• 12 aug 2019

  Efterårsferie i Ras al-Khaimah: 4 nætter på et luksuriøst 5* HILTON-strandresort til kun 3.023 kr. inkl. fly

  Er du en af de mange, der tænker, at en bagende sol, palmeklædte sandstrande og 30 graders varme kunne være perfekt til efterårsferien? Ja, så skal du i hvert fald ikke blive i Danmark. Men det vidste du sikkert allerede. Til gengæld kan dine uge 42-soldrømme gå i opfyldelse med den rejse, jeg i dag har fundet! Turen går nemlig til byen og emiratet Ras al-Khaimah (der ligger en times kørsel fra Dubai), hvor jeg har fundet et lækkert tilbud på et 5* Hilton luksusresort direkte ved stranden!

  Strandferie i uge 42
  året rundt
  3.023 kr.
  København
  Dubai
  Billige fly til Dubai
  inkl. håndbagage
  Hotel i Ras al-Khaimah
  f.eks. det 5* Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort
  1.038 kr.
  Hotel
  1.038 kr.
  Fly
  1.985 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  3.023 kr.

  Billige fly

  Første skridt på vejen mod en solrig, varm efterårsferie går i dette tilfælde ud på at finde billige tur/retur-fly til Dubai. Ras al-Khaimah ligger nemlig tæt på Dubai, så det er helt klart den mest økonomiske løsning med fly til Dubai.

   

  Lige nu kan du finde ganske billige billetter hos russiske Aeroflot i uge 42. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra mandag den 14. oktober til lørdag den 19. oktober til kun 1.985 kr. Afgangen har lidt skæve flytider, som man tit ser det med Dubai, og det skal du være opmærksom på ifm. hotelreservationen. Fordi du flyver med Aeroflot har du hver vej en enkelt mellemlanding i Moskva. Vil du hellere afsted på en lidt længere ferie, kan du også finde afgange til 5 og 6 nætter til lidt over 2.000 kr.

   

  Du kan finde fly fra København til Dubai året rundt. Herunder har jeg dog haft fokus på datoer i og omkring uge 42. Eksemplet er for 4 nætter. Men det er også muligt at rejse i flere dage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.10. – 17.10.
  • 11.10. – 18.10.
  • 13.10. – 19.10.
  • 13.10. – 20.10.
  • 14.10. – 19.10.
  • 14.10. – 20.10.
  • Og flere

   

   

  Hotel

  Okay, det kan godt være, at flytiderne er lidt skæve, og at du har en halvlang køretur fra lufthavnen til hotellet. Men når du først ankommer til det 5* Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort, venter der dig i den grad en oase af luksus og afslapning! Glæd dig f.eks. til en 500 meter lang privat sandstrand af den fineste kvalitet, to overdådige poolområder og komfortable, rummelige værelser med alt, hvad du har brug for. Længere nede kan du også glæde dig til et par billeder fra resortet, så du kan få et lille sneak peek.

   

  Flere danskere har faktisk anmeldt Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort, og der bliver delt roser ud til højre og venstre. Især personalets serviceniveau, de rene, store værelser og den lækre strand trækker gevaldigt op.

   

  Hotellet ligger som sagt i Ras al-Khaimah, der ligger en times kørsel fra Dubai. Så vil du tilbringe en dag eller to i Dubai, har du også fantastiske muligheder for det. Og ellers finder du også store indkøbscentre som Al Hamra Mall og Rak Mall i Ras al-Khaimah.

   

  Som jeg skrev under flyafsnittet, skal du være obs på flytiderne, når du booker hotellet. I dette eksempel har jeg pga. flytiderne valgt at booke et 4-nætters ophold fra mandag den 14. oktober til fredag den 18. oktober til 2.075 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.038 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Ras al-Khaimah, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Dubai ligger en times kørsel fra Ras al-Khaimah, og fordi du ankommer sent om natten, ville jeg helt klart selv vælge at tage en taxi. Det burde nemlig ikke koste mere end ca. 350 kr. (dvs. ca. 175 kr. pr. person), hvilket slet ikke er galt for sådan en tur.

   

   

  Oplevelser

  Selvom Ras al-Khaimah ikke er Dubai, har du stadig fine ting at tage dig til i dette emirat. Og hvis du f.eks. gerne vil prøve en ørkensafari, kan du lige så vel gøre det fra Ras al-Khaimah som Dubai.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

  Ikke det værste sted til en lille efterårsferie!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Efterårsferie i Ras al-Khaimah: 4 nætter på et luksuriøst 5* HILTON-strandresort til kun 3.023 kr. inkl. fly

  1. Edis says:

   Det ser super lækkert ud 🙂
   Er der morgenmad inkluderet i hotelprisen 🙂

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Edis 🙂

    Tak for din kommentar. Der er ikke morgenmad inkluderet i prisen, men du har mulighed for at tilvælge morgenmad i selve bookingprocessen 🙂
    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  se fly se hotel