• 20 feb 2020

  Billige fly til Sydafrika: tur/retur til Johannesburg i højsæsonen fra kun 2.772 kr. inkl. bagage

  Sydafrika er på mange måder landet, der kan det hele – spændende storbyer, smukke strande, fantastiske naturparker og et rigt dyreliv. Du kan bl.a. tage på safari og komme helt tæt på Afrikas vilde løver, giraffer og elefanter. Du kan også nyde turen langs en af verdens smukkeste kystområder ved køre langs The Garden Route, hvor der hersker en nærmest paradisisk stemning. Og så er der selvfølgelig også den mulighed at besøge en af verdens mest farverige storbyer med en tur til Cape Town! Sydafrika er uden tvivl en rejse (eller flere) værd!

  Oplev Sydafrika
  februar - april
  fra2.772 kr.
  København (og Billund og Aalborg)
  Johannesburg
  Billige fly til Sydafrika
  inkl. bagage
  2.772 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg

  Billige fly til Johannesburg

  Fordi Sydafrika ligger syd for Ækvator, udgør februar, marts og april en del af sommerhøjsæsonen (selvom Johannesburg sagtens kan betragtes som en helårsdestination).

   

  I dag har jeg så fundet et virkelig godt flytilbud til netop Johannesburg. Fra København kan du nemlig finde superbillige tur/retur-billetter hos Virgin Atlantic til under 3.000 kr. Det vilde ved dette tilbud er, at der indgår indtjekket bagage i prisen, som jo ikke længere er en selvfølge og hurtigt kan koste 500 – 1.000 kr. oveni flyprisen.

   

  Som eksempel har jeg ovenfor fundet en afgang fra København fra mandag den 9. marts til mandag den 16. marts til kun 2.772 kr. Billetterne indeholder desuden ofte kun en enkelt mellemlanding i London hver vej, så flytiderne er rigtig fine.

   

  Du kan også flyve fra Billund og Aalborg. Her tilbyder KLM/Air France typisk de billigste billetter til mellem 2.800 og 3.700 kr. (Billund er generelt lidt billigere end Aalborg). Hos KLM/Air France har du som regel kun en enkelt kort mellemlanding i Paris eller Amsterdam hver vej. Billetterne inkluderer 12 kg håndbagage. Hvis du vil have indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for ca. 400 kr. hver vej. Fra Billund kan du også finde enkelte afgange hos Turkish Airlines, hvor indtjekket bagage også er inkluderet.

   

  OBS! Hvis du gerne vil besøge Cape Town, er indenrigsbilletter faktisk ret billige.

   

  Herunder får du nogle andre eksempler på billige afgange. Det virkede til, at der fra København var rigtig mange forskellige datoer, så du skal være mere end velkommen til selv at lege med datoerne.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København

  • 18.02. – 03.03.
  • 25.02. – 04.03.
  • 27.02. – 05.03./08.03.
  • 02.03. – 09.03./10.03.
  • 03.03. – 10.03.
  • 09.03. – 16.03./17.03.
  • 10.03. – 17.03.
  • 11.03. – 23.03.
  • 12.03. – 24.03.
  • 16.03. – 30.03.
  • 18.03. – 04.04.
  • 15.04. – 29.04.
  • Og mange flere

   

  Billund/Aalborg

  • 22.02. – 04.03. (kun BLL)
  • 29.02. – 09.03.
  • 04.03. – 16.03./18.03. (kun BLL)
  • 05.03. – 16.03.
  • 12.03. – 25.03.
  • 23.03. – 06.04. (kun BLL)
  • Og flere

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Sydafrika

  Der findes et godt udvalg af prisvenlige hoteller i Sydafrika, og især til den/de første nætter vil jeg anbefale at booke et hotel hjemmefra. Nedenfor kan du få overblikket over hoteller i Johannesburg.

  Hoteller i Johannesburg

   

  Safari

  Johannesburg er et fremragende sted at tage på forskellige safariture. På safaribookings.com kan du sammenligne alle de store safariudbydere, se forskellige ruter og læse anmeldelserne fra andre rejsende.

   

   

  Rundrejse

  Vil du have lidt inspiration til en rundrejse i Sydafrika, så skal du være velkommen til at lade dig inspirere af denne artikel om en rundrejse i Sydafrika. Rundrejseeksemplet tager udgangspunkt i billige fly til Johannesburg – ligesom dem jeg har fundet i dag.

   

   

  Lejebil i Sydafrika

  Hvis du vil opdage Sydafrika på egen hånd, vil jeg helt klart anbefale at leje en bil. Især på de store veje mellem storbyerne er der gode vejforhold. Og så er det faktisk ret billigt at leje en bil, som du kan se herunder.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Sydafrika (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  238 kr.

   

  Pas og visum i Sydafrika

  Der er visumpligt i Sydafrika. Du kan få udstedt et 90-dages turistvisum, når du ankommer. Vil du gerne læse nærmere om pas- og visumreglerne for Sydafrika, kan du med fordel smutte forbi um.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til Billige fly til Sydafrika: tur/retur til Johannesburg i højsæsonen fra kun 2.772 kr. inkl. bagage

  1. Sara says:

   Hej Rejsespejder.
   Håber du vil hjælpe mig med følgende:
   Hvis jeg skal afsted i en måned ca i perioden 1./7-15.8 ligegyldigt lufthavnen, hvilke datoer er så de billigste for mig at vælge?
   På forhånd tak!:-)

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Sara 🙂

    Tak for din besked.

    Da de datoer, du nævner, er lige i skolernes sommerferie, er det bare dyrt at flyve til Johannesburg, som det ser ud i skrivende stund. Den billigste afgang jeg kan finde i det nævnte tidsrum er fra København fra d. 2. juli til d. 3. august. Her kan du finde tur/retur-billetter til ca. 4.390 kr. med Air France. Du kan se billetterne her: https://rejsespejder.dk/go/200113-5/

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 😉

  2. Mary-Anne says:

   @Rejsespejder – er det stadig muligt at finde billetter til Jo’burg (og Cape Town) til gode priser?

   Gode hilsner og tak for mange gode tips! :o)//Mary-Anne

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mary-Anne,
    Tusind tak fordi du følger med! 🙂
    Jeg har lige tjekket og det ser ud til at de fleste priser er steget til omkring 3.000 kr. Du kan dog tage afsted d. 13.03. – 26.03. til 2.888 kr.
    Ellers kan du tro, at jeg nok skal holde øje med fly til Johannesburg og opdatere bloggen så snart jeg finder noget.

    Du kan også overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.

    Du kan downloade den her 🙂

  3. Casper says:

   Hej

   Super god side, der giver masser af inspiration.

   Vi leder efter billige billetter fra CPH til Cape Town af ca. 7 ugers varighed fra medio januar til primo marts.
   Er det noget du er faldet over?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Casper,
    Tusind tak for rosen – det er jeg rigtig glad for at høre!
    Så vidt jeg kan se, så ligger priserne på omkring 4.700 kr. i den periode – men det kan være I kan prøve at lege lidt med datoerne, der er givet i denne artikel. Du kan nemlig flyve billigt til Cape Town indenrigs til ca. 500 kr. Du kan se en oversigt over flyafgange her. Så er der i hvert fald lidt penge at spare på den måde 🙂

  4. Mads says:

   De billigste jeg kan finde er alle lige omkring 5000kr.

   Mads

  5. Mads says:

   Altså 4200 lyder da også billigt. Kan susende et link eller hvor har du fundet dem?

  6. Mads says:

   Hej

   Hvad kan du finde af gode/billige fly til Sydafrika, hvis man gerne vil rejse over jul og nytår og udnytte alle ‘fridagene’. En 17-22 dages rejse 🙂 Optimalt fra Kbh og til Cape Town.
   Men er fleksibel på disse.

   Tak
   Mads

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Rejser henover jul og nytår er generelt megadyre, da det er en af årets allertravleste rejseperioder. Det bliver derfor nok svært at finde noget til under 4.000 kr. Så vidt jeg kan se, er noget af det billigste fra den 16.12. – 02.01. til 4.200 kr. Men hvis jeg finder billige fly henover jul og nytår, kan du være sikker på, at jeg skriver om dem på bloggen 😉

    • Mads says:

     Hej igen

     Har du haft tid til at kigge på mit spørgsmål? Kan slet ikke finde til 4200kr over jul og nytår?

     Tusinde tak
     Mads 🙂

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej Mads,
      Undskyld mit sene svar – de billetter jeg snakker om er dem her 🙂 Jeg håber de kan bruges 🙂

      • Mads says:

       Super – tusinde tak. Vi håber dog lidt at komme til Cape Town. Måske flyve indenrigs, da billetter til CP fra KBH er ret dyre sammenlignet med Johannesburg. Billigste til CP er 6000 i den periode, som jeg kan finde 🙁

  7. Tobias says:

   Beklager jeg ikke fik det inkluderet, men jeg mente fra København* 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tobias 🙂

    Du kan desværre ikke finde de billige fly til Cape Town fra København. Der ligger priserne omkring de 4.500 kr. med Swiss Air. Så turen til Hamborg kan nok godt betale sig. Hvis du har brug for billig transport til Hamborg, kan du finde billige busbilletter fra fx København på flixbus.dk. Her kan du finde priser til 149 kr. pr. vej 🙂

  8. Tobias says:

   Synes ikke rigtigt jeg kan finde nogle fly til Cape Town uden de koster over 4500kr..

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tobias 🙂

    Jeg kan finde billetter fra Ham til Cape Town til lidt over 3.000 kr. Dem finder du tit på rejser fra mandag til søndag – fx 12.11. – 25.11. eller 14.01. – 27.01. 🙂

  Se fly-tilbud her