• 11 aug 2019

  Superbillige fly til Sydafrika: tur/retur til Johannesburg til kun 2.839 kr.

  Sydafrika er på mange måder landet, der kan det hele – spændende storbyer, smukke strande, fantastiske naturparker. Du kan bl.a. tage på safari, hvor du kan komme helt tæt på Afrikas vilde løver, giraffer og elefanter. Du kan også nyde turen langs en af verdens smukkeste kystområder ved køre ad The Garden Route, hvor der hersker en nærmest paradisisk stemning. Og så er der selvfølgelig også den mulighed at besøge en af den mest farverige storbyer med en tur til Cape Town! Sydafrika er uden tvivl en rejse (eller flere) værd!

  Oplev Sydafrika
  september - juni
  2.839 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Johannesburg
  Billige fly til Sydafrika
  inkl. 12 kg håndbagage og forplejning
  2.839 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aalborg

  Billige fly til Johannesburg

  Hvis du synes, at jeg på det seneste har skrevet om en del rejser med billige KLM-billetter, så er du ikke helt ved siden af. Lige nu kører KLM nemlig deres Dream Deals-kampagne, og derfor kan du altså finde ganske lækre tilbud. Bl.a. billige tur/retur-billetter til Johannesburg til under 3.000 kr.!

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter fra Billund henover vinterferien (uge 7) fra torsdag den 6. februar til tirsdag den 18. februar til kun 2.839 kr. Fordi du flyver med KLM, har du en enkelt kort mellemlanding i Amsterdam hver vej. Billetterne inkluderer i øvrigt 12 kg håndbagage og forplejning. Hvis du vil have indchecket bagage med, er det billigst at tilkøbe det direkte hos KLM (ca. 370 kr. ekstra hver vej).

   

  Du kan finde billige afgange helt fra september til juni næste år, så der er virkelig en masse afgange at vælge imellem (i listen herunder har jeg derfor primært fokuseret på højsæsonmånederne fra november til marts). Herudover er det også muligt at finde afgange fra København og Aalborg. Fra København er prisniveauet nogenlunde det samme som fra Billund, mens billetter fra Aalborg ligger omkring 3.200 kr.

   

  OBS! Hvis du gerne vil besøge Cape Town, er indenrigsbilletter faktisk ret billige.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 06.02. – 18.02.– her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 28.10. – 06.11.
  • 30.10. – 11.11.
  • 06.11. – 18.11.
  • 16.11. – 30.11.
  • 19.11. – 01.12.
  • 01.12. – 12.12.
  • 14.01. – 25.01./28.01.
  • 15.01. – 26.01.
  • 21.01. – 01.02.
  • 28.01. – 08.02.
  • 06.02. – 18.02. – vinterferien (uge 7)
  • 13.02. – 25.02. – vinterferien (uge 8)
  • 20.02. – 03.03.
  • 05.03. – 17.03.
  • 12.03. – 24.03.
  • 19.03. – 31.03.
  • Og mange flere (find evt. datoer på KLM’s egen lavpriskalender, og tjek så efterfølgende prisen via fly-linket ovenfor)

   

   

  Hoteller i Sydafrika

  Der findes et godt udvalg af prisvenlige hoteller i Sydafrika, og især til de første nætter vil jeg anbefale at booke et hotel hjemmefra. For at få et overblik over hoteller i Johannesburg kan du se mere nedenfor.

  Hoteller i Johannesburg

  Safari

  Johannesburg er også et fremragende sted at tage på forskellige safariture. På safaribookings.com kan du sammenligne alle de store safariudbydere, se forskellige ruter og læse anmeldelserne fra andre rejsende.

   

   

  Rundrejse

  Vil du have lidt inspiration til en rundrejse i Sydafrika, så skal du være velkommen til at bruge denne artikel som inspiration.

   

   

  Oplevelser i Johannesburg

  Nedenfor kan du finde inspiration til dig rejsen i og omkring Johannesburg. Der er blandt andet mange forskellige safaripakker at vælge mellem.

  Sightseeing i Johannesburg

  Lejebil i Sydafrika

  Hvis du vil opdage Sydafrika på egen hånd, vil jeg helt klart anbefale at leje en bil. Især på de store veje mellem storbyerne er der gode vejforhold. Og så er det faktisk ret billigt at leje en bil, som du kan se herunder.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Sydafrika (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil (13 dage)
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  399 kr.

  Pas og visum i Sydafrika

  Der er visumpligt i Sydafrika. Du kan få udstedt et 90-dages turistvisum, når du ankommer.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Superbillige fly til Sydafrika: tur/retur til Johannesburg til kun 2.839 kr.

  1. Mary-Anne says:

   @Rejsespejder – er det stadig muligt at finde billetter til Jo’burg (og Cape Town) til gode priser?

   Gode hilsner og tak for mange gode tips! :o)//Mary-Anne

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mary-Anne,
    Tusind tak fordi du følger med! 🙂
    Jeg har lige tjekket og det ser ud til at de fleste priser er steget til omkring 3.000 kr. Du kan dog tage afsted d. 13.03. – 26.03. til 2.888 kr.
    Ellers kan du tro, at jeg nok skal holde øje med fly til Johannesburg og opdatere bloggen så snart jeg finder noget.

    Du kan også overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.

    Du kan downloade den her 🙂

  2. Casper says:

   Hej

   Super god side, der giver masser af inspiration.

   Vi leder efter billige billetter fra CPH til Cape Town af ca. 7 ugers varighed fra medio januar til primo marts.
   Er det noget du er faldet over?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Casper,
    Tusind tak for rosen – det er jeg rigtig glad for at høre!
    Så vidt jeg kan se, så ligger priserne på omkring 4.700 kr. i den periode – men det kan være I kan prøve at lege lidt med datoerne, der er givet i denne artikel. Du kan nemlig flyve billigt til Cape Town indenrigs til ca. 500 kr. Du kan se en oversigt over flyafgange her. Så er der i hvert fald lidt penge at spare på den måde 🙂

  3. Mads says:

   De billigste jeg kan finde er alle lige omkring 5000kr.

   Mads

  4. Mads says:

   Altså 4200 lyder da også billigt. Kan susende et link eller hvor har du fundet dem?

  5. Mads says:

   Hej

   Hvad kan du finde af gode/billige fly til Sydafrika, hvis man gerne vil rejse over jul og nytår og udnytte alle ‘fridagene’. En 17-22 dages rejse 🙂 Optimalt fra Kbh og til Cape Town.
   Men er fleksibel på disse.

   Tak
   Mads

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Rejser henover jul og nytår er generelt megadyre, da det er en af årets allertravleste rejseperioder. Det bliver derfor nok svært at finde noget til under 4.000 kr. Så vidt jeg kan se, er noget af det billigste fra den 16.12. – 02.01. til 4.200 kr. Men hvis jeg finder billige fly henover jul og nytår, kan du være sikker på, at jeg skriver om dem på bloggen 😉

    • Mads says:

     Hej igen

     Har du haft tid til at kigge på mit spørgsmål? Kan slet ikke finde til 4200kr over jul og nytår?

     Tusinde tak
     Mads 🙂

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej Mads,
      Undskyld mit sene svar – de billetter jeg snakker om er dem her 🙂 Jeg håber de kan bruges 🙂

      • Mads says:

       Super – tusinde tak. Vi håber dog lidt at komme til Cape Town. Måske flyve indenrigs, da billetter til CP fra KBH er ret dyre sammenlignet med Johannesburg. Billigste til CP er 6000 i den periode, som jeg kan finde 🙁

  6. Tobias says:

   Beklager jeg ikke fik det inkluderet, men jeg mente fra København* 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tobias 🙂

    Du kan desværre ikke finde de billige fly til Cape Town fra København. Der ligger priserne omkring de 4.500 kr. med Swiss Air. Så turen til Hamborg kan nok godt betale sig. Hvis du har brug for billig transport til Hamborg, kan du finde billige busbilletter fra fx København på flixbus.dk. Her kan du finde priser til 149 kr. pr. vej 🙂

  7. Tobias says:

   Synes ikke rigtigt jeg kan finde nogle fly til Cape Town uden de koster over 4500kr..

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tobias 🙂

    Jeg kan finde billetter fra Ham til Cape Town til lidt over 3.000 kr. Dem finder du tit på rejser fra mandag til søndag – fx 12.11. – 25.11. eller 14.01. – 27.01. 🙂

  Se fly-tilbud her