kombi-rejse til Bordeaux og San Sebastian. Der kan du bl.a. læse om transporten mellem de to byer (en bustur på under fire timer).

Fly til Bordeaux

Hoteller

Mulighederne er altså mange. Og hvordan du sammensætter din sommerferie, er jo i sidste ende helt op til dig. Herunder kan du søge efter hoteller og evt. leje en bil, hvis du ønsker det.

Bordeaux Métropole CityPass

Når du besøger Bordeaux, bør du overveje at købe et CityPass. Bordeauxs officielle turistbureau sælger nemlig et Bordeaux Métropole CityPass, der gælder i enten 24, 48 eller 72 timer. Med sådan et CityPass kan du frit benytte dig af byens sporvogne og busser, du får gratis entre til La Cité du Vin, en gratis city tour og rabat på forskellige muséer.

Transport til og fra lufthavnen

Fra lufthavnen i Bordeaux kører der regelmæssigt busser ind til centrum. Du skal med buslinje 1+, hvor en enkeltbillet kun koster 1,70 euro. Alternativt kan du også tage de lidt hurtigere shuttlebusser (Navette Shuttle 30′ Direct). De koster 8 euro (ca. 60 kr) for en enkeltbillet.

Corona i Frankrig

Der er p.t. ingen restriktioner som følge af COVID-19 ved indrejse i Frankrig.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Fly til Bordeaux: Flybilletter fra kun 642 kr. tur/retur - i skolernes sommerferieFly til Bordeaux: Flybilletter fra kun 642 kr. tur/retur - i skolernes sommerferie

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud