• 16 feb 2018

  Billig solferie i Middelhavet: 1 uge på et lækkert 4* hotel på Malta til kun 1.954 kr. inkl. fly og morgenmad

  Malta er en skøn lille perle i Middelhavet. Her får du en dejlig kombination af strande, kultur, varme temperaturer og ikke mindst masser af solskin. Noget vi efterhånden ikke har set længe herhjemme. Faktisk er Malta det land i Europa med flest solskinstimer! Med dette tilbud har jeg fundet et utroligt billigt tilbud på et 4* resort og fly fra Billund. Så hvis du bare trænger til at svinge benene op på en liggestol, nyde tilværelsen og det gode vejr, så er Malta lige stedet for dig!

  Sol og afslapning på Malta
  april - juni
  1.954 kr.
  Billund
  Malta
  4* Hotel Ramla Bay Resort
  inkl. fly og morgenmad
  1.954 kr.

  På TripSave.dk – som er en ny dansk rejseside med virkelig mange spændende tilbud – kan du lige nu finde et vildt godt tilbud til det meget lækre 4* Ramla Bay Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet ligger direkte ved stranden og har en fantastisk udsigt over øerne Comino og Gozo. Ramla Bay Resort byder desuden på en privat strand, en flot have og 2 swimmingpools. Samtlige værelser er udstyret med gratis wifi og en balkon.

  Jeg har f.eks. fundet et tilbud med afgang fra Billund fra d. 09.04. til d. 16.04. til kun 1.954 kr. inkl. fly og morgenmad. Herudover findes der en del andre tilbud fra april til juni til lignende priser – desværre kun fra Billund og ikke København.

   

  Andre billige rejsedatoer

   

  OBS! Vær opmærksom på, at du selv skal trykke på den store lyserøde “se mere”-knap, før du bliver vist tilbuddet. Og selvom priserne på Tripsave bestemt ikke fejler noget, så er deres hjemmeside ikke den hurtigste i verden! Så det kan godt tage lidt tid, når du klikker på “se mere”.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan tage en bus til Paradise Bay (Cirkewwa) – bussen (X1) kører fra lufthavnen til Cirkewwa og tager ca. 1 time og koster mellem 9-23 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her