• 25 dec 2019

  VILDT TILBUD! Forlænget weekend på Malta på et lækkert 4* resort fra kun 655 kr. inkl. morgenmad og fly

  Så er der igen et knaldtilbud til Europas mest solrige land! Turen går til Malta og lige nu kan du få en forlænget weekend på et 4* spa-resort med fly og morgenmad til lidt over 600 kr.! Det er godt nok en vanvittig pris. Og som lille ekstra, så er der også et værelse med havudsigt med i prisen. Malta er som skrevet det sted i Europa, som har allerflest solskinstimer – og det gør dette rejsemål til en af de bedste destinationer, hvis man har brug for at slippe væk fra kulden herhjemme. Temerperatuerne i vintermånederne er ikke højt nok til en klassisk strandferie – men du kan sagtens forvente skønt forårsvejr midt i vinteren!

   

  ** OPDATERING ** Desværre er den billigste afgangen du kan se nedenfor steget i prisen – men der findes stadig en del datoer til under 1.000 kr. pr. person. Du kan se en liste over de billigste datoer nedenfor.

  Middelhavsweekend på Malta
  november - marts
  fra655 kr.
  Billund
  Malta
  Forlænget weekend på Malta
  f.eks. det 4* Paradise Bay Resort Hotel
  fra555 kr.

  Pakketilbud til Malta

  I dag er jeg faldet over et ret vildt tilbud! Hvad siger du til et 4* spa-resort lige ved stranden, lækker morgenmad, direkte fly, spa-adgang og et værelse med havudsigt? Og så det hele til lidt over 600 kr.! Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt – men den er god nok!

   

  Det er det skønne 4* Paradise Bay Resort, som ligger i Mellieha-området med kun 6 minutters gang til dets eget privat strand. Selvom du nok ikke kommer til at ligge ved stranden i vintermånederne, så kan du i stedet plaske rundt i den indendørs pool, der er opvarmet i vinterhalvåret. Og fra solterrassen kan du nyde en fantastisk udsigt over Middelhavet og Maltas søster-øer Gozo og Comino. Herudover byder Paradise Bay Resort Hotel også gratis wi-fi, fitnesscenter, tennisbane, legeplads og spafaciliteter.

   

  Jeg har ovenfor fundet rejsen fra Billund fra fredag den 21. februartil mandag den 24. februar til kun 655 kr. pr. person ved en rejse for to (i alt 1.310 kr.).

   

  De billigste datoer kan du finde fra januar fream til marts, hvor du kan finde masser af afgange til under 1.000 kr. Nedenunder kommer jeg med en liste over de billigste datoer. Men du er også velkommen selv at lege lidt med datoerne. Det eneste du skal huske er, at der kun er afagne på mandage og fredage.

  Fra april stiger priserne en smule og rejsen koster fra omkring 1.400 kr. i weekenderne.

   

  Desværre kan man ikke finde et tilsvarende godt tilbud fra København. Men med Flixbus er det faktisk muligt at køre direkte fra DGI-byen til Billund-lufthavn til ganske fine priser. Du kan finde dem her.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på mandage og fredage). Weekenddatoer er markeret med WE

   

  OBS: Paradise Bay Resort Hotel er ikke nødvendigvis det billigste tilbud på alle datoerne. Hvis du gerne selv vil studere hoteludvalget, kan du gøre det herunder (så skal du blot selv indtaste dine rejsedatoer).

   

  Se alle hoteller

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan nemt tage en bus fra lufthavnen til Mellieha – her kører bus X1 direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1 time og koster kun 3 euro (23 kr.). Alternativt kan du også tilføje taxitransfer under bookingen til kun 160 kr.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

   

  Paradise Bay Resort & Spa

   

  Oplevelser i Malta

  Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune og søsterøen Gozo. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  22 kommentarer til VILDT TILBUD! Forlænget weekend på Malta på et lækkert 4* resort fra kun 655 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Stefanie says:

   Der står beskrevet af pakketilbuddet stater fra 455 kr. dog kan jeg ikke finde denne pris nogen steder herunder “eksempler på billige rejsedatoer”?

  2. Patrick Madsen says:

   Overvejer at give denne rejse i gave, men hvis det nu skulle vise sig at personen ikke kan komme. Og der så mulighed for at lave navnet om på billetten? Og hvis ja, hvad ville dette komme til at koste?

   Mvh Patrick

  3. Julie says:

   Hej Rejsespejder,

   Jeg gik ned og så på datoerne og valgte et af fine forslag d. 20. – 23.12, men her er priserne fra Kbh over 4500 kr. Per person.

   Lidt ærgerligt.
   Mvh Julie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Rejsen er desværre bare markant dyrere fra København. Som jeg skriver i artiklen, er det desværre ikke muligt at finde direkte fly fra København, og priserne fra hovedstaden starter fra 2.000 kr. pr. person :/

  4. Maja says:

   Hej rejsespejder,
   Jeg kigger på at bestille en tur til Malta med min kæreste.
   Jeg kan se det står at man ankommer til Malta kl. 22:00 og at check in på kl. 15:00 samme dag på hotellet. Endvidere rejser 06;50 men check ud er kl. 11, har det noget at sige ift rejsen? Kan man godt checke ind senere, eftersom man først er der sent?

  5. Oliver says:

   Er det muligt at bestille denne rejse med afbestillingsmuligheder?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Oliver 🙂

    Nej, det er det desværre ikke. Og selv hvis det var muligt, ved jeg ikke, om det ville være det værd, nu hvor priserne på disse Malta-rejser er så billige 😉

  6. Stine says:

   Hej
   Jeg synes aldrig at priserne stemmer overens, når man klikker på linket.
   Hvis jeg klikker på den 6.-9.dec. Står der fra 2000 kr. Altså 1000 kr.pr.person.
   Kan du hjælpe?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Stine 🙂

    Rejsen til de 515 kr. pr. person var desværre ret hurtigt væk. Som jeg skrev i introteksten i artiklen, skal man tit være meget hurtig ved tastaturet, hvis man vil have fingrene i de allerbedste tilbud.

    Når det så er sagt, så kan man stadig lige nu, som du selv skriver, finde tilbuddet til ca. 1.000 kr. pr. person på de fleste datoer fra december til marts – hvilket stadig er en skarp pris for et forlænget weekendophold på Malta med fly t/r og et 4* spahotel 🙂 (Selvom det selvfølgelig ikke er 515 kr.).

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  7. Tanja says:

   Må man ha’ en gratis håndbagage med ? Som i de almindelige regler for håndbagage hos Ryan Air ?

  8. Tanja says:

   Er der stadig åben overalt på Malta , hvis man kommer her i vinter månederne ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Tanja, jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener. Det er lavsæsonen, så der er bestemt mindre gang på øen – men der bor stadig mennesker på Malta (Malta har ca. 500.000 indbyggere fordelt på ca. samme størrelse som Als) og der er også turister, som kommer i vintermånederne :).

    • Tanja says:

     Tak for svar 🙂
     Mente blot om butikkerne og restauranter mm. Har åbent ?
     Nogle lande lukker de jo ned om vinteren.. så ville være lidt trist at tage afsted hvis alt er lukket ned 🙂

  9. Annemari says:

   Hvordan er mulighederne for at komme fra lufthavn til hotel begge veje når det er i ydertimerne?

   • Rejsespejder says:

    Hej Annemari,

    du kan enten booke transport på bookingsiden, ellers er der gode muligheder med taxi (ca. 160 kr.) og bus X1 kører også i ydertimerne. Dog vil jeg anbefale taxaen i hvert fald på vejen til lufthavnen. Busserne kan være en del forsinket på Malta :).

  10. Amina says:

   Priserne mellem jul og nytår koster omkring 4.000 kr….

   • Rejsespejder says:

    Hej Amina, som beskrevet i artiklen “du kan også finde en forlænget weekend mellem jul og nytår til lige over 2.000 kr.”

  11. Inge Dunvad says:

   Til tilbuddet på Malta: Hvis vi vil afsted i januar – kan man så risikerer hele spaområdet er lukket?

  Se pakketilbud her