• 07 jul 2020

  Forlænget weekend på Malta: 3 nætter på et lækkert 4* spa-hotel til 887 kr.!

  Så er det tid til en tur til Malta. Landet har åbnet sine grænser for danske turister med virkning fra d. 1. juli. Så det er igen muligt at besøge denne skønne Middelhavsperle! Her har jeg fundet et lækkert tilbud, hvor du kan komme på forlænget efterårsweekend-tur på et lækkert 4* spa-hotel inkl. fly til 820 kr.! Malta er et land med en masse solskin, og selv hen mod efteråret ligger temperaturene nærmest altid langt over 20 grader.

  Middelhavsweekend på Malta
  August - december
  fra887 kr.
  Billund
  Malta
  Hotel på Malta
  F.eks. 4* Maritim Antonine Hotel & Spa
  339 kr.
  Billige fly til Malta
  548 kr.
  Fra Billund
  Hotel
  339 kr.
  Fly
  548 kr.
  Total (pr.person)
  887 kr.

  Hotel på Malta

  Hotel Maritim Hotel & Spa er et lækkert 4* hotel, som ligger i den skønne ferieby Mellihia.

  På hotellet finder du 3 pools hvoraf en af dem er på taget, den anden udendørs med panoramaudsigt over havet og så har de også en opvarmet indendørs pool. Udover dette så byder hotellet på en spa-afdeling med skønne behandlinger, et moderne fitnesscenter, sauna og hele 3 restauranter.

   

  Og så findes der masser af restauranter, caféer og barer i området. Og stranden ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet.

   

  Værelserne er rummelige og elegante – de er udstyret med aircondition, satelit-tv, te- og kaffefaciliteter og ikke mindst gratis wi-fi overalt. Nogle af værelserne har udsigt til havet, haven eller ud over smukke Mellieha.

  I mit eksempel ovenover har jeg taget udgangspunkt i en forlænget weekend mellem fredag d. 6. november og mandag d. 9. november. Det vil sige at 3 nætter for 2 personer kun koster 544 kr. dvs. 339 pr. person ved en rejse for 2!

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, så kan du heldigvis finde billige weekendafgange til andre skønne hoteller på Malta i disse måneder. Herunder finder du en række andre datoer, hvor du kan rejse billigt til Malta. Maritim Antonine Hotel & Spa er ikke nødvendigvis det billigste hotel på alle datoerne, men der findes mange tilsvarende hoteller til lignende priser. Derfor har jeg linket til en generel oversigt, hvor du har mulighed for selv at vælge hotellet.

   

  Fly til Malta

  Der findes lige nu virkelig mange billige afgange fra Billund til Malta. Fra august frem til november kan du finde billetter til omkring 500 kr. mange datoer (se nedenfor). Det eneste du skal være opmærksom på er, at der frem til november kun findes én afgang om ugen. Så, hvis du vil komme afsted i august, september og oktober er du “nødt” til at tage på en hel uges ferie.

   

  I december stiger prisen til omkring 1.200 kr., hvor jeg forventer prisen nok skal falde i løbet af de næste uger til ca. samme niveau, som i de andre måneder. Så vil du komme afsted der, vil jeg anbefale at du venter lidt endnu med at bestille.

   

  I mit eksempel har jeg taget udgangspunkt i et fly direkte fra Billund til Malta fra fredag d. 6. november til mandag d. 9. november. Dette kommer i alt til at koste 1.096 for 2 personer, altså 548 pr. mand.

   

  Det er nemt og billigt at komme afsted, og så er der er masser af afgange mellem august og november! Kan du ikke få nok af Malta, så kan du også tage en hel uge, som jeg har gjort i nogle af mine eksempler nedenfor (Husk prisen på hotel kan varriere).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer fra Billund

  • 03.08. – 10.08.
  • 10.08. – 17.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • 24.08. – 31.08.
  • 31.08. – 07.09.
  • 07.09. – 14.09.
  • 14.09. – 21.09.
  • 28.09. – 05.10.
  • 05.10. – 12.10.
  • 19.10. – 26.10.
  • 26.10. – 02.11.
  • 02.11. – 06.11.
  • 06.11. – 09.11.
  • 09.11. – 13.11.
  • 13.11. – 16.11.
  • 16.11. – 20.11.
  • 20.11. – 23.11.
  • 23.11. – 27.11.
  • 27.11. – 30.11.

   

  OBS: Desværre kan man ikke finde tilsvarende billige rejser fra København. Men med Flixbus er det faktisk muligt at køre direkte fra DGI-byen til Billund Lufthavn til ganske fine priser. Du kan finde billetter på flixbus.dk.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Malta er en forholdsvis lille ø, så det kan være oplagt at leje en bil og selv komme ud at udforske øen. Hvis du selv vil køre, er der omkring 25 km til hotellet. Hvis du ønsker at bruge offentlig transport, så kan du tage bus X1 til Millieha som tager ca. 50 minutter, hvor du så har 2 minutters gang til hotellet.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du i øvrigt med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

  Oplevelser på Malta

  Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune og søsterøen Gozo. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  23 kommentarer til Forlænget weekend på Malta: 3 nætter på et lækkert 4* spa-hotel til 887 kr.!

  1. Anne Cathrine says:

   Hejsa,
   Så vidt jeg kan se, rejser RyanAir kun til/fra Malta om mandagen i august, så hvordan hænger det sammen, at man kan få 3 nætter dernede?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Anne Cathrine
    Som jeg har nævnt i artiklen, så er du “nødt” til at tage en uges ferie august, september og oktober, da Ryanair først har to afgange om ugen fra november 🙂

  2. Patrick Madsen says:

   Overvejer at give denne rejse i gave, men hvis det nu skulle vise sig at personen ikke kan komme. Og der så mulighed for at lave navnet om på billetten? Og hvis ja, hvad ville dette komme til at koste?

   Mvh Patrick

  3. Julie says:

   Hej Rejsespejder,

   Jeg gik ned og så på datoerne og valgte et af fine forslag d. 20. – 23.12, men her er priserne fra Kbh over 4500 kr. Per person.

   Lidt ærgerligt.
   Mvh Julie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Rejsen er desværre bare markant dyrere fra København. Som jeg skriver i artiklen, er det desværre ikke muligt at finde direkte fly fra København, og priserne fra hovedstaden starter fra 2.000 kr. pr. person :/

  4. Maja says:

   Hej rejsespejder,
   Jeg kigger på at bestille en tur til Malta med min kæreste.
   Jeg kan se det står at man ankommer til Malta kl. 22:00 og at check in på kl. 15:00 samme dag på hotellet. Endvidere rejser 06;50 men check ud er kl. 11, har det noget at sige ift rejsen? Kan man godt checke ind senere, eftersom man først er der sent?

  5. Oliver says:

   Er det muligt at bestille denne rejse med afbestillingsmuligheder?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Oliver 🙂

    Nej, det er det desværre ikke. Og selv hvis det var muligt, ved jeg ikke, om det ville være det værd, nu hvor priserne på disse Malta-rejser er så billige 😉

  6. Stine says:

   Hej
   Jeg synes aldrig at priserne stemmer overens, når man klikker på linket.
   Hvis jeg klikker på den 6.-9.dec. Står der fra 2000 kr. Altså 1000 kr.pr.person.
   Kan du hjælpe?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Stine 🙂

    Rejsen til de 515 kr. pr. person var desværre ret hurtigt væk. Som jeg skrev i introteksten i artiklen, skal man tit være meget hurtig ved tastaturet, hvis man vil have fingrene i de allerbedste tilbud.

    Når det så er sagt, så kan man stadig lige nu, som du selv skriver, finde tilbuddet til ca. 1.000 kr. pr. person på de fleste datoer fra december til marts – hvilket stadig er en skarp pris for et forlænget weekendophold på Malta med fly t/r og et 4* spahotel 🙂 (Selvom det selvfølgelig ikke er 515 kr.).

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  7. Tanja says:

   Må man ha’ en gratis håndbagage med ? Som i de almindelige regler for håndbagage hos Ryan Air ?

  8. Tanja says:

   Er der stadig åben overalt på Malta , hvis man kommer her i vinter månederne ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Tanja, jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener. Det er lavsæsonen, så der er bestemt mindre gang på øen – men der bor stadig mennesker på Malta (Malta har ca. 500.000 indbyggere fordelt på ca. samme størrelse som Als) og der er også turister, som kommer i vintermånederne :).

    • Tanja says:

     Tak for svar 🙂
     Mente blot om butikkerne og restauranter mm. Har åbent ?
     Nogle lande lukker de jo ned om vinteren.. så ville være lidt trist at tage afsted hvis alt er lukket ned 🙂

  9. Annemari says:

   Hvordan er mulighederne for at komme fra lufthavn til hotel begge veje når det er i ydertimerne?

   • Rejsespejder says:

    Hej Annemari,

    du kan enten booke transport på bookingsiden, ellers er der gode muligheder med taxi (ca. 160 kr.) og bus X1 kører også i ydertimerne. Dog vil jeg anbefale taxaen i hvert fald på vejen til lufthavnen. Busserne kan være en del forsinket på Malta :).

  10. Amina says:

   Priserne mellem jul og nytår koster omkring 4.000 kr….

   • Rejsespejder says:

    Hej Amina, som beskrevet i artiklen “du kan også finde en forlænget weekend mellem jul og nytår til lige over 2.000 kr.”

  11. Inge Dunvad says:

   Til tilbuddet på Malta: Hvis vi vil afsted i januar – kan man så risikerer hele spaområdet er lukket?

  se fly se hotel