• 31 May 2015

  Ferie på Malta: 1 uge med godt 3* hotel inkl. fly til 1965 kr. **OPDATERET**

  msc-divina-602339_1280

   

  **OPDATERING** Ferie på Malta betyder sol og masser af kulturelle oplevelser. Malta, som også bliver kaldt ”Middelhavets Perle”, er en lille øgruppe fyldt med smukke oaser og historiske byer, og måske vigtigst af det hele: Malta har næsten solskinsgaranti i juni måned. Med en gennemsnitlig temperatur på 27 grader (22 graders vandtemperatur) og 11 solskinstimer om dagen, er Malta det perfekte sted at nyde solen .

  **OPDATERING** Flyet er faktisk blevet lidt billigere: nu kun 538 kr. (før 588 kr.)

  **OPDATERING** Hotel White Dolphin Complex findes desværre ikke længere til denne pris. Til gengæld har jeg fundet et rigtig godt alternativ (dog lidt dyrere). Kig nedenfor for mere info.

  Malta ligger gemt væk i Middelhavet mellem Sicilien og Tunesien og er EU's mindste medlemsland. Den lille ø har en lang historie og har set mange herskernationer komme og gå igen. Øen har bl.a. britisk, italiensk og arabisk indflydelse og denne kulturelle blanding kan man beundre overalt på øen. Så hvis du har lyst til helt unikke kulturelle oplevelser i din sommerferie, er Malta det perfekte sted for dig!

  Fordi Malta har været en britisk koloni i mange år, er engelsk – sammen med maltesisk – stadig det officielle sprog på øen, så kommunikation med befolkningen skulle ikke være noget problem.

  Malta er uden tvivl en helt speciel oplevelse. Og lige nu kommer du meget billigt med Ryanair fra Billund til Maltas eneste lufthavn.

  Tur/retur-billetter starter på 588 kr. i juni måned. Det rejseeksempel, som jeg har fundet, er fra den 22. til 29. juni.

  **OPDATERING** Flyet blev faktisk billigere. Nu kun 538 kr. (før 588 kr.)

  Malta Fly

   

  BOOK FLY HER

   

  **OPDATERING** Hotellet findes desværre ikke længere til denne pris.

  Du bor på det gode 3* Hotel White Dolphin (4.7 ud af 6 på Holidaycheck.com, 75/100 på trivago) i Qwara ved St. Paul’s Bay. Hotellet har egen stor pool og ligger med udsigt ud over bugten. I Qwara findes der mange restauranter og nogle små butikker. Desuden er der et busstoppested kun 2 min. fra hotellet, som giver direkte adgang til den historiske hovedstad Valetta (hvor en del af Game of Thrones forresten er optaget) og mange andre turistattraktioner rundt om på øen.

   

  White DolphinWhite Dolphin 2

  BOOK HOTELLET HER

   

  **OPDATERING** Alternativt hotel

  Topaz

  Fly med Ryanair

  538 kr.

  Topaz Hotel

  1853 kr.

  TOTAL

  2391 kr. per person

   

  BOOK HOTELLET HER

  Transport fra lufthavnen Luqa på Malta: tag enten shuttlebussen, som koster 6 EUR (44,50 kr.), eller en taxa direkte til hotellet for 21 EUR (157 kr.). Begge kan bestilles på nettet her.

   

  Hvis det må koste lidt mere:

  Hvis det må koste lidt mere, så har jeg fundet et godt tilbud på et rigtigt lækkert 4* hotel på trivago. (5 ud af 6 på holidaycheck.com, 80/100 på trivago).

  Hotel Victoria2Hotel Victoria1

   

  BOOK 4* HOTELLET HER

   

  Fly med Ryanair                         588 kr.

  Hotel                                             2816 kr. p.p.

  TOTAL 3404 kr per person

  Hvis du har et spørgsmål, bare skriv en kommentar nedenunder.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Webview: false