• 06 jan 2016

  Error-fare: tur/retur til Cape Town til kun 3.838 kr. i Business-class ** SLUT **

  rsz_air-84603_1280

  Dette indslag bliver meget kort, fordi der er ikke meget tid. Jeg har fundet en såkaldt ”Error-Fare”, hvor du kan flyve på business-class til Cape Town kun 516 Euro (3.849 kr.).

  momondo.dk har jeg fundet et utroligt tilbud! Du flyver fra Bruxelles til Cape Town med Ethiopean Airlines (inkl. 2 x 20 kg bagage). Turen starter i Bruxelles, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. til 144 kr. fra København.

  2016-01-06 12_37_54-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  ** OPDATERING ** TILBUDDET FINDES IKKE LÆNGERE

  som tidligere nævnt, er det en "error-fare" og tilbuddet findes kun indtil flyselskabet har opdaget fejlen! Så skynd dig, hvis du er interesseret!

  Bare for at sammenligne, normal koster fly fra Danmark til Cape Town i Business-class omkring 24.000 kr.

  OBS! Fordi det drejer sig om en fejl, har flyselskaber ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem og du har modtaget din e-billet.

   

  Hvordan kommer man til Bruxelles

  Ryanair flyver meget billigt til Bruxelles. Du kan finde billetter på Skyscanner.dk til kun 144 kr. tur/retur. Kig forbi Skyscanner.dk.

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error fares er flybilletter, hvor flyselskaber har lavet en fejl i deres billetsystem og hvor man nogen gange kan få nogle helt vanvittige deals.

  Error fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de ved om det, retter de fejlen!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *