• 02 maj 2018

  Europa rundt med storby og strand: fly-rundrejse til London, Paris og Barcelona på 7 dage til kun 725 kr.

  Storbyoplevelser i London, shopping i Paris eller strand i Barcelona? Ja, nogle gange kan det være rigtig svært at beslutte sig for, hvor man skal holde sin næste storbyferie – men hvorfor ikke besøge alle 3 på samme tur! Med 4 superbillige enkeltbilletter kan du få en uforglemmelig rundtur i Europa, der tager dig fra lille Danmark til London, videre til Paris og derefter til Barcelona, før du vender snuden hjem igen. Dette er blot et eksempel, og du kan i princippet sammensætte din egen rundtur til nogenlunde samme pris i maj og juni!

  Flyv Europa rundt
  maj - juni
  725 kr.
  Aalborg, Aarhus Billund, København
  London, Paris, Barcelona

  London

  Første destination er fabelagtige London! Faktisk er London i sig selv grund nok til at vælge fly frem for bil. Det ville nemlig ikke være så ligetil at planlægge bilferie til London. Og du kan næsten altid finde superbillige billetter til den engelske hovedstad. Her har jeg f.eks. fundet en enkeltbillet fra Aalborg med Ryanair d. 09.06. til 96 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Det er sådan set lige meget, hvor i landet du bor, for du kan finde superbillige enkeltbilletter til under 110 kr. fra både Aarhus, Billund, København og Aalborg.

  I London får du i dette eksempel 3 herlige dage til at slå dig løs, før turen går videre på tværs af Den Engelske Kanal til Frankrig og modebyen Paris!

  Billige fly til London
  inkl. 10 kg håndbagage

  Paris

  Skønne Paris vil være stedet, hvor du besøger et par caféer, spiser et par croissanter og måske shopper lidt (meget)! Og så er Frankrigs flotte hovedstad ret billig at flyve til fra London – du kan få en enkeltbillet hos Vueling d. 11.06. til kun 353 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Paris har så mange anbefalelsesværdige seværdigheder, at det ikke giver meget mening at begynde at nævne dem alle her – Eiffeltårnet er selvfølgelig en klassiker!

  På denne rundrejse tilbringer du 2 dage i Paris, før du sætter kursen stik syd mod Barcelona!

  Billige fly til Paris
  inkl. 10 kg håndbagage

  Barcelona

  Barcelona er uden tvivl en af Europas mest forførende og spektakulære storbyer! Barcelona har den livskraft og puls, som kendetegner en rigtig storby. Den catalanske hovedstad byder på unik arkitektur og en overflod af stemningsfulde, charmerende gader, hvor du kan shoppe løs og udforske det himmelske middelhavskøkken. Og så er der selvfølgelig de superlækre strande ved Costa Brava, som ikke er det værste steder at tilbringe nogle dage i juni! Her har jeg fundet en billig enkeltbillet den 13.06. fra Paris til Barcelona til kun 112 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  I eksemplet her får du 3 dag i skønne Barcelona, hvorefter går turen hjem mod gode, gamle Danmark.

  Billige fly til Barcelona
  inkl. 10 kg håndbagage
  Hoteller i Barcelona
  kr.

  Danmark

  Når du skal hjem fra Barcelona, kan du enten flyve fra Barcelona eller Girona, der er en by lidt nord for Barcelona. Fra Girona kan du tit flyve billigt med Ryanair til Billund. Her har jeg f.eks. fundet en billet til Billund den 16.06. inkl. 10 kg håndbagage til 164 kr.

  Fra Barcelona kan du ofte flyve ret billigt til København med Norwegian, Vueling, Air France eller Primera Air. F.eks. kan du den 16.06. finde fly med Vueling Air til 310 kr.

  Fly til Danmark
  inkl. 10 kg håndbagage
  Fra Girona til Billund
  Fra Barcelona til København

  Hermed er din Europa-rundrejse slut. I alt har du tilbragt ca. 6 timer og 40 minutter i flyene – hvilket er en brøkdel af transporttiden i bil eller tog – og set 3 af Europas mest ikoniske storbyer! Du skal selvfølgelig være mere end velkommen til selv at skræddersy din egen Europa-turné. Mulighederne er mange: Bruxelles, Rom, Madrid, Berlin, Prag, Milano, osv. osv. Du bestemmer!

   

  • Fly til London 96 kr.
  • Fly til Paris 353 kr.
  • Fly til Barcelona 112 kr.
  • Fly til Billund 164 kr.
  • Pris i alt: 725 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Europa rundt med storby og strand: fly-rundrejse til London, Paris og Barcelona på 7 dage til kun 725 kr.

  1. Ing says:

   Er det ikke meget længe siden, du har flikket en rundrejse til europæiske hovedstæder sammen?