• 31 maj 2021

  Forlænget weekend på Malta: 3 nætter på et lækkert 4* spahotel fra kun 1.503 kr.

  Forlænget weekend på Malta. Det lyder faktisk slet ikke så dårligt! Lige nu kan du booke en forlænget weekend på et superlækkert firstjernet spahotel fra ca. 1.500 kr. inklusive flybilletter. Det er en ganske fin pris for 3 nætter på et lækkert hotel på en af Middelhavets mest charmerende øer. Så hvis du trænger til sol, varme, strand, middelhavsstemning og afslapning ved en lækker pool – så er dette helt klart noget for dig.

  Spaweekend på Malta
  juni - oktober
  fra1.503 kr.
  Billund
  Malta
  4* Maritim Antonine Hotel & Spa
  inkl. fly

  Pakketilbud til Malta

  I dag har jeg fundet et godt pakketilbud til det firstjernede Maritim Hotel & Spa.

   

  Her kan du se frem til et lækkert spahotel med to udendørspools (én af dem er en rooftop-pool med panoramaudsigt), en indbydende spa-afdeling med indendørs pool, sauna, dampbad og et moderne fitnesscenter. Du kan med andre ord se frem til et gennemført lækkert hotel!

   

  Det afspejler sig også i anmeldelserne på bl.a. TripAdvisor. Her scorer Maritim Antonine Hotel & Spa 4 ud af 5 på baggrund af mere end 3.000 anmeldelser.

   

  Hotellet ligger centralt placeret i den skønne by Mellieha, hvor du kan gå på opdagelse blandt en masse forskellige restauranter, caféer og barer. Samtidig ligger Maltas største strander små 10 minutters gang fra hotellet.

   

  Værelserne er rummelige og elegante – og udstyret med aircondition, sattelit-tv, te- og kaffefaciliteter og gratis wi-fi overalt. Nogle af værelserne har udsigt til havet, haven eller smukke Mellieha.

   

   

  Priser og bestilling

  I mit eksempel ovenover har jeg taget udgangspunkt i en forlænget weekend mellem fredag den 25. juni til mandag den 28. juni, hvor du kan finde pakkerejsen med fly og hotel til kun 1.503 kr. pr. person ved en rejse for to. Men der findes rigtig mange andre datoer, som du bl.a. kan se nedenfor. Her har jeg prøvet at blande lidt på forlænget weekendture, 5-dages ture og et par enkelte 1-uges rejser.

   

  Men du kan i princippet finde mange flere datoer – også længere henne efteråret. Det eneste du skal huske er, at der er afgange fra Billund på mandage og fredage. Prøv evt. selv at lege lidt med datoerne, hvis dine ønskedatoer ikke er med nedenfor.

   

  OBS: Det er i øvrigt muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgen- og aftensmad) under bookingprocessen.

   

  OBS: I bookingprocessen er det kun muligt at tilkøbe indtjekket bagage. Vil du tilkøbe alm. håndbagage (udover den som allerede er med i prisen), kan det gøres direkte hos Ryanair, når du har bestilt din rejse.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer fra Billund

  alle priser er pr. person ved en rejse for to – det er også muligt at rejse alene eller som familie. Alle priser er dem, som var aktuelle, da artiklen blev skrevet.

   

  OBS: Desværre kan man ikke finde tilsvarende billige rejser fra København. Man plejede at kunne køre med Flixbus direkte fra DGI-byen til Billund Lufthavn til ganske fine priser. Men den rute er indtil videre indstillet pga. corona (forhåbentligt kommer den igen senere). I stedet kan du tage toget fra København til Vejle, hvor du så fra Vejle Trafikcenter kan tage en bus til lufthavnen).

   

   

  Coronasituation i Malta

  Malta har igennem stort set hele coronakrisen haft lave smittetal – og det har de stadig. Da tredje fase af genåbningen for rejseaktiviteter trådte i kraft den 14. maj, skiftede Malta farve fra orange til gul.

   

  Det betyder, at du slipper for at vise negativ test for at komme ombord på flyet hjem. Der vil dog fortsat være krav om test, når man lander i lufthavnen i Danmark. Du vil også blive fritaget for isolation, når vender hjem.

   

  På nuværende tidspunkt ikke nogen direkte indrejserestriktioner for rejsende fra Danmark. Der er krav om, at alle rejsende skal fremvise en negativ COVID-19-PCR-test ved ankomst til Malta. Den negative test skal være foretaget senest 72 timer før indrejse til Malta.

   

  Vil du læse nærmere om corona-situationen og restriktioner i Malta, kan du holde dig opdateret på Udenrigsministeriets rejsevejledning om Malta og deres corona-side om Malta.

   

   

  Travel Safe-tiltag

  Hvis alt skulle gå galt ift. corona, så har TripX (rejsearrangøren) en fleksibel afbestillingspolice samt hjemrejsesikring. Det betyder, at du kan afbestille din rejse op til 7 dage inden afrejse. Så får du din rejsepris minus et 10% servicegebyr tilbage.

   

  Skulle du teste positiv inden din tilbagerejse til Danmark, får du forlænget dit ophold (indtil du tester negativ) samt en ny returbillet uden ekstra omkostninger.

   

  Du kan læse mere om deres Travel Safe-tiltag her.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Transport til og fra lufthavnen kan tilkøbes under bookingprocessen.

   

  Malta er en forholdsvis lille ø, så det kan være oplagt at leje en bil og selv komme ud at udforske øen. Hvis du selv vil køre, er der omkring 25 km til hotellet. Hvis du ønsker at bruge offentlig transport, så kan du tage bus X1 til Millieha som tager ca. 50 minutter, hvor du så har 2 minutters gang til hotellet.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du i øvrigt med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

  Malta

  Malta

  Malta

  Malta

   

   

  Oplevelser på Malta

  Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune og søsterøen Gozo. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  33 kommentarer til Forlænget weekend på Malta: 3 nætter på et lækkert 4* spahotel fra kun 1.503 kr.

  1. Rene says:

   Jeg kan slet ikke finde nogle gyldige datoer/hoteller længere, kan det passe?

  2. Kenneth says:

   Hej,

   Har du et alternativ til transit-bus fra Kbh til Billund?

   Når jeg søger på Flixbus så findes Billund ikke længere som en destination, og deres hotline har netop bekræftet at turen til Billund er indstillet ind til videre. Hun kunne ikke oplyse om deres planer for at genoptage ruten.

   vh
   Kenneth, og tak for en god blog i øvrigt 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kenneth 🙂

    Mange tak for din kommentar – og mange tak for at gøre mig opmærksom på dette!

    Så vidt jeg kan se, foreslår Google Maps, at man tager toget fra København til Vejle. Herfra går man til Vejle Trafikcenter (en gåtur på ca. 4 min.), hvor man kan tage en bus til Billund Lufthavn.

    Jeg kan snildt forestille mig, at Flixbus har indstillet ruten pga. corona-situationen. Hvorfor have en busrute til en lufthavn, hvis ingen flyver? Men vi kan da krydse fingre for, at ruten kommer tilbage, når flytrafikken begynder at stige igen 🙂

  3. Martin says:

   Der er umiddelbart kun mulighed for at tilvælge indtjekket bagage når man booker. Jeg ønsker egentligt bare at tilkøbe 15 kg carry-on samt sædereservation. Skal man gøre det igennem Ryanair efterfølgende?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Tak for din kommentar.

    Fuldstændig korrekt. Hvis du blot ønsker ekstra håndbagage, booker du blot rejsen uden bagage. Så kan du efterfølgende selv reservere sæde og tilføje ekstra håndbagage igennem Ryanair, når du har modtaget din ordrebekræftelse 😉

  4. Naja says:

   Hej,
   Ved du hvad en kvikkest på Malta koster? Og hvor man muligvis finder regler og info omkring kvikkest priser i forskellige lande?

   • Rejsespejder says:

    Hej Naja, kviktesten i lufthavenen i Malta koster 35 Euro (ca. 260 kr.). Se her https://www.maltairport.com/covid19/airport-testing/

    Og så er der en del apoteker i Malta der også tilbyder det. Så vidt jeg kan se ligger priserne omkring 25 til 35 Euro. Og det er også lidt det jeg har set i f.eks. Grækenland (30 Euro – 220 kr. i Kretas lufthavn) og 20 Euro i Portugal.
    Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med regler? Altså det skal være en CE godkendt antigen test for at komme til Danmark. Og for at man må sælge en test i EU skal den være CE godkendt. Så, så længe du tager til “officiele” steder for at fortage testen (dvs. apoteker, lufthavne, osv.) burde ikke give problemer når du kommer tilbage til Danmark.

  5. Anne Cathrine says:

   Hejsa,
   Så vidt jeg kan se, rejser RyanAir kun til/fra Malta om mandagen i august, så hvordan hænger det sammen, at man kan få 3 nætter dernede?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Anne Cathrine
    Som jeg har nævnt i artiklen, så er du “nødt” til at tage en uges ferie august, september og oktober, da Ryanair først har to afgange om ugen fra november 🙂

  6. Patrick Madsen says:

   Overvejer at give denne rejse i gave, men hvis det nu skulle vise sig at personen ikke kan komme. Og der så mulighed for at lave navnet om på billetten? Og hvis ja, hvad ville dette komme til at koste?

   Mvh Patrick

  7. Julie says:

   Hej Rejsespejder,

   Jeg gik ned og så på datoerne og valgte et af fine forslag d. 20. – 23.12, men her er priserne fra Kbh over 4500 kr. Per person.

   Lidt ærgerligt.
   Mvh Julie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Rejsen er desværre bare markant dyrere fra København. Som jeg skriver i artiklen, er det desværre ikke muligt at finde direkte fly fra København, og priserne fra hovedstaden starter fra 2.000 kr. pr. person :/

  8. Maja says:

   Hej rejsespejder,
   Jeg kigger på at bestille en tur til Malta med min kæreste.
   Jeg kan se det står at man ankommer til Malta kl. 22:00 og at check in på kl. 15:00 samme dag på hotellet. Endvidere rejser 06;50 men check ud er kl. 11, har det noget at sige ift rejsen? Kan man godt checke ind senere, eftersom man først er der sent?

  9. Oliver says:

   Er det muligt at bestille denne rejse med afbestillingsmuligheder?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Oliver 🙂

    Nej, det er det desværre ikke. Og selv hvis det var muligt, ved jeg ikke, om det ville være det værd, nu hvor priserne på disse Malta-rejser er så billige 😉

  10. Stine says:

   Hej
   Jeg synes aldrig at priserne stemmer overens, når man klikker på linket.
   Hvis jeg klikker på den 6.-9.dec. Står der fra 2000 kr. Altså 1000 kr.pr.person.
   Kan du hjælpe?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Stine 🙂

    Rejsen til de 515 kr. pr. person var desværre ret hurtigt væk. Som jeg skrev i introteksten i artiklen, skal man tit være meget hurtig ved tastaturet, hvis man vil have fingrene i de allerbedste tilbud.

    Når det så er sagt, så kan man stadig lige nu, som du selv skriver, finde tilbuddet til ca. 1.000 kr. pr. person på de fleste datoer fra december til marts – hvilket stadig er en skarp pris for et forlænget weekendophold på Malta med fly t/r og et 4* spahotel 🙂 (Selvom det selvfølgelig ikke er 515 kr.).

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  11. Tanja says:

   Må man ha’ en gratis håndbagage med ? Som i de almindelige regler for håndbagage hos Ryan Air ?

  12. Tanja says:

   Er der stadig åben overalt på Malta , hvis man kommer her i vinter månederne ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Tanja, jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener. Det er lavsæsonen, så der er bestemt mindre gang på øen – men der bor stadig mennesker på Malta (Malta har ca. 500.000 indbyggere fordelt på ca. samme størrelse som Als) og der er også turister, som kommer i vintermånederne :).

    • Tanja says:

     Tak for svar 🙂
     Mente blot om butikkerne og restauranter mm. Har åbent ?
     Nogle lande lukker de jo ned om vinteren.. så ville være lidt trist at tage afsted hvis alt er lukket ned 🙂

  13. Annemari says:

   Hvordan er mulighederne for at komme fra lufthavn til hotel begge veje når det er i ydertimerne?

   • Rejsespejder says:

    Hej Annemari,

    du kan enten booke transport på bookingsiden, ellers er der gode muligheder med taxi (ca. 160 kr.) og bus X1 kører også i ydertimerne. Dog vil jeg anbefale taxaen i hvert fald på vejen til lufthavnen. Busserne kan være en del forsinket på Malta :).

  14. Amina says:

   Priserne mellem jul og nytår koster omkring 4.000 kr….

   • Rejsespejder says:

    Hej Amina, som beskrevet i artiklen “du kan også finde en forlænget weekend mellem jul og nytår til lige over 2.000 kr.”

  15. Inge Dunvad says:

   Til tilbuddet på Malta: Hvis vi vil afsted i januar – kan man så risikerer hele spaområdet er lukket?

  Se tilbud her