Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

5.890 kr.
Rundrejse i Sydafrika: 11 dages vidunderlig rejse (Johannesburg – Garden Route – Cape Town) fra kun 5.890 kr. p.p. inkl. alle fly, hoteller og lejebil
Rejser

Rundrejse i Sydafrika: 11 dages vidunderlig rejse (Johannesburg – Garden Route – Cape Town) fra kun 5.890 kr. p.p. inkl. alle fly, hoteller og lejebil

Rejser |

Rundrejse i Sydafrika: 11 dages vidunderlig rejse (Johannesburg – Garden Route – Cape Town) fra kun 5.890 kr. p.p. inkl. alle fly, hoteller og lejebil

Med en rundrejse i Sydafrika kan du opleve alt fra spændende storbyer, smukke strande, bjergtagende naturparker – Sydafrika har det hele! Sydafrika er et land med nogle af verdens mest unikke oplevelser. Forestil dig en tur på savannen, hvor du lige pludselig spotter en løve eller en springende impala. Nyd desuden turen langs ”The Garden Route”, hvor der hersker en nærmest paradisisk stemning. Du kan i hvert fald forberede dig på en bevægende rejse. Og i dag har jeg fundet superbillige fly – så du kan opleve dette fortryllende smukke stykke af verden til meget få penge!  ☀️

Rundrejse i Sydafrika

maj, juni og august

fra

5.890 kr.

København ✈ Johannesburg

Billige fly til Sydafrika

2.935 kr.

Rundrejse i Sydafrika – Johannesburg (dag 1-4)

Dit første stop på vejen er selvfølgelig Johannesburg, der er én af Sydafrikas tre hovedstæder og landets økonomiske centrum. Byen byder på mange museer, teatre og lækre restauranter. Desuden er Johannesburg det perfekte udgangspunkt for at opleve den verdenskendte Kruger Nationalpark.

I Johannesburg har jeg f.eks. fundet det dejlige firstjernede City Lodge Hotel Eastgate til kun 976 kr. for tre nætter (29. maj til 1. juni). Dvs. at prisen kun bliver 488 kr. pr. person ved en rejse for to.

Hotel i Johannesburg

488 kr.

Kruger Nationalpark er enestående – solopgangene, dyrelivet og naturen gør nationalparken til en helt unik rejseoplevelse

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika – Port Elizabeth (dag 4-5)

Efter nogle spændende dage i Johannesburg går turen videre til Port Elizabeth.

Indenrigsfly i Sydafrika er meget billige, så derfor vil det være oplagt at flyve dertil.

F.eks. kan du lørdag den 1. juni flyve direkte fra Johannesborg Lufthavn til Port Elizabeth fra kun 416 kr.

Billige fly til Port Elizabeth

416 kr.

Rundrejse i Sydafrika – lejebil

Når du er ankommet til Port Elizabeth, kan du leje en bil i lufthavnen. Jeg har f.eks. fundet en lejebil til kun 547 kr. pr. person fra lørdag den 1. juni til onsdag den 5. juni.

Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen i Port Elizabeth og skal afleveres igen i lufthavnsterminalen i Cape Town. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Sydafrika (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil i 5 dage

547 kr.

Port Elizabeth, som blev grundlagt af briterne i 1820, er en multikulturel by, som ligger på en skråning højt over havet. Her finder du formidable strande, smukke nationalparker og levn fra kolonialtiden.

I Port Elizabeth kan du finde et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Jeg har f.eks. fundet det fine firstjernede Ahoy Boutique Guest House, som ligger tæt på vandet, til kun 282 kr. (141 kr. pr. person) fra lørdag den 1. juni til søndag den 2. juni.

Hotel i Port Elizabeth

141 kr.

Shark Rock Pier i Port Elizabeth er en af byens vartegn 

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika – The Garden Route (dag 5-8)

Efter en dag med smuk natur, masser af indtryk og trætte ben fra vandreruterne tager du til byen Knysna – men ikke før du stopper i Plettenberg Bay på vejen derhen. Plettenberg Bay er nemlig et af rutens absolut flotteste steder.

Knysna er en populær feriedestination for sydafrikanerne, og det er også her, Danmarks herrelandshold boede i 2010 under VM i fodbold.

Her har jeg fundet det hyggelige trestjernede B My Guest. En enkelt overnatning fra søndag den 2. juni til mandag den 3. juni koster kun 263 kr. (132 kr. pr. person).

Hotel i Knysna

132 kr.

Strandene ved Knysna må siges at være superlækre!

Rundrejse i Sydafrika

Mossel Bay

Med nye kræfter efter en god nats søvn går turen atter videre – denne gang til Mossel Bay.

Mossel Bay er kendt for at have nogle af Afrikas smukkeste strande, og hele området ligner mildest talt paradis på jord.

I Mossel Bay har jeg fundet det trestjernede Atkv Hartenbos. Prisen for én nat (mandag den 3. juni til tirsdag den 4. juni) ligger på kun 114 kr. pr. person.

Hotel i Mossel Bay

114 kr.

I Mossel Bay kan du bl.a. nyde nyde naturen og Santos Beach

Rundrejse i Sydafrika

Stellenbosch

Fra Mossel Bay går turen videre til Stellenbosch. Denne del af ruten er også enormt smukt – du er hele vejen omgivet af vidunderlig natur og idylliske vinmarker, og det bliver svært at holde sig fra at stoppe bilen hvert 10. minut for at tage billeder.

Byen Stellenbosch er en af Sydafrikas hyggeligste byer, hvor du også kan tage på vinture/-smagninger. Priserne her er forholdsvis høje, og det gælder også hotellerne – men kigger du på hoteller lidt uden for byen, kan du godt finde overnatningsmuligheder til rimelige penge. Og du har jo en bil, som gør det nemt at komme rundt

Jeg har f.eks. fundet et hotel, der ligger lidt uden for Stellenbosch, nemlig det lækre trestjernede Villa Helderberg. Et ophold for to personer fra tirsdag den 4. juni til onsdag den 5. juni koster kun 221 kr. (111 kr. pr. person).

Hotel i Stellenbosch

118 kr.

Olivenlunde, vinmarker og bjerglandskaber  

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika – Cape Town (dag 8 – 11)

Den sidste del af turen er Cape Town – den mest besøgte by i Afrika – og det er ikke uden grund!

Cape Town har alt. Smuk natur og kulturelle oplevelser, strande og nogle af verdens bedste restauranter.

I Cape Town har jeg fundet det firstjernede Cape Town Lodge Hotel. For 3 nætter fra onsdag den 5. juni til lørdag den 8. juni betaler du kun 866 kr. Dvs. 433 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Cape Town

433 kr.

Cape Town har en beliggenhed, der er lige så dramatisk, som den er smuk!

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika

Fra Cape Town skal du tilbage til Johannesburg, hvor dit returfly mod Danmark venter. Så her skal du igen med et indenrigsfly. Du kan f.eks. flyve med Lift lørdag den 8. juni fra kun 396 kr.

Billige fly tilbage til Johannesburg

396 kr.

Rundrejse i Sydafrika – Johannesburg (dag 11 – 12)

Tilbage i Johannesburg kan du overnatte på det trestjernede City Lodge Hotel Newtown. Et ophold for to personer fra lørdag den 8. juni til søndag den 9. juni koster 170 kr. pr. person.

Hotel i Johannesburg

170 kr.

Prisoversigt (pr. person)

Der er visumpligt i Sydafrika, og du kan få udstedt et 90-dages turistvisum, når du ankommer. Pas skal være gyldigt 30 dage ud over opholdets varighed. Du kan læse mere på um.dk.

Der er ingen corona-restriktioner ved indrejse i Sydafrika.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i Sydafrika: 11 dages vidunderlig rejse (Johannesburg – Garden Route – Cape Town) fra kun 5.890 kr. p.p. inkl. alle fly, hoteller og lejebilRundrejse i Sydafrika: 11 dages vidunderlig rejse (Johannesburg – Garden Route – Cape Town) fra kun 5.890 kr. p.p. inkl. alle fly, hoteller og lejebil

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar