• 09 Jun 2015

  Fly til Indien: tur/retur (fra København) til kun 3.027 kr.

  taj-mahal-368_1280

  Oplev Indien, et af verdens mest fascinerende lande, som er fyldt med kontraster og venlige smil. Her er altid aktivitet. Fremmede dufte blandes med farver og lyde og skaber en helt speciel harmoni, som er svær at beskrive. Har man været i Indien én gang, vil man gerne tilbage.

  Indien har så meget at byde på, at det vil være umuligt for mig at skrive om alt i kun et opslag. Men her er to destinationer, som helt klar er et besøg værd!

  Et af dem er Sikkim-provinsen i Nordindien, som i 2014 blev kåret af Lonely Planet som "Verdens bedste rejsedestination". Den lille indiske provins var et gammelt kongerige indtil 1957, og her ligger Indiens højeste bjerge. Kanchenjunga på 8.598 m.o.h. er kronen på værket. Det er verdens tredje-højeste bjerg og Indiens absolut højeste. Bjerget siges at være hjemsted for en gud af samme navn, og mange lokale anser det for meget helligt. Over hele regionen findes der enormt smukke bjerglandskaber, tusindvis af buddhistiske templer, og Sikkims beboere er kendt som de mest venlige i hele Indien. September måned er faktisk den bedste tid at opleve Sikkim, da det er tørsæson på dette tidspunkt, som giver dig de bedste udsigter over det smukke landskab.

  Hvis du er mere til at slappe af ved nogle af verden smukkeste strande, så er "den indiske klassiker” Goa sikkert noget for dig. Her finder du kilometerlange finsandede paradisstrande, som er smykket med kokospalmer, som svajer i vinden.

   

  I dag kan du opleve alt det til en enormt lav pris. På Skyscanner.dk har jeg nemlig fundet et super tilbud til dig. Du kan flyve med Turkish Airlines fra København til Delhi til kun 3.027 kr.

  Med rejseeksempelet jeg har fundet tager du af sted fra København d. 10.09. og du rejser igen fra Delhi d. 28.10. Der findes også mange andre datoer til denne pris, f.eks. d. 10.09 til d. 21.09. Leg selv lidt med datoerne som passer til dig på på Skyscanner.dk. Det vigtigste er at du tager afsted d. 10.09 for at få denne lav pris.

  Indien

  Delhi i sig selv er en kæmpe oplevelse, men hvis du vil til et af de steder, jeg har beskrevet ovenfor, findes der følgende rejseeksempler:

  Fra Delhi kan du rejse videre til Sikkim-provinsen (Bagdogra lufthavn) til kun 985 kr. tur/retur.

  Fra Delhi kan du rejse videre til Goa til kun 972 kr. tur/retur.

  Hvis du har et andet sted i Indien, som du gerne vil se, findes der masser af billige fly over hele Indien (langt de fleste til omkring 900 kr.) på Skyscanner.dk.

   

  Fly fra København tur/retur

  3.027 kr.

  TOTAL (per person)

  3.027 kr.

   

  BOOK FLYET HER

   

  Hvis du vil booke et hotel i Indien (som er meget billigt i Indien) så vil jeg anbefale Booking.com, hvor du finder de laveste hotelpriser.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *