• 07 apr 2017

  Fly and Drive i England: oplev Lake District i sommerferien til kun 727 kr. inkl. fly og lejebil

  Er du ved at planlægge din sommerferie? Så kan jeg måske hjælpe dig lidt på vej. Jeg har i dag sammensat et spændende og lidt anderledes eksempel på en rejse i sommerferien. Turen går til England. Du lander i den charmerende storby Manchester, hvorefter du lejer bil og kører til Lake District – en smuk national park, kun en times kørsel fra Manchester.

  Lake District er for dig, der elsker natur og også for dig, der elsker at være aktiv. Der findes mange vandreruter rundt i national parken – her kan du blandt andet prøve at bestige Englands højeste bjerg ”Scafell Pike”, men der er ruter på alle niveauer, så der er noget for alle. Fælles for ruterne er de smukke landskaber med grønne områder, frodige skove, bjerge og dale – et fantastisk område, du ikke må snyde dig selv for! Du kan læse mere om parken og alle mulighederne her.

  Denne rejse er et eksempel og skal ses som inspiration – måske har du lyst til at tilbringe nogle eller alle dage i Manchester, måske har du lyst til at køre ud og opleve lidt mere af England – det er helt op til dig!

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige fly til Manchester. Du flyver fra Hamborg (se nedenfor hvordan du kommer til Hamborg) og kan flyve super billigt hele sommeren fra 194 kr. (både i juni, juli og august). Jeg har f.eks. fundet en afgang midt i sommerferien d. 20.07. – 26.07. til kun 243 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Du kan også flyve fra København, her ligger priserne mellem 450 – 750 kr.

  FLY FRA HAMBORG

  FLY FRA KØBENHAVN

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 20.07. – 26.07. – her er nogle andre billige afgange (husk billeje priserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Hamborg

  • 12.06. – 18.06.
  • 29.06. – 06.07.
  • 05.07. – 12.07.
  • 20.07. – 26.07.
  • 31.07. – 08.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • 29.08. – 05.09.
  • Og mange flere

   

  Fra København

  • 19.06. – 25.06.
  • 27.06. – 02.07.
  • 05.07. – 10.07.
  • 01.08. – 08.08.
  • 10.08. – 15.08.
  • 17.08. – 21.08.
  • Og flere

   

  Billeje

  rentalcars.com kan du se udvalget af lejebiler. Jeg har f.eks. fundet en bil i alle 6 dage for kun 968 kr., dvs. 484 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bilen kommer med begrænset kilometer – 200 miles pr. dag (321 km.) og forsikring (med selvrisiko – tjek om din egen rejseforsikringer dækker). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i England (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  SE LEJEBIL HER

   

   

  Billeje

  484 kr.

  Fly

  243 kr.

  TOTAL (pr. person)

  727 kr.

   

   

  Hoteller

  Hvis du vil tilbringe alle dagene ved Lake District, så kan du finde hoteller her – her kan du danne dig et overblik og finde det hotel, der passer dig bedst. Ellers kan jeg også anbefale at kigge forbi airbnb.dk og se udvalget der.

  HOTELLER VED LAKE DISTRICT

   

  Hvis du har brug for et par overnatninger i Manchester, så kan du se udvalget af hoteller her.

  HOTELLER I MANCHESTER

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg?

  Den måske nemmeste måde er at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time indtil du står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Fly and Drive i England: oplev Lake District i sommerferien til kun 727 kr. inkl. fly og lejebil

  1. Ole says:

   Ellers så foreslår du man sover i bilen eller hvordan ? 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Ole,

    altså det kan man godt – men jeg vil anbefale at du enten finder et godt Bed and Breakfast eller leje noget fra airbnb.

    Og det er også derfro jeg ikke kommer med nogle konkrete bud (eller have det inkluderet i rejseeksemplet) – det er bare alt for mange muligheder (Bed and Breakfast, airbnb, camping osv.).

  2. Ole says:

   Ellers så foreslår du man sover i bilen eller hvordan ?