• 16 mar 2019

  Solferie ved Malaga: 5-7 nætter på et 4* hotel lige på stranden fra kun 1.748 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til at bytte det regnfulde forårsvejr herhjemme ud med sol, strand og spansk charme? I dag har jeg nemlig fundet et godt tilbud på en pakkerejse til vidunderlige Malaga. Her er der god mad, lækker vin, et varmt, subtropisk klima, charmerende byer og smukke strande. Og med dette tilbud kommer du faktisk til at bo lige på stranden. Så der er ikke mange meter til en dejlig dukkert og solbadning i vandkanten.

  Solferie til Costa del Sol
  april - august
  fra1.748 kr.
  København og Billund
  Malaga
  5-7 nætter i Costa del Sol
  inkl. 4* hotel og fly
  fra1.748 kr.

  Pakkerejse til Costa del Sol

  Hvis du trænger til at forkæle dig selv med en skøn ferie, så kunne dette tilbud til Costa del Sol være et perfekt bud! Her kommer du til at bo lige på stranden på det 4* Hotel Rincon Sol. Hotellet har som sagt en ideel beliggenhed til en solferie – få skridt til du har sand mellem tæerne og kan tage en forfriskende svømmetur i det dejlige hav.

   

  Ved hotellet er der både restauranter, strandbar og natklubber. Hvis du trænger til lidt mere storbyliv, så har du kun 10 km til Malaga, hvor dejlige restauranter og spændende butikker venter på dig.

   

  Du kan både komme afsted fra Billund og København. Tilbuddet er gældende fra april – august (med få datoer i juli). Priserne selvfølgelig lidt svingende alt efter perioden og rejselængde.

   

  Du finder den billigste afgang fra København d. 17.05. – 22.05. til kun 1.748 kr. inkl. hotel, fly og håndbagage. Prisniveauet fra København ligger generelt fra 1.748 – 2.900 kr. Så kan du også komme afsted i sommerferie fra 3.498 kr. Fra Billund ligger priserne fra april – juni fra 1.848 – 3.100 kr. og i august fra 3.400 kr. Der må bo op til 3 personer på værelset og et barn på under 2 år koster 498 kr. Prisen for et barn mellem 2-12 år er afhængig af rejsedatoen.

   

  Pakken indeholder (pr. person):

  • Direkte fly fra København eller Billund til Malaga tur/retur med Norwegian
  • Et stk. håndbagage
  • 5 – 7 overnatninger i dobbelt/twin-værelse
  • Ophold på det 4-stjernede Hotel Rincon Sol på stranden
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der lidt over 32 km, så hvis du har tænkt dig at leje en bil, så kan du sagtens køre selv. Hvis du ikke har planer om at leje en bil, så kan du enten booke transfer eller tage offentlig transport. Med offentlig transport kan du tage en bus fra lufthavnen til Malaga og herfra skal du med en ny bus til “Torre Benagalbon”. Fra dette stop har du 600 meter til hotellet. Turen tager 1,5 time. Hvis du gerne vil booke transfer, så kan du gøre det i købsprocessen af rejsen. Dette koster 225 kr. pr. person tur/retur.

   

  Lejebil i Costa del Sol

  Jeg kan helt klart anbefale at leje en bil når du rejser til Costa del Sol. Det gør transporten til og fra lufthavnen meget nemmere, det er som regel superbilligt, og så giver det en større frihed, hvis du ønsker at opleve noget mere af området. I dette eksempel kan du f.eks. leje en bil i hele perioden til kun 55 kr. pr. person

   

  Bilen nedenfor får endda en 9,3 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje i Costa del Sol
  55 kr.

   

  Costa del Sol

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af lena | reiseblogger 🌏 (@inspirationdelavie) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af My Malaga (@mymalaga) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Solferie ved Malaga: 5-7 nætter på et 4* hotel lige på stranden fra kun 1.748 kr. inkl. fly

  1. Frank Løvgreen says:

   Dejligt med alle de gode tilbud I kan finde frem til Os alle

  Se tilbud her