• 10 dec 2017

  Eventyr i Marrakech og Sahara: 8 dages rundrejse inkl. alle hoteller, ørkensafari, transport og fly til 3.969 kr.

  Er du frisk på en action-packed rundrejse i eventyrlige Marokko med bl.a. kamelridning og ørkensafari på programmet? Så træd endelig nærmere – jeg har fundet den helt rigtige rejse til dig! Turen går til Marokkos farvestrålende storby Marrakech, hvorfra du begiver dig ud på en nøje tilrettelagt rundrejse i det smukke nordvestafrikanske land. Det her er rejsen til dig, der gerne vil ud og opleve en masse – uden at skulle døje med al planlægningen selv!

  Rundrejse i Marokko
  inkl. kamelridning, ørkensafari, overnatning i ørkentelt, riadhoteller, al transport & fly
  3.969 kr.

  Travelbird faldt jeg i dag over en rundrejse i Marokko, der gav mig lyst til at pakke rygsækken og tage afsted med det samme! Du kan nemlig opleve alt det bedste Marrakech og Sahara har at byde på – lige fra Marrakech’ kringlede gader og farverige basarer til kamelridning og ørkensafari i Sahara! Som jeg skrev i introen, er denne rejse perfekt, hvis du gerne vil ud på eventyr, men simpelthen ikke orker alt bøvlet med at koordinere transport, hoteller og oplevelser. Her får du hele eventyrdelen, uden du risikerer at komme på afveje!

  Du kan rejse i stort set hele 2018 fra januar til november. De billigste rejser finder fra januar til marts, hvor du kan finde flere datoer til omkring 4.000 kr. Jeg har f.eks. fundet en rejse for 2 personer fra den 11.01. – 18.01. til 7.938 kr. – dvs. 3.969 kr. pr. person.

  Som altid med Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Rejsen inkluderer

  • 4 overnatninger i dobbeltværelse på Riad Aliya (eller tilsvarende) i Marrakech inkl. morgenmad
  • 1 overnatning i dobbeltværelse på Kasbah Dades i Dades inkl. morgenmad
  • 1 overnatning i Nasser Palaces ørkentelte i Sahara inkl. halvpension
  • 1 overnatning i dobbeltværelse på Nasser Palace i Merzouga inkl. halvpension
  • Fly tur-retur fra København til Marrakech
  • Håndbagage
  • Al transport på rundrejsen
  • Udflugter med engelsktalende chauffør (inkl. transport)
  • Ørkensafari i jeep på dag 3
  • Kamelridetur i Saharas klitter på dag 3

   

  Gavekort

  Fra nu og til slutningen af december kører Travelbird en gavekort-kampagne, som du helt sikkert bør overveje! Hvis du køber et gavekort på 500 kr., får du et ekstra gavekort på 250 kr. med i købet – perfekt til en gave (eller måske bare til dig selv og din næste rejse!). Du kan læse mere om gavekort-kampagnen her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Eventyr i Marrakech og Sahara: 8 dages rundrejse inkl. alle hoteller, ørkensafari, transport og fly til 3.969 kr.

  1. Louise says:

   Hejsa. Har du et godt tip til hvor man skal spise/holde nytår i Agadir i Marokko? Vi har netop bestilt en rejse dertil henover nytåret.
   Vh Louise

  2. Fatma says:

   Er man på udflugter i grupper? Jeg tænker ift. sikkerhed da vi er to piger og vil gerne føle os trygge i en gruppe hvor man følges hele vejen:)