• 13 apr 2016

  Error-fare: tur/retur til Maldiverne med Iberia og British Airways til kun 2.102 kr.

  rsz_maldives-361244_960_720

  Dette indslag bliver meget kort, fordi der er ikke meget tid. Jeg har fundet en såkaldt ”Error-Fare”, hvor du kan flyve til Maldiverne til kun 2.102 kr.

  På Skyscanner.dk har jeg fundet et utroligt tilbud! Du flyver fra Madrid til Maldiverne med Iberia og British Airways (inkl. 23 kg bagage) til kun 2.102 kr.. Turen starter i Madrid, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. til 482 kr. fra København.

  som tidligere nævnt, er det en "error-fare" og tilbuddet findes kun indtil flyselskabet har opdaget fejlen! Så skynd dig, hvis du er interesseret!

  2016-04-13 12_55_44-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  Der findes datoer fra oktober til midt december. Altid fra søndag til mandag.

  Obs! ved nogle datoer er du nød til at skifte lufthavn i London. National Express kører hvert 15. minut mellem de store lufthavne i London. Men der findes også mange forbindelser, hvor du slipper for at skifte lufthavn.

   

  Hoteller på Maldiverne

  Her er kan du finde billige hoteller på Maldiverne. Du lander i Male, så kig efter hoteller på "Nord Male Atoll", ellers bliver du nød til at flyve til de øer, som ligger længere sydpå.

  HOTELLER PÅ MALDIVERNE

  OBS! Fordi det drejer sig om en fejl, har flyselskaber ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem og du har modtaget din e-billet. (Man får selvfølgelig penge tilbage, hvis biletten bliver annulleret)

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error fares er flybilletter, hvor flyselskaber har lavet en fejl i deres billetsystem og hvor man nogen gange kan få nogle helt vanvittige deals.

  Error fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de ved om det, retter de fejlen!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *