• 09 dec 2019

  Familieferie i Dubai: 5 nætter på et 4* resort fra kun 5.310 kr. inkl. fly, halvpension og fri adgang til bl.a. LEGOLAND

  Den perfekte familieferie tilgodeser børnene såvel som de voksne. Men det er ikke altid lige nemt at finde balancen. For hvis ungerne får deres vilje (og det sker jo fra tid til anden), er det sjældent forældrenes førstevalg. Men som forælder kan du tage det helt roligt! Jeg er nemlig stensikker på, at jeg i dag har fundet en rejse til Dubai, der både vil vække vild begejstring hos børnene og stor tilfredshed hos forældrene. Familiens yngste medlemmer vil nemlig kunne juble højlydt over nyheden om fri adgang til Dubai Parks & Resorts (som bl.a. tæller LEGOLAND Dubai). Samtidig vil mor og far kunne glæde sig til et luksuriøst ophold på et anmelderrost resort med halvpension og et bredt udvalg af luksuriøse faciliteter. Det er da kompromisløs familieferie, hvor alle får deres vilje!

  Ferie for hele familien i Dubai
  frem til 30. september 2020
  fra5.310 kr.
  København
  Dubai
  5 nætter på det 4* Lapita
  inkl. Emirates-fly, halvpension og fri adgang til Dubai Parks & Resorts
  fra5.310 kr.

  Familieferie – pakkerejse til Lapita

  Som altid med tilbud fra Emirates Holidays får du skræddersyede pakketilbud med lidt af hvert. Dette tilbud inkluderer et ophold på det anmelderroste 4* Lapita (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Det specielle ved Lapita-resortet er, at det ligger ved Dubai Parks & Resorts – og som gæst på Lapita har du fri adgang til netop Dubai Parks & Resorts! Det betyder, at du under hele opholdet kan besøge Legoland DubaiLegoland Water ParkMotiongate og Bollywood Parks. Særligt Legoland Dubai og Legoland Water Park vil nok være kæmpehit hos børnene. Parkerne byder nemlig på mere end 40 forlystelser, 60 millioner legoklodser og adskillige vandrutsjebaner – og den slags plejer i hvert fald at falde i god jord hos (lege)børn!

   

  Som voksen har du dog også noget at se frem til. Lapita er nemlig et superlækkert resort i polynesisk stil. Faciliteterne på resortet byder bl.a. på laguneformede pools, der slanger sig igennem resortet. Så du kan altid snuppe en badering og tage en afslappende flydetur på resortets “lazy river”. Herudover er der også både fitnesscenter og spaområde med bl.a. damprum med aromaterapi, saunaer og et behandlingsrum med marokkansk hammam.

   

  Luksusresort og fri adgang til vandland og forlystelsesparker er en rigtig god start – men tilbuddet bliver faktisk bedre endnu. Du får nemlig også halvpension og en gratis opgradering fra et Deluxe Room til en Junior Suite. Børn op til 15 år spiser endda gratis på forældrenes måltidsplan. Og det skader altså aldrig at gå fra ‘room’ til ‘suite’ (det giver også 20 kvadratmeter ekstra).

   

   

  OBS: Emirates Holidays har også et tilbudseksempel, hvor du kan nyde 4 nætter på ovenstående hotel plus et 2-nætters ophold på det 5* luksushotel Fairmont The Palm, som ligger på Jumeirah-palmen. Så hvis du gerne vil krydre ferien med et ekstra drys luksus, er det helt sikkert en mulighed, du skal overveje.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Priser og bestilling

  Hos Emirates Holidays har du altid mulighed for at skræddersy rejsen, som du vil. Du kan med andre ord selv bestemme, hvor mange nætter du ønsker, og hvor mange rejsende I vil afsted. For at give en idé om et prisniveauet kommer Emirates Holidays altid med konkrete priseksempler – og i dette tilfælde har de to tilbudseksempler:

   

  • 2 voksne + 2 børn, 5 nætter i maj på Lapita fra kun 5.310 kr. pr. person
  • 2 voksne + 2 børn, 7 nætter i maj på Lapita og Fairmont The Palm fra kun 6.095 kr. pr. person

   

  Eksemplerne ovenfor tager udgangspunkt i datoerne fra den 20. maj til hhv. den 25. og 27. maj. Begge disse datoer strækker sig i øvrigt over Kristi Himmelfartsdag, som falder den 21. maj. Priserne inkluderer både hotelophold, halvpension, gratis adgang til Dubai Parks & Resorts og Emirates-fly tur/retur. For sjov har jeg (selvfølgelig) undersøgt, hvad prisen ville blive, hvis man selv ville booke Emirates-fly og 5 nætter i en junior suite på Lapita med halvpension til fire personer. Og du sparer faktisk lidt over 2.000 kr. pr. person med Emirates Holidays’ tilbud 😉

   

  Du kan booke rejsen online, men faktisk er de også supergode til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest den 18. december!

   

   

  Lapita

   

  Legoland Water Park

  OBS: Vær opmærksom på, at LEGOLAND® Water Park vil være lukket i perioden 12. januar – 26. marts 2020 pga. vedligeholdelse

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her