• 04 dec 2019

  VILDT TILBUD! Forlænget weekend på Malta på et lækkert 4* spahotel fra kun 455 kr. inkl. fly

  Så er det tilbage – og faktisk endnu billigere! Jeg har de sidste uger skrevet om en del billige ture til Malta, hvor jeg fundet ture til fine 4* hoteller til omkring 600 kr. Men prisen i dag er virkelig i kategorien “helt vanvittigt”! Lige nu kan du nemlig får en forlænget weekend (fredag til mandag) med fly og hotel til vanvittige 455 kr.! Og nej, man bor ikke på et hostel el. lign. men på et yderst lækkert 4* spa-hotel! Og til at toppe det hele, så er Malta faktisk det land i Europa, som får allerflest solskinstimer. Så selvom det ikke bliver en strandtur kan du forvente en spa-tur med dejlige forårstemperaturer midt i vinteren!

  Til den pris skal man næsten komme afsted og nyde en lille weekend med lidt sol og varme på øen, som får aller flest solskinstimer i hele Europa!

   

  Som altid med sådan et knaldtilbud, gælder det om at være hurtigt, hvis man er interesseret!

  Middelhavsweekend på Malta
  december - marts
  fra455 kr.
  Billund (og København)
  Malta
  Forlænget weekend på Malta
  f.eks. det 4* Maritim Antonine Hotel & Spa
  fra455 kr.

  Pakketilbud til Malta

  Hvor er det altså fedt, at man kan booke en fredag-til-mandag-pakkerejse til Malta med 4* spahotel og fly til lige knap 450 kr. pr. person! Jeg har f.eks. her fundet et lækkert tilbud på det 4* Maritim Antonine Hotel & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotellet ligger centralt i byen Mellieha, og fra hotellets tagterrasse har du den skønneste panoramaudsigt over byen og det omkringliggende landskab. Selvom du i vintermånederne nok ikke får meget brug for de udendørs pools, så kan du til gengæld nyde en dukkert i hotellets opvarmede indendørs pool. Herudover er Hotel Maritim Antonine også et spahotel, og under dit ophold har du gratis adgang til spafaciliteterne (sauna, dampbad, jacuzzi og fitness). Ønsker du at nyde en af spa-afdelingens behandlinger, koster det dog penge.

   

  På de fleste datoer er det også rigtig billigt, at tilføje morgenmad eller halvpension (morgen- og aftensmad). På datoen, som jeg har brugt som eksempel koster det hhv. 130 kr. og 598 kr. pr. person for hele opholdet.

   

  Jeg har ovenfor fundet rejsen fra Billund fra fredag den 13. december til mandag den 16. december til kun 455 kr. pr. person ved en rejse for 2 inkl. fly (i alt 908 kr.). Det er den billigste dato jeg har fundet. Men der findes andre billige afgange fra december frem til marts. Du kan finde en liste med de billigste datoer nedenfor. Fra april af stiger priserne til omkring 1.600 kr. for en forlænget weekend – og bliver dyrere jo længere man bevæger sig mod sommerferien.

   

  Man kan også rejse fra København, men herfra er priserne desværre en del højere (ca. 2.000 kr. pr. person), og der er ingen direkte fly (du flyver med Lufthansa via Frankfurt).

   

   

  Her er andre eksempler på billige rejsedatoer. Obs! Priserne er de, som jeg har set, da jeg søgt på rejsen og de kan ændre sig med tiden. Der findes også andre datoer udover dem – og du kan også rejse i en uge eller mere. Der er afgange hver fredag og mandag.

   

  Weekenderne er markeret med WE

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan nemt tage en bus fra lufthavnen til Mellieha – her kører bus X1 direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1 time og koster kun 3 euro (23 kr.). Alternativt kan du også tilføje taxitransfer under bookingen til kun 160 kr.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

   

  Maritim Antonine Hotel & Spa

   

  Oplevelser i Malta

  Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune og søsterøen Gozo. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  19 kommentarer til VILDT TILBUD! Forlænget weekend på Malta på et lækkert 4* spahotel fra kun 455 kr. inkl. fly

  1. Julie says:

   Hej Rejsespejder,

   Jeg gik ned og så på datoerne og valgte et af fine forslag d. 20. – 23.12, men her er priserne fra Kbh over 4500 kr. Per person.

   Lidt ærgerligt.
   Mvh Julie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Rejsen er desværre bare markant dyrere fra København. Som jeg skriver i artiklen, er det desværre ikke muligt at finde direkte fly fra København, og priserne fra hovedstaden starter fra 2.000 kr. pr. person :/

  2. Maja says:

   Hej rejsespejder,
   Jeg kigger på at bestille en tur til Malta med min kæreste.
   Jeg kan se det står at man ankommer til Malta kl. 22:00 og at check in på kl. 15:00 samme dag på hotellet. Endvidere rejser 06;50 men check ud er kl. 11, har det noget at sige ift rejsen? Kan man godt checke ind senere, eftersom man først er der sent?

  3. Oliver says:

   Er det muligt at bestille denne rejse med afbestillingsmuligheder?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Oliver 🙂

    Nej, det er det desværre ikke. Og selv hvis det var muligt, ved jeg ikke, om det ville være det værd, nu hvor priserne på disse Malta-rejser er så billige 😉

  4. Stine says:

   Hej
   Jeg synes aldrig at priserne stemmer overens, når man klikker på linket.
   Hvis jeg klikker på den 6.-9.dec. Står der fra 2000 kr. Altså 1000 kr.pr.person.
   Kan du hjælpe?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Stine 🙂

    Rejsen til de 515 kr. pr. person var desværre ret hurtigt væk. Som jeg skrev i introteksten i artiklen, skal man tit være meget hurtig ved tastaturet, hvis man vil have fingrene i de allerbedste tilbud.

    Når det så er sagt, så kan man stadig lige nu, som du selv skriver, finde tilbuddet til ca. 1.000 kr. pr. person på de fleste datoer fra december til marts – hvilket stadig er en skarp pris for et forlænget weekendophold på Malta med fly t/r og et 4* spahotel 🙂 (Selvom det selvfølgelig ikke er 515 kr.).

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  5. Tanja says:

   Må man ha’ en gratis håndbagage med ? Som i de almindelige regler for håndbagage hos Ryan Air ?

  6. Tanja says:

   Er der stadig åben overalt på Malta , hvis man kommer her i vinter månederne ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Tanja, jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener. Det er lavsæsonen, så der er bestemt mindre gang på øen – men der bor stadig mennesker på Malta (Malta har ca. 500.000 indbyggere fordelt på ca. samme størrelse som Als) og der er også turister, som kommer i vintermånederne :).

    • Tanja says:

     Tak for svar 🙂
     Mente blot om butikkerne og restauranter mm. Har åbent ?
     Nogle lande lukker de jo ned om vinteren.. så ville være lidt trist at tage afsted hvis alt er lukket ned 🙂

  7. Annemari says:

   Hvordan er mulighederne for at komme fra lufthavn til hotel begge veje når det er i ydertimerne?

   • Rejsespejder says:

    Hej Annemari,

    du kan enten booke transport på bookingsiden, ellers er der gode muligheder med taxi (ca. 160 kr.) og bus X1 kører også i ydertimerne. Dog vil jeg anbefale taxaen i hvert fald på vejen til lufthavnen. Busserne kan være en del forsinket på Malta :).

  8. Amina says:

   Priserne mellem jul og nytår koster omkring 4.000 kr….

   • Rejsespejder says:

    Hej Amina, som beskrevet i artiklen “du kan også finde en forlænget weekend mellem jul og nytår til lige over 2.000 kr.”

  9. Inge Dunvad says:

   Til tilbuddet på Malta: Hvis vi vil afsted i januar – kan man så risikerer hele spaområdet er lukket?

  Se tilbud her