• 24 sep 2019

  Solferie på Malta: forlænget weekend på et lækkert 4* spahotel fra kun 725 kr. inkl. fly

  Malta er en skøn lille perle i Middelhavet. Her får du en dejlig kombination af strande, kultur, varme temperaturer og ikke mindst masser af solskin. Særligt de to sidstnævnte kunne vi godt bruge lidt mere af herhjemme. Og lige i forhold til sol er Malta altså svær at slå. For Malta er det land i Europa, der får allerflest solskinstimer! Selv henover vinteren skinner solen en del, og temperaturerne er dejligt lune – i modsætning til den bidende kulde, vi døjer med herhjemme. Malta er med andre ord skræddersyet til en lækker vinter-getaway!

  Middelhavsweekend på Malta
  november - januar
  fra725 kr.
  Billund (og København)
  Malta
  Forlænget weekend på Malta
  f.eks. det 4* Maritim Antonine Hotel & Spa
  fra725 kr.

  Pakketilbud til Malta

  Hvor er det altså fedt, at man kan booke en fredag-til-mandag-pakkerejse til Malta med 4* spahotel og fly til under 1.000 kr. pr. person! Jeg har f.eks. her fundet et lækkert tilbud på det 4* Maritim Antonine Hotel & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotellet ligger centralt i byen Mellieha, og fra hotellets tagterrasse har du den skønneste panoramaudsigt over byen og det omkringliggende landskab. Selvom du i vintermånederne nok ikke får meget brug for de udendørs pools, så kan du til gengæld nyde en dukkert i hotellets opvarmede indendørs pool. Herudover er Hotel Maritim Antonine også et spahotel, og under dit ophold har du gratis adgang til spafaciliteterne (sauna, dampbad, jacuzzi og fitness). Ønsker du at nyde en af spa-afdelingens behandlinger, koster det dog penge.

   

  Jeg har ovenfor fundet rejsen fra Billund fra fredag den 10. januar til mandag den 13. januar til kun 725 kr. pr. person (i alt 1.450 kr.) inkl. fly. Især i november, december og januar kan du lige nu finde billige weekendafgange til mellem ca. 700 og 1.400 kr. pr. person for både 4* hotel og fly. Faktisk kan du også finde rejsen med 8 dage fra under 1.000 kr. pr. person! I februar og marts ligger priserne for weekendrejser mellem ca. 1.400 og 1.700 kr. pr. person.

   

  Man kan også rejse fra København, men herfra er priserne desværre en del højere (fra ca. 1.700 kr. pr. person), og der er ingen direkte fly (du flyver med Lufthansa via Frankfurt).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan nemt tage en bus fra lufthavnen til Mellieha – her kører bus X1 direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1 time og koster kun 3 euro (23 kr.). Alternativt kan du også tilføje taxitransfer under bookingen til kun 160 kr.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

   

  Maritim Antonine Hotel & Spa

   

  Oplevelser i Malta

  Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune og søsterøen Gozo. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakketilbud her