• 18 sep 2019

  Vidunderlige Sydafrika: 10 dages rundrejse (Johannesburg – Garden Route – Cape Town) fra kun 4.840 kr. inkl. alle fly, hoteller og lejebil

  Spændende storbyer, smukke strande, bjergtagende naturparker – Sydafrika har det hele! Sydafrika er et land med nogle af verdens mest unikke oplevelser. Forestil dig en tur på savannen, hvor du lige pludselig spotter en løve eller en springende impala. Nyd desuden turen langs ”The Garden Route”, hvor der hersker en nærmest paradisisk stemning. Du kan i hvert fald forberede dig på en bevægende rejse. Og i dag har jeg fundet superbillige fly dertil i højsæsonen – så du kan opleve dette fortryllende smukke stykke af verden til meget få penge!

  Sydafrikansk drømmerejse
  november - marts
  fra4.840 kr.
  Billund og København
  Johannesburg
  Billige fly til Sydafrika
  inkl. 23 kg bagage
  2.764 kr.
  Fra Billund
  Fra København

  Billige fly til Sydafrika

  Så er der altså hammerbillige fly til Sydafrika! Du flyver endda med Turkish Airlines (inkl. 23 kg bagage) tur/retur til Johannesburg – både fra Billund og København. Lige nu kan du få flybilletter fra kun ca. 2.764 kr.! Jeg har fundet denne pris fra Billund fra onsdag den 20 november. til lørdag den 30. november. Fra København koster tilsvarende billetter omkring 3.000 kr.

   

  Du kan finde de billige Turkish Airlines-billetter fra november til marts – hvilket er sommerperioden og højsæson i Sydafrika! Og billetterne er ikke bare billige, de har også superlækre flytider med kun en enkelt kort mellemlanding i Istanbul hver vej.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.11. – 13.11.
  • 04.11. – 18.11.
  • 16.11. – 27.11.
  • 20.11. – 30.11.
  • 02.12. – 16.12.
  • 07.12. – 18.12.
  • 08.01. – 20.01.
  • 15.01. – 28.01.
  • 25.01. – 06.02.
  • 29.01. – 10.02.
  • 22.02. – 04.03.
  • 29.02. – 11.03.
  • 02.03. – 16.03.
  • 07.03. – 18.03.
  • 13.03. – 28.03.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rundrejse

  Med så billige fly var jeg simpelthen nødt til at kigge på en rundrejse! Som altid med rundrejser er ruten nedenfor kun et eksempel, og du kan skræddersy rejsen helt efter dine egne ønsker.

   

  Johannesburg (dag 1-3)

  Dit første stop på vejen er selvfølgelig Johannesburg, der er én af Sydafrikas tre hovedstæder og landets økonomiske centrum. Byen byder på mange museer, teatre og lækre restauranter. Desuden er Johannesburg det perfekte udgangspunkt for at opleve den verdenskendte Kruger Nationalpark.

   

  I Johannesburg har jeg f.eks. fundet det dejlige 4* Alcazaba Lodges i byens centrum til kun 542 kr. for to nætter (21. til 23. november). Dvs. at prisne kun bliver 271 kr. pr. person ved en rejse for to.

  Hotel i Johannesburg
  f.eks. det 4* Alcazaba Lodges
  271 kr.

   

  Kruger Nationalpark er enestående – solopgangene, dyrelivet og naturen gør nationalparken til en helt unik rejseoplevelse

   

   

  Port Elizabeth (dag 3-4)

  Efter nogle spændende dage i Johannesburg går turen videre til Port Elizabeth. Indenrigsfly i Sydafrika er meget billige, så derfor vil det være oplagt at flyve dertil. F.eks. kan du lørdag den 23. november flyve med Mango fra Lanseria Airport til Port Elizabeth til kun 183 kr. Denne superbillige pris er endda inklusive 20 kg indchecket bagage og 7 kg håndbagage. Det ser man sjældent hos lavprisselskaber!

  Billige fly til Port Elizabeth
  183 kr.

   

  Når du er ankommet til Port Elizabeth, kan du leje en bil i lufthavnen. Jeg har f.eks. fundet en lejebil til kun 177 kr. pr. person fra lørdag den 23. november til onsdag den 27. november.

   

  Bilen får en flot 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den). Når man afleverer en lejebil et andet sted end afhentningsstedet, kommer der ofte et envejsbegyr oveni. Dette gebyr er inkluderet i prisen for dette tilbud.

   

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Sydafrika (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 4 dage
  inkl. fri kilometer, envejsgebyr, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  177 kr.

   

  Port Elizabeth, som blev grundlagt af briterne i 1820, er en multikulturel by, som ligger på en skråning højt over havet. Her finder du formidable strande, smukke nationalparker og levn fra kolonialtiden.

   

  I Port Elizabeth kan du finde et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Jeg har f.eks. fundet det meget lækre 3* Le Blue til kun 272 kr. (136 kr. pr. person).

  Hotel i Port Elizabeth
  f.eks. det 3* Le Blue
  136 kr.

   

  Shark Rock Pier i Port Elizabeth er en af byens vartegn 

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  The Garden Route (dag 4-7)

  Nu begynder et af rejsens absolutte højdepunkter – turen ad ”The Garden Route”! Denne legendariske rute strækker sig fra Port Elizabeth til Cape Town langs Sydafrikas sydligste kyst og er kendt for at være et af landets smukkeste områder. Så du kan godt glæde dig!

   

  Dit første stop på ruten bør være Garden Route Nationalpark, som ligger ca. 180 km fra Port Elizabeth og byder på nogle af verdens mest fantastiske naturområder. Denne park er så afgjort en must-see-seværdighed!

   

  Efter en dag med smuk natur, masser af indtryk og trætte ben fra vandreruterne tager du til byen Knysna – men ikke før du stopper i Plettenberg Bay på vejen derhen. Plettenberg Bay er nemlig et af rutens absolut flotteste steder.

   

  Knysna er en populær feriedestination for sydafrikanerne, og det er også her, Danmarks landshold boede i 2010 under fodbold-VM. Her har jeg fundet det dejlige 3* B My Guest. En enkelt overnatning fra den 24. til den 25. november koster kun 227 kr. (114 kr. pr. person).

  Hotel i Knysna
  f.eks. det 3* Knysna Inn
  114 kr.

   

  Strandene ved Knysna må siges at være superlækre!

   

   

  Med nye kræfter efter en god nats søvn går turen atter videre – denne gang til Mossel Bay. Byen er kendt for at have nogle af Afrikas smukkeste strande, og hele området ligner mildest talt paradis på jord. I Mossel Bay har jeg fundet det anmelderroste 3* Avenues Guesthouse. Prisen for én nat (25. til 26. november) ligger på kun 186 kr. pr. person.

  Hotel i Mossel Bay
  f.eks. det 3* Avenues Guesthouse
  186 kr.

   

  I Mossel Bay kan du bl.a. nyde nyde naturen og Santos Beach (som du kan ane i baggrunden)

   

   

  Fra Mossel Bay går turen videre til Stellenbosch. Denne del af ruten er også enormt smukt – du er hele vejen omgivet af vidunderlig natur og idylliske vinmarker, og det bliver svært at holde sig fra at stoppe bilen hvert 10. minut for at tage billeder. Byen Stellenbosch er en af Syafrikas hyggeligste byer, hvor du også kan tage på vinture/-smagninger. Priserne her er forholdsvis høje, og det gælder også hotellerne – men efter min mening er det det værd. Jeg har f.eks. fundet det lækre 3* The Stables Lodge fra tirsdag den 26. til onsdag den 27. november til kun 458 kr. (229 kr. pr. person).

  Hotel i Stellenbosch
  f.eks. det 3* The Stables Lodge
  229 kr.

   

  Olivenlunde, vinmarker og bjerglandskaber – der er rigtig, rigtig flot omkring Stellenbosch! 

   

   

  Cape Town (dag 7 – 9)

  Den sidste del af turen er Cape Town – den mest besøgte by i Afrika – og det er ikke uden grund! Cape Town har alt. Smuk natur og kulturelle oplevelser, strande og nogle af verdens bedste restauranter. I Cape Town har jeg fundet det billige og fine Green Elephant Backpackers. For 2 nætter (27. til 29. november) betaler du kun 611 kr. inkl. morgenmad. Dvs. 306 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Cape Town
  f.eks. det 3* Green Elephant
  306 kr.

   

  Cape Town har en beliggenhed, der er lige så dramatisk, som den er smuk!

   

   

  Fra Cape Town skal du tilbage til Johannesburg, hvor dit returfly mod Danmark venter. Så her skal du igen med et indenrigsfly. Du kan f.eks. flyve med British Airways den 29. november til kun 338 kr.

  Billige fly tilbage til Johannesburg
  338 kr.

   

  Johannesburg (dag 9 – 10)

  Tilbage i Johannesburg kan du passende slutte rejsen, hvor den begyndte – på det 3* Alcazaba Lodge, der denne gang koster 136 kr. pr. person for en nat.

  Hotel i Johannesburg
  f.eks. det 3* Alcazaba Lodges
  136 kr.

   

  Pris

  • Tur/retur til Sydafrika: 2.764 kr.
  • Hotel i Johannesburg: 271 kr.
  • Fly til Port Elizabeth: 183 kr.
  • Lejebil: 177 kr.
  • Hotel i Port Eliabeth: 136 kr.
  • Hotel i Knysna: 114 kr.
  • Hotel i Mossel Bay: 186 kr.
  • Hotel i Stellenbosch: 229 kr.
  • Hotel i Cape Town: 306 kr.
  • Fly til Johannesburg: 338 kr.
  • Hotel i Johannesburg: 136 kr.
  • TOTAL (pr. person): 4.840 kr.

   

   

  Flere oplevelser

  Vil du gerne selv lede lidt videre efter fantastiske oplevelser i Sydafrika, kan du kigge forbi getyourguide.dk. Her finder du alt fra pingvinsafari og hajdykning til vinsmagning!

  Ture og aktiviteter

   

  Pas og visum i Sydafrika

  Der er visumpligt i Sydafrika, og du kan få udstedt et 90-dages turistvisum, når du ankommer. Du kan læse mere på um.dk.

   

   

  Vaccinationer til Sydafrika

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig sikkervaccination.dk og bliv opdateret på de relevante vacciner.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til Vidunderlige Sydafrika: 10 dages rundrejse (Johannesburg – Garden Route – Cape Town) fra kun 4.840 kr. inkl. alle fly, hoteller og lejebil

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Carsten says:

   Hejsa, har med interesse læst ovenstående, og har derfor et kort spørgsmål: Er det farligt at leje/køre bil i Sydafrika ? Har nogle bekendte
   som boede privat og de var ikke helt trygge ? Hilsen Carsten

   • Rejsespejder says:

    Hej Carsten,
    Min erfaring er, at, hvis man følger nogenlunde fornuftige forholdsregler, som f.eks. ikke køre om natten, lås dørene og hold vinduer lukket når man kører i de større byer, hold dig til de store veje, osv., giver det ingen problemer, og jeg har aldrig følt mig utryg, og det er også den feedback jeg får fra læsere, som har været afsted på denne eller lignende ture :).

  3. Ole Silberg says:

   Lyder super dejligt. Men kigger man på rejsevejledningen på UM’s hjemmeside, råder de til stor forsigtighed pga røverier på vejene hvor biler bliver stoppet, ligesom de nævner røverier specielt når man kører fra lufthavne til hotellerne.
   Har I eller andre erfaringer med sikkerhedsniveauet ?

   • Rejsespejder says:

    Min egen erfaring er, at jeg aldrig har følt mig utryg i Sydafrika. Selvfølgelig skal man have nogle fornuftige forholdsregler (hold dig til de store veje, ikke køre om natten, osv.). Som sagt, det er min egen erfaring – og jeg er sikker på du kan finde lignende advarsler fra UM til mange rejsemål :).

  4. Morten says:

   Hej. Tak for mange gode tips, både på denne rejse og andre. Ved du om der ligger en nationalpark med The great 5 i nærheden af Garden Rount, hvor man kunne tilbringe et par dage?
   vh Morten

   • Rejsespejder says:

    Hej Morten,
    mange tak for dine pæne ord om Rejsespejder. Jo længere syd man kommer jo mindre er det Big 5 Country – det skyldes bare vejret. Cape-området og Garden Route kan sagtens får 10-15 grader med en del regn fra juni til september – ikke noget løver og de andre er vild med :).
    Når det er sagt, så findes der rigtig mange Game Reserves og Lodges, som har de Big 5 i et indhegnet område. Jeg har ikke selv prøvet det – og meninger lidt delt, hvor godt det er (og det kommer også helt sikker an på, hvor man tager hen) – men områderne er kæmpe stor, så man kommer aldrig til at se et hegn og dyrerne løber frit omkring, så det er ikke som en tur til Ree Park :). Men nogen siger at det ikke er det samme, når det ikke er her du vil normalt se disse dyr, og at deres egentlige formål er, at folk kan går på jagt. Men prøv at søge efter Game Reserves/Lodges på Google – det skal nok give en del resultater.

  5. Vicki says:

   Vi tog denne tur efter dine vejledninger, dog tog vi ud til kruger nationalpark, og det var så fantastisk, så synes det er synd du ikke skriver den med. Der er kun 500km derud fra Johannesburg på ok veje. Og så synes jeg man skulle have en dag mere i port Elisabeth, for at nyde stranden og så elefantparken er helt fantastisk. Synes så at stellenbosch var kedelig og vinturen var også lidt kedelig hvis man ikke kommer for at købe vin. Vi blev ledt uden om bjerget lige inde Cape town pga brand, så vi fik hele havsiden hvalsiden tror jeg den hedder… Vildt smukt. Vi havde en uge i Cape town og der var rigeligt at se…

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vicki 🙂

    Tusind tak for din kommentar!

    Jeg synes virkelig, at det er fedt, når læsere giver sig tid til at fortælle om deres rejser! Jeg nævner ganske kort Kruger Nationalpark i artiklen – men jeg vil give dig helt ret i, at den nok burde indgå mere tydeligt i rejseplanen. Ift. Stellenbosch, vinruten og Port Elizabeth så er det selvfølgelig også et spørgsmål om smag og behag – du skal dog i hvert fald have en stor tak for at dele ud af dine erfaringer 😉

  6. Martin says:

   Fed rejse, den tror jeg helt bestemt jeg skal have arrangeret! 😀 Er der nogle helt fantastiske strande man burde besøge?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Martin,
    Tusind tak – fedt, hvis rejsen kan inspirere dig lidt 🙂
    Der er masser af strande at tage af i hvert fald, men ved Port Elizabeth finder du blandt andet Hobie Beach og ved Cape Town Bloubergstrand og Clifton Beach. Derudover er der også Buffels Bay og Muizenberg, der er værd at kigge nærmere på. Men der findes så mange andre fine strande 🙂

  7. Kristina Damm says:

   Hej Rejsespejder

   Tak for gode tilbud.

   Gælder tilbuddet på denne rundrejse i Sydafrika andre datoer end i februar? Jeg prøvede selv at finde rejsen fra ca. 27. december og ca. 10 dage frem, men tror søgningen blev for kompliceret til mit rejsespejdertalent. Kan du mon hjælpe?

   Venlig hilsen Bjarke og Kristina

  8. Randa says:

   Hej, 

    

   Hvordan bestiller jeg denne samlede pakke til to? 

   Venligst Randa 

  9. Steen Frandsen says:

   Jeg vil meget gerne modtage dit nyhedsbrev.

   mvh/

                 Steen Frandsen 

  10. Roman says:

   Kære rejsespejder.

   Hvordan man bruge trivago? Når man går på link, ændre priser med de samme. Jeg kan aldrig finder de tilbud priser. 

   På forhånd Tak

   Mvh Roman

   • Rejsespejder says:

    Hej Roman,

    den pris du ser på trivago er pr. nat, pr. værelse (dobbeltværelse). F.eks.: hvis der står inde på trivago 200 kr. og du vil have 2 overnatninger – så kommer prisen til 400 kr. når du klikker videre.

  11. Ole rasmussen says:

   Kære rejsespejder. 

   Hvad hvis man gerne vil rejse alene???

    

   vh Ole 

   • Rejsespejder says:

    Hej Ole,

    så kan du også bruge dette tilbud. Fly bliver jo de samme. Det eneste du skal gøre er, at ændre søgning inde hos trivago til enkeltværelser (som selvfølgelig er lidt dyrere end de pr. person priser som jeg skriver om).