• 31 jul 2018

  Middelhavsferie på Cypern: 1 uge på et flot 3* hotel til kun 1.487 kr. inkl. fly

  Middelhavsferie på smukke Cypern er simpelthen en fantastisk oplevelse! Med et subtropisk middelhavsklima, masser af sol og hele 8 nationalparker er Cypern en rejsedestination, der tilbyder et varieret udvalg af oplevelser. Uanset om du bare gerne vil dase på en strand og nyde den sydeuropæiske sol og det azurblå havvand, eller om du hellere vil ud og opleve nogle af øens kultur- og naturperler!

  Billig solferie til Cypern
  august - september
  1.487 kr.
  Aalborg og Billund
  Cypern
  Hotel på Cypern
  f.eks. det 3* Akamas Health Farm & Spa
  1.288 kr.
  Billige fly til Cypern
  inkl. 6 kg håndbagage
  199 kr.
  Hotel
  1.288 kr.
  Fly
  199 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.487 kr.

  Hotel på Cypern

  skyscanner.dk har jeg fundet det anmelderroste 3* Akamas Health Farm & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger ca. 27 km fra Paphos i et smukt, bakket landskab.

   

  Akamas har et indbydende poolområde med en stor udendørs pool, børnepool og en vidunderligt flot panoramaudsigt. Værelserne på hotellet har også enten udsigt til det omkringliggende bjergrige landskab eller Middelhavet.

   

  Skulle du få brug for lidt ekstra selvforkælelse, byder Akamas også på en række lækre spa- og wellnessbehandlinger, som kan bookes mod gebyr. Hotellet har også både beachvolley- og tennisbane til de aktive typer.

   

  Prisen for en hel uge i en studiolejlighed med balkon er 2.576 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.288 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cypern, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Cypern

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk kan du lige nu finde superbillige fly fra både Aalborg og Billund til Cypern. Jeg har f.eks. fundet fly fra Aalborg den 24.09. – 01.10. til kun 199 kr. pr. person! Det er Spies, som udbyder de billige fly. Derfor har du som udgangspunkt 6 kg håndbagage inkluderet i billetten. Vil du have indchecket bagage med, kan det tilkøbes for 250 kr. tur/retur.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.08.
  • 27.08.
  • 03.09.
  • 24.09.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Jeg vil klart anbefale at leje en bil – Cypern er et fantastisk sted at udforske i en bil. Man kan dog sagtens finde busser fra Larnaca til Paphos (hvorfra du kan tage en taxi videre til hotellet). Det eneste problem er, at du ankommer sent om aftenen, hvor der ikke længere kører busser. Hvis ikke du vil leje en bil, må du derfor enten tage en taxi til hotellet eller bruge en enkelt nat i Larnaca og så tage bussen den efterfølgende dag.

   

   

  Lejebil

  Lejebil vil som sagt være mit forslag. På skyscanner.dk kan du finde lejebiler fra kun 389 kr. pr. person for en hel uge!

   

  Bilen nedenfor får en 9,3 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Cypern (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  389 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Middelhavsferie på Cypern: 1 uge på et flot 3* hotel til kun 1.487 kr. inkl. fly

  1. Johnny Hydén says:

   Pris for fly er nu 3.199,-

  se fly se hotel