• 24 nov 2021

  Forlænget weekend på Malta: 3 nætter på et lækkert 4* spahotel fra kun 487 kr. p.p. inkl. fly

  Forlænget weekend på Malta. Det lyder faktisk slet ikke så dårligt! Især hvis du gruer ved tanken om en vinter, der lurer lige rundt om hjørnet. Så kan en rejse til Malta løfte humøret med sol og lune temperaturer. Og lige nu kan du faktisk booke en forlænget weekend på et superlækkert firstjernet spahotel fra et godt stykke under 1.000 kr. inklusive flybilletter! Det er en særdeles skarp pris for en rejse til en af Middelhavets mest charmerende øer 🇲🇹☀️

  Spaweekend på Malta
  december - februar
  fra487 kr.
  Billund
  Malta
  Pakkerejse til Malta
  inkl. fly og hotel

  Pakketilbud til Malta

  Med denne pakkerejse kommer du til at bo på det lækre firstjernede Solana Spa Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021).

   

  Hotellet ligger i byen Mellieha – kun 10 minutters gang fra stranden. Og lige nøjagtig denne strand er Malta længste sandstrand med det mest krystalklare vand. Selv hvis vejret ikke lige er til en dukkert, kan en gåtur ved stranden være en hyggelig aktivitet.

   

  Men husk alligevel badebukserne! Hotel Solana er jo et spahotel og byder på en elegant, opvarmet indendørs pool og mulighed for sauna og wellness.

   

  På hotellets tagterrasse finder du også en sæsonåben udendørs pool med hydromassage. Udsigten fra den lækre tagterrasse er naturligvis og ganske glimrende 😉

   

  Værelserne på Solana er moderne og rummelige og udstyret med alt, hvad man kan forvente af et moderne, firstjernet hotel.

   

  Alt i alt får du altså et virkelig lækkert hotel til en virkelig lækker pris.

   

   

  Priser og bestilling

  Med denne pakkerejse flyver du fra Billund. Det er muligt at finde rejsen billigt fra december og frem til februar med afgange på mandage og fredage.

   

  I denne periode kan du finde en række weekendrejser (fra fredag til mandag) til priser mellem ca. 500 og 950 kr. pr. person ved en rejse for to. Den allerbilligste rejse koster faktisk kun mindre end 500 kr. pr. person!

   

  Jeg har f.eks. fundet en topersoners pakkerejse fra fredag den 28. januar til mandag den 31. januar til i alt 974 kr. Dvs. kun 487 kr. pr. person!

   

  Inde på bookingsiden har du også mulighed for at tilvælge morgenmad eller halvpension.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer fra Billund

  Priserne er pr. person ved en rejse for to – men det er også muligt at rejse alene eller flere sammen. Priserne herunder kan ændre sig over tid – jeg har blot angivet prisen, der var aktuel, da jeg skrev artiklen.

   

   

   

  Andre pakkerejser

   

   

  Billeder fra hotellet

  Malta

  Malta

  Malta

  Malta

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Transport til og fra lufthavnen kan tilkøbes under bookingprocessen.

   

  Malta er en forholdsvis lille ø, så det kan være oplagt at leje en bil og selv komme ud at udforske øen. Hvis du selv vil køre, er der omkring 25 km til hotellet. Hvis du ønsker at bruge offentlig transport, så kan du tage bus X1 til Mellieha.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du i øvrigt med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

   

  Oplevelser på Malta

  Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune og søsterøen Gozo. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.

  Ture og aktiviteter

   

  Corona og Malta

  Hvis du er færdigvaccineret, skal du blot medbringe dit coronapas og udfylde en Digital Passenger Locator Form.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Malta på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  43 kommentarer til Forlænget weekend på Malta: 3 nætter på et lækkert 4* spahotel fra kun 487 kr. p.p. inkl. fly

  1. Freskim says:

   Hej
   Er det muligt at bruge det tilbud hvis man har et barn med ?
   Dvs. 2 voksne og et barn på 1 år, hvordan kan man tilføje barnet ?

  2. Anna says:

   Findes denne afgang også fra København???

  3. Dorthe says:

   Er der en særlig grund til at jeg ikke kan booke til en voksen og 1 barn(14 år)?mvh Dorthe

  4. Kasper S. says:

   Hej.

   Nogle som har erfaringer med at bestille hotel fra http://www.agoda.com? Jeg kan se at de har super billige priser for Maritim Antonine Hotel & Spa henover Juleferien – en pris som er dobbelt så billig som hvis man booker direkte fra Maritim Antonines egen hjemmeside.

   Mvh. Kasper

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Kasper!

    Jeg har selv stor erfaring med Agoda. Da jeg var på udenlandsophold i Japan, så brugte jeg altid Agoda til booking af hoteller, når jeg skulle ud og rejse rundt 🙂
    Det fungerer på præcis samme måde som booking.com

    Agoda ejes desuden af samme virksomhed som booking.com og momondo 😉

  5. Lisbet Pedersen says:

   Hej.
   Er det muligt at der er sørget for transport til og fra hotellet, samt udfylde det der skal være styr på i forhold til restriktioner.
   Eller hjælp til det..

  6. Rene says:

   Jeg kan slet ikke finde nogle gyldige datoer/hoteller længere, kan det passe?

  7. Kenneth says:

   Hej,

   Har du et alternativ til transit-bus fra Kbh til Billund?

   Når jeg søger på Flixbus så findes Billund ikke længere som en destination, og deres hotline har netop bekræftet at turen til Billund er indstillet ind til videre. Hun kunne ikke oplyse om deres planer for at genoptage ruten.

   vh
   Kenneth, og tak for en god blog i øvrigt 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kenneth 🙂

    Mange tak for din kommentar – og mange tak for at gøre mig opmærksom på dette!

    Så vidt jeg kan se, foreslår Google Maps, at man tager toget fra København til Vejle. Herfra går man til Vejle Trafikcenter (en gåtur på ca. 4 min.), hvor man kan tage en bus til Billund Lufthavn.

    Jeg kan snildt forestille mig, at Flixbus har indstillet ruten pga. corona-situationen. Hvorfor have en busrute til en lufthavn, hvis ingen flyver? Men vi kan da krydse fingre for, at ruten kommer tilbage, når flytrafikken begynder at stige igen 🙂

  8. Martin says:

   Der er umiddelbart kun mulighed for at tilvælge indtjekket bagage når man booker. Jeg ønsker egentligt bare at tilkøbe 15 kg carry-on samt sædereservation. Skal man gøre det igennem Ryanair efterfølgende?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Tak for din kommentar.

    Fuldstændig korrekt. Hvis du blot ønsker ekstra håndbagage, booker du blot rejsen uden bagage. Så kan du efterfølgende selv reservere sæde og tilføje ekstra håndbagage igennem Ryanair, når du har modtaget din ordrebekræftelse 😉

  9. Naja says:

   Hej,
   Ved du hvad en kvikkest på Malta koster? Og hvor man muligvis finder regler og info omkring kvikkest priser i forskellige lande?

   • Rejsespejder says:

    Hej Naja, kviktesten i lufthavenen i Malta koster 35 Euro (ca. 260 kr.). Se her https://www.maltairport.com/covid19/airport-testing/

    Og så er der en del apoteker i Malta der også tilbyder det. Så vidt jeg kan se ligger priserne omkring 25 til 35 Euro. Og det er også lidt det jeg har set i f.eks. Grækenland (30 Euro – 220 kr. i Kretas lufthavn) og 20 Euro i Portugal.
    Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med regler? Altså det skal være en CE godkendt antigen test for at komme til Danmark. Og for at man må sælge en test i EU skal den være CE godkendt. Så, så længe du tager til “officiele” steder for at fortage testen (dvs. apoteker, lufthavne, osv.) burde ikke give problemer når du kommer tilbage til Danmark.

  10. Anne Cathrine says:

   Hejsa,
   Så vidt jeg kan se, rejser RyanAir kun til/fra Malta om mandagen i august, så hvordan hænger det sammen, at man kan få 3 nætter dernede?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Anne Cathrine
    Som jeg har nævnt i artiklen, så er du “nødt” til at tage en uges ferie august, september og oktober, da Ryanair først har to afgange om ugen fra november 🙂

  11. Patrick Madsen says:

   Overvejer at give denne rejse i gave, men hvis det nu skulle vise sig at personen ikke kan komme. Og der så mulighed for at lave navnet om på billetten? Og hvis ja, hvad ville dette komme til at koste?

   Mvh Patrick

  12. Julie says:

   Hej Rejsespejder,

   Jeg gik ned og så på datoerne og valgte et af fine forslag d. 20. – 23.12, men her er priserne fra Kbh over 4500 kr. Per person.

   Lidt ærgerligt.
   Mvh Julie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Rejsen er desværre bare markant dyrere fra København. Som jeg skriver i artiklen, er det desværre ikke muligt at finde direkte fly fra København, og priserne fra hovedstaden starter fra 2.000 kr. pr. person :/

  13. Maja says:

   Hej rejsespejder,
   Jeg kigger på at bestille en tur til Malta med min kæreste.
   Jeg kan se det står at man ankommer til Malta kl. 22:00 og at check in på kl. 15:00 samme dag på hotellet. Endvidere rejser 06;50 men check ud er kl. 11, har det noget at sige ift rejsen? Kan man godt checke ind senere, eftersom man først er der sent?

  14. Oliver says:

   Er det muligt at bestille denne rejse med afbestillingsmuligheder?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Oliver 🙂

    Nej, det er det desværre ikke. Og selv hvis det var muligt, ved jeg ikke, om det ville være det værd, nu hvor priserne på disse Malta-rejser er så billige 😉

  15. Stine says:

   Hej
   Jeg synes aldrig at priserne stemmer overens, når man klikker på linket.
   Hvis jeg klikker på den 6.-9.dec. Står der fra 2000 kr. Altså 1000 kr.pr.person.
   Kan du hjælpe?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Stine 🙂

    Rejsen til de 515 kr. pr. person var desværre ret hurtigt væk. Som jeg skrev i introteksten i artiklen, skal man tit være meget hurtig ved tastaturet, hvis man vil have fingrene i de allerbedste tilbud.

    Når det så er sagt, så kan man stadig lige nu, som du selv skriver, finde tilbuddet til ca. 1.000 kr. pr. person på de fleste datoer fra december til marts – hvilket stadig er en skarp pris for et forlænget weekendophold på Malta med fly t/r og et 4* spahotel 🙂 (Selvom det selvfølgelig ikke er 515 kr.).

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  16. Tanja says:

   Må man ha’ en gratis håndbagage med ? Som i de almindelige regler for håndbagage hos Ryan Air ?

  17. Tanja says:

   Er der stadig åben overalt på Malta , hvis man kommer her i vinter månederne ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Tanja, jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener. Det er lavsæsonen, så der er bestemt mindre gang på øen – men der bor stadig mennesker på Malta (Malta har ca. 500.000 indbyggere fordelt på ca. samme størrelse som Als) og der er også turister, som kommer i vintermånederne :).

    • Tanja says:

     Tak for svar 🙂
     Mente blot om butikkerne og restauranter mm. Har åbent ?
     Nogle lande lukker de jo ned om vinteren.. så ville være lidt trist at tage afsted hvis alt er lukket ned 🙂

  18. Annemari says:

   Hvordan er mulighederne for at komme fra lufthavn til hotel begge veje når det er i ydertimerne?

   • Rejsespejder says:

    Hej Annemari,

    du kan enten booke transport på bookingsiden, ellers er der gode muligheder med taxi (ca. 160 kr.) og bus X1 kører også i ydertimerne. Dog vil jeg anbefale taxaen i hvert fald på vejen til lufthavnen. Busserne kan være en del forsinket på Malta :).

  19. Amina says:

   Priserne mellem jul og nytår koster omkring 4.000 kr….

   • Rejsespejder says:

    Hej Amina, som beskrevet i artiklen “du kan også finde en forlænget weekend mellem jul og nytår til lige over 2.000 kr.”

  20. Inge Dunvad says:

   Til tilbuddet på Malta: Hvis vi vil afsted i januar – kan man så risikerer hele spaområdet er lukket?

  Se tilbud her