• 28 feb 2017

  Ferieparadis: 14 dage på Mauritius på et skønt strandhotel til kun 4.819 kr. inkl. fly

  Er du klar på 2 uger i paradis? Jeg har fundet et for vildt tilbud til Mauritius – en fantastisk ø i det Indiske Ocean, hvor du får hvide sandstrande med krystalklart vand og palmer, der bare byder op til total afslapning. Hvis du på et tidspunkt får nok af afslapning, så har Mauritius også et meget smukt landskab med bjergkæder, eksotisk natur og snorkling i koralrevene, der bare venter på, at du går på opdagelse. Så skynd dig at hive badetøjet frem fra gemmeren og tag af sted på dit livs eventyr!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det skønne Alpha Villa (4 ud af 5 på TripAdvisor). Jeg vil først lige gøre opmærksom på, at der er sket en fejl mellem Trivago og booking.com, så billedet og hotellets navn stemmer ikke overens med det hotel (Alpha Villa), der er linket til. Jeg har valgt dette hotel da det ligger direkte ved Mauritius mest kendte strand-område Flic-en-Flac med kun 1 minuts gang til stranden. Det du får her er enkle lejligheder med aircondition og med en fremragende beliggenhed på en af de smukkeste øer i verden! 14 nætter på et dobbeltværelse koster kun 1.821 kr. pr. person ved en rejse for 2. Rejser du alene kan du få et overblik over enkeltværelser her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig rigtig mange andre muligheder på Mauritius. Du kan danne dig et overblik her

  HOTELLER PÅ MAURITIUS

   

  Fly

  tui.dk har jeg fundet billige flybilletter til Mauritius. Der findes desværre kun en enkel dato og du flyver fra København d. 15.03. – 30.03. for kun 2.998 kr.

  Obs! Prisen vises for 2 personer.

  SE FLY-TILBUD HER

  Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere bagage med koster det 600 kr. oveni for hele turen

   

  Hotel

  1.821 kr.

  Fly

  2.998 kr.

  TOTAL (per person)

  4.819 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 15.03. – 30.03.
  • Rejselængde: 15 dage
  • Flyselskab: TUIfly
  • Til: Mauritius
  • Hotel: Alpha Villa
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport til hotellet

  Der er ca. 50 minutters kørsel til hotellet i Flic-en-Flac, så du kan benytte dig af forskellige taxaservices. Du kan også tage bussen. Du skal med bus 198 fra lufthavnen til Port Louis og så videre med bus 123 fra Port Louis til Flic-en-Flac. Sådan en billet koster 38 MUR (ca. 7,5 kr.) og det tager ca. 2 timer i alt – du kan se mere her.

  Hvis du ved, at du vil ud og opleve lidt mere af øen på egen hånd, så kan jeg også anbefale, at du lejer din egen bil. Du kan se mere på rentalcars.com

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Ferieparadis: 14 dage på Mauritius på et skønt strandhotel til kun 4.819 kr. inkl. fly

  1. charlotte says:

   Vi er 2 voksne og 3 voksne børn, som gerne vil afsted i uge 29,30 eller 31.

   vi vil ikke til Bulgarien eller muslimer lande. Vi vil have pool, god udsigt, shopping og mulighed for at gå på restaurant og på barer. 

   Kan i finde et godt tilbud til os?

   med venlig hilsen 

   charlotte Espersen 

   [email protected]