Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.489 kr.
Banner-Malta-1080x1080
Sol og strand

Forlænget weekend på Malta

3 nætter på et lækkert 4* spahotel inkl. fly

Sol og strand |

Forlænget weekend på Malta

Hvad siger du til en forlænget weekend på Malta? Bare lige en smuttur ned til strande, sol og sightseeing. Det lyder faktisk slet ikke så dårligt, hvis jeg selv skal sige det. Især hvis du trænger til selvforkælelse og afslapning. Så kan en rejse til Malta løfte humøret betragteligt og levere sol og varme. Og lige nu kan du faktisk booke en forlænget weekend på et lækkert firstjernet hotel fra under 1.500 kr. pr. person inklusive flybilletter tur/retur! Det er en særdeles skarp pris for en rejse til en af Middelhavets mest charmerende øer 🏝️☀️

Forlænget weekend på Malta

maj – oktober

fra

1.489 kr.

✈️ Fly fra Billund

Flot firstjernet spahotel

☀️ Varmt og solrigt vejr

Hotel i Malta

1.036 kr.

Fly til Malta

Hotel

1.036 kr.

Fly

453 kr.

Total (pr. person):

1.489 kr.

Forlænget weekend på Malta – hotel

Vil du gerne forkæles lidt? Og gerne til billige penge? Så lad gå da 😉

Forkælelse til billige penge er lige præcis, hvad du får på det firstjernede Maritim Antonine Hotel & Spa (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Det er et hotel, jeg har skrevet om mange gange før. Og nok bliver ved med at skrive om, så længe hotellet er så godt og billigt, som det er.

På Maritim Antonine Hotel & Spa kan du se frem til et lækkert spahotel med to udendørs pools (én af dem er en rooftop-pool med panoramaudsigt) og en indbydende spa-afdeling med indendørs pool, sauna, dampbad og et moderne fitnesscenter. Du kan med andre ord glæde dig til et gennemført lækkert hotel!

Hotellet ligger centralt placeret i den skønne by Mellieha, hvor du kan gå på opdagelse blandt en masse forskellige restauranter, caféer og barer. Samtidig ligger Maltas største strand små 10 minutters gang fra hotellet 🏖️

Værelserne er rummelige og elegante – og udstyret med aircondition, satellit-tv, te- og kaffefaciliteter og gratis wi-fi overalt. Nogle af værelserne har udsigt til havet, haven eller smukke Mellieha.

Alt i alt får du altså et lækkert hotel til en lækker pris. I tilbudsboksene ovenfor linker jeg til et topersoners ophold fra torsdag den 20. juni til søndag den 23. juni. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 2.071 kr. inkl. gratis afbestilling. Det svarer til kun 1.036 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Malta, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Forlænget weekend på Malta - Maritim Antonine Hotel & Spa

Forlænget weekend på Malta - Maritim Antonine Hotel & Spa

Forlænget weekend på Malta - Maritim Antonine Hotel & Spa

Forlænget weekend på Malta - Maritim Antonine Hotel & Spa

Forlænget weekend på Malta - Maritim Antonine Hotel & Spa

Forlænget weekend på Malta - Maritim Antonine Hotel & Spa

Forlænget weekend på Malta – fly

Som landet ligger lige nu, vil fly til Malta næsten altid være billigst fra Billund.

Herfra opererer det irske lavprisflyselskab Ryanair en direkte rute med to ugentlige afgange året rundt.

Fra Billund kan du finde direkte afgange på alle torsdage og søndage frem t.o.m. oktober.

P.t. finder du de billigste fly i maj og juni. Typisk koster returbilletter uden for højsæsonperioderne et sted mellem ca. 400 og 1.000 kr.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra torsdag den 20. juni til søndag den 23. juni. På disse datoer koster flybilletterne kun 453 kr.

Desværre findes der ikke lignende afgange fra København.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • April – oktober: torsdage og søndageTransport til/fra lufthavnen

Er du ikke bleg for at bruge Maltas offentlige transport, så kan du tage bus X1 fra lufthavnen til Mellieha.

Synes du, at offentlig transport kan være lidt bøvlet, kan du også nemt og billigt booke en shuttlebus fra lufthavnen til hotellet.


Powered by GetYourGuide

Ønsker du den ultimative frihed, kan du også vælge at leje en bil (hvilket kan gøres billigt!).

OBS: Der er venstrekørsel i Malta.

Oplevelser på Malta

Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune og søsterøen Gozo. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend på MaltaForlænget weekend på Malta

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud