Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.908 kr.
Sydafrika-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Rundrejse i Sydafrika

11 dages vidunderlig rundrejse (Johannesburg – Garden Route – Cape Town) inkl. alle fly, hoteller og lejebil

Pakkerejser |

Rundrejse i Sydafrika

Med en rundrejse i Sydafrika kan du opleve alt fra spændende storbyer, smukke strande, bjergtagende naturparker – Sydafrika har det hele! Sydafrika er et land med nogle af verdens mest unikke oplevelser. Forestil dig en tur på savannen, hvor du lige pludselig spotter en løve eller en springende impala. Nyd desuden turen langs ”The Garden Route”, hvor der hersker en nærmest paradisisk stemning. Du kan i hvert fald forberede dig på en bevægende rejse. Og i dag har jeg fundet superbillige fly – så du kan opleve dette fortryllende smukke stykke af verden til meget få penge! ☀️

Rundrejse i Sydafrika

maj, juni og september

fra

5.908 kr.

✈️ fra København

🧭 Oplev Johannesburg, The Garden Route og Cape Town

🚗 Inklusive alle fly, hoteller og lejebil

Billige fly til Sydafrika

Billige fly til Sydafrika

Så er der altså hammerbillige fly til Sydafrika!

Det er Swiss Airlines og Lufthansa, der tilbyder billige returbilletter til Johannesburg fra København.

Du kan finde de billige billetter i maj og juni, og så er der enkelte billige afgang i september. Prisniveauet ligger på mellem ca. 2.900 og 3.300 kr.

Afgangene ligger ikke i højsæsonen, hvilket betyder, at du slipper for de store turistmængder, priserne er generelt billigere, og så er maj, juni og september ideelle måneder at tage på safari i Sydafrika.

Flybilletterne er ikke bare billige, de har også superlækre flytider med kun en enkelt kort mellemlanding i Zürich eller Frankfurt hver vej.

Jeg har f.eks. fundet flybilletter fra København fra torsdag den 23. maj til mandag den 3. juni til kun 3.148 kr. tur/retur.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 22.05. – 03.06./04.06.
 • 23.05. – 03.06./04.06.
 • 24.05. – 04.06.
 • 27.05. – 07.06./08.06.
 • 28.05. – 08.06./10.06.
 • 30.05. – 10.06./11.06./12.06.
 • 08.06. – 19.06.
 • 12.06. – 23.06.
 • 21.06. – 02.07.
 • 04.09. – 15.09.
 • 11.09. – 24.09.
 • 19.09. – 30.09./01.10.
 • 25.09. – 08.10.
 • Og flere

Rundrejse i Afrika

Med så billige fly var jeg simpelthen nødt til at kigge på en rundrejse! Som altid med rundrejser er ruten nedenfor kun et eksempel, og du kan skræddersy rejsen helt efter dine egne ønsker.

Rundrejse i Sydafrika – Johannesburg (dag 1-3)

Dit første stop på vejen er selvfølgelig Johannesburg, der er én af Sydafrikas tre hovedstæder og landets økonomiske centrum. Byen byder på mange museer, teatre og lækre restauranter. Desuden er Johannesburg det perfekte udgangspunkt for at opleve den verdenskendte Kruger Nationalpark.

I Johannesburg har jeg f.eks. fundet det firstjernede The Reef Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor) fra fredag den 24. maj til søndag den 26. maj til kun 776 kr. for to nætter. Dvs. at prisen kun bliver 388 kr. pr. person ved en rejse for to.

Hotel i Johannesburg

388 kr.

Kruger Nationalpark er enestående – solopgangene, dyrelivet og naturen gør nationalparken til en helt unik rejseoplevelse

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika – Port Elizabeth (dag 3-4)

Efter nogle spændende dage i Johannesburg går turen videre til Port Elizabeth.

Indenrigsfly i Sydafrika er meget billige, så derfor vil det være oplagt at flyve dertil.

F.eks. kan du søndag den 26. maj flyve direkte fra Johannesborg Lufthavn til Port Elizabeth til kun 323 kr.

Billige fly til Port Elizabeth

Rundrejse i Sydafrika – lejebil

Når du er ankommet til Port Elizabeth, kan du leje en bil i lufthavnen. Jeg har f.eks. fundet en lejebil til kun 470 kr. pr. person fra søndag den 26. maj til torsdag den 30. maj.

Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen i Port Elizabeth og skal afleveres igen i lufthavnsterminalen i Cape Town. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Sydafrika (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil i 5 dage

470 kr.

Port Elizabeth, som blev grundlagt af briterne i 1820, er en multikulturel by, som ligger på en skråning højt over havet. Her finder du formidable strande, smukke nationalparker og levn fra kolonialtiden.

I Port Elizabeth kan du finde et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Jeg har f.eks. fundet det firstjernede Villa Tuscana (4 ud af 5 på Tripadvisor) fra søndag den 26. maj til mandag den 27. maj til kun 256 kr. Altså kun 128 kr. pr. person.

Hotel i Port Elizabeth

128 kr.

Shark Rock Pier i Port Elizabeth er en af byens vartegn 

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika – The Garden Route (dag 4-8)

Efter en dag med smuk natur, masser af indtryk og trætte ben fra vandreruterne tager du til byen Knysna – men ikke før du stopper i Plettenberg Bay på vejen derhen. Plettenberg Bay er nemlig et af rutens absolut flotteste steder.

Knysna er en populær feriedestination for sydafrikanerne, og det er også her, Danmarks herrelandshold boede i 2010 under VM i fodbold.

Her har jeg fundet den hyggelige B&B Lagoon Lodge (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). En enkelt overnatning fra mandag den 27. maj til tirsdag den 28. maj koster kun 263 kr. – så 132 kr. pr. person.

Hotel i Knysna

132 kr.

Strandene ved Knysna må siges at være superlækre!

Rundrejse i Sydafrika

Mossel Bay

Med nye kræfter efter en god nats søvn går turen atter videre – denne gang til Mossel Bay.

Mossel Bay er kendt for at have nogle af Afrikas smukkeste strande, og hele området ligner mildest talt paradis på jord.

I Mossel Bay har jeg fundet det trestjernede Amzee Bokmakierie (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Prisen for én nat fra tirsdag den 28. maj til onsdag den 29. maj ligger på kun 247 kr. – så det bliver 124 kr. pr. person.

Hotel i Mossel Bay

124 kr.

I Mossel Bay kan du bl.a. nyde naturen og Santos Beach

Rundrejse i Sydafrika

Stellenbosch

Fra Mossel Bay går turen videre til Stellenbosch. Denne del af ruten er også enormt smukt – du er hele vejen omgivet af vidunderlig natur og idylliske vinmarker, og det bliver svært at holde sig fra at stoppe bilen hvert 10. minut for at tage billeder.

Byen Stellenbosch er en af Sydafrikas hyggeligste byer, hvor du også kan tage på vinture/-smagninger. Priserne her er forholdsvis høje, og det gælder også hotellerne – men kigger du på hoteller lidt uden for byen, kan du godt finde overnatningsmuligheder til rimelige penge. Og du har jo en bil, som gør det nemt at komme rundt

Men denne gang er det faktisk lykkedes mig at finde et rigtig fint hotel helt inde i centrum – nemlig Eendracht Apartments (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Et ophold for to personer fra onsdag den 29. maj til torsdag den 30. maj koster kun 425 kr. – dvs. 213 kr. pr. person.

Hotel i Stellenbosch

213 kr.

Olivenlunde, vinmarker og bjerglandskaber  

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika – Cape Town (dag 7 – 10)

Den sidste del af turen er Cape Town – den mest besøgte by i Afrika – og det er ikke uden grund!

Cape Town har alt. Smuk natur og kulturelle oplevelser, strande og nogle af verdens bedste restauranter.

I Cape Town har jeg fundet det trestjernede Mojo Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor). For 3 nætter fra torsdag den 30. maj til søndag den 2. juni betaler du kun 876 kr. Dvs. 438 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Cape Town

438 kr.

Cape Town har en beliggenhed, der er lige så dramatisk, som den er smuk!

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika

Fra Cape Town skal du tilbage til Johannesburg, hvorfra du flyver retur til Danmark. Så her skal du igen med et indenrigsfly. Du kan f.eks. flyve med FlySafair søndag den 2. juni til kun 388 kr.

Billige fly tilbage til Johannesburg

Rundrejse i Sydafrika – Johannesburg (dag 10 – 11)

Tilbage i Johannesburg kan du overnatte på det hyggelige B&B 84 on Fourth. Et ophold for to personer fra søndag den 2. juni til mandag den 3. juni koster i alt 311 kr. – så 156 kr. pr. person.

Hotel i Johannesburg

156 kr.

Prisoversigt (pr. person)

 • Tur/retur til Sydafrika: 3.148 kr.
 • Hotel i Johannesburg: 388 kr.
 • Fly til Port Elizabeth: 323 kr.
 • Lejebil: 470 kr.
 • Hotel i Port Elizabeth: 128 kr.
 • Hotel i Knysna: 132 kr.
 • Hotel i Mossel Bay: 124 kr.
 • Hotel i Stellenbosch: 213 kr.
 • Hotel i Cape Town: 438 kr.
 • Fly til Johannesburg: 388 kr.
 • Hotel i Johannesburg: 156 kr.
 • TOTAL (pr. person): 5.908 kr.Corona, pas og visum i Sydafrika

Der er visumpligt i Sydafrika, og du kan få udstedt et 90-dages turistvisum, når du ankommer. Pas skal være gyldigt 30 dage ud over opholdets varighed. Du kan læse mere på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i SydafrikaRundrejse i Sydafrika

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud