• 29 feb 2020

  Egen butler i Dubai: 1 uge på det 5* Jumeirah Dar Al Masyaf fra kun 6.685 kr. inkl. fly, halvpension, fri adgang til vandland og 24-TIMERS BUTLERSERVICE

  Har du altid drømt om din egen butler, som opfylder ethvert ønske? Så skal du læse videre her! Jeg synes selv, at jeg efterhånden har skrevet om adskillige af disse luksusrejser til Dubai. Men jeg bliver til stadighed overrasket over, hvor meget luksus man faktisk kan proppe ind i én og samme rejse. Se bare det tilbud, jeg har fundet i dag. Her får du en hel uge på det ekstravagante 5* Jumeirah Dar Al Masyaf inkl. Emirates-fly, halvpension på mere end 40 restauranter, fri adgang til Wild Wadi Waterpark og – nu kommer det helt vilde – 24-timers butlerservice! Nu tænker du måske: fedt nok, Rejsespejder – men jeg er jo ikke millionær! Men tænk igen! Fordi hele turen kan lige nu fås til en næsten sindssyg pris på lidt over 6.500 kr.!

  5* luksus og 24-timers butlerservice i Dubai
  fra6.685 kr.
  København
  Dubai
  7 nætter på det 5* Jumeirah Dar Al Masyaf
  inkl. fly, bagage, halvpension, fri adgang til vandland og butlerservice
  fra6.685 kr.

  Luksusstrandferie i Dubai

  First things first, tilbuddet ovenfor har jeg fundet hos Emirates Holidays. Der er tale om et pakketilbud, som både inkluderer fly tur/retur, bagage og hotelophold – plus en række andre ting, jeg fik nævnt i introen, og som jeg kommer nærmere ind på om lidt (jeg afslører ikke for meget ved at sige, at der er luksus nok til alle).

   

  Du kommer som sagt til at bo på det 5* Jumeirah Dar Al Masyaf. Ud fra mere end 5.000 anmeldelser scorer resortet topkarakter (5 ud af 5) på TripAdvisor og har forståeligt nok en Travellers’ Choice Award. Resortet ligger i det meget populære Madinat Jumeirah-område (tæt ved Burj al-Arab), hvor du som gæst bliver indkvarteret i arabiskinspirerede sommerhuse af den yderst luksuriøse slags. Og det siger vel næsten sig selv, at du på sådan en luksusrejse har adgang til flere eksklusive poolområder og en lang privat sandstrand (i dette tilfælde en strand på ca. 2 km!).

   

  Jumeirah Dar Al Masyaf har i alt 29 sommerhusbygninger, der rummer en række værelser hver især. Hver bygning har naturligvis egen reception og privat indtjekning. Og så er der det, som virkelig skiller Jumeirah Dar Al Masyaf ud fra mængden – hver bygning har 24-timers butlerservice. Overvej lige, hvor fedt det er?!

  Hele resortområdet er omgivet af frodige, grønne oaser og kanaler. Og som gæst bliver du naturligvis transporteret rundt (gratis) i hele Madinat Jumeirah-området med en abra (en traditionel træbåd) eller golfbil. Sådan er det jo at have butler til rådighed døgnet rundt 😉

   

  Lækkerierne stopper dog ikke ved 24-timers butlerservice. Tilbuddet inkluderer nemlig også en gratis opgradering til halvpension. Og ikke bare hvilken som helst halvpension. I stedet for at spise på en buffetrestaurant på hotellet har du med dette tilbud mulighed for at spise på mere end 40 forskellige restauranter i hele Dubai! Dubai er i øvrigt en temmelig dyr by at spise i, så denne form for halvpension er virkelig værd at gå efter!

   

  Kan du holde til mere luksus, eller er det ved at være for meget af det gode? Okay, okay, så får du lige en sidste bonus mere. Tilbuddet indeholder også fri adgang til vandlandet Wild Wadi Waterpark™ – og faktisk også til Sinbad Kids Club. Særligt børn og vandhunde vil helst sikkert elske dette sted!

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Arabiskinspirerede sommerhuse med privat indtjekning
  • 24-timers butlerservice
  • Fri adgang til Wild Wadi Waterpark
  • Happy Hour hver dag mellem kl. 18-20, hvor butleren sørger for drinks inden middagen (i den lille reception “Maji” i hvert sommerhus)
  • Gratis opgradering til halvpension, som kan bruges på 40 restauranter og barer i Dubai
  • To børn under 16 år bor gratis (skal dog betale for flybillet)

   

   

  Pris og bestilling

  Hos Emirates Holidays har du altid mulighed for at skræddersy rejsen, som du vil. Du kan med andre ord selv bestemme, hvor mange nætter du ønsker, og hvor mange rejsende I vil afsted. For at give en idé om et prisniveauet får du herunder nogle konkrete priseksempler for hhv. par- og familierejser i forskellige måneder:

   

  • Afrejse d. 13. marts 2020 (7 nætter, 2 voksne og 2 børn i et værelse) – kr. 9.580 pr. person
  • Afrejse d. 13. marts 2020 (7 nætter, 2 voksne i et værelse) – kr. 15.595 pr. person

   

  • Afrejse d. 23. april 2020 (7 nætter, 2 voksne og 2 børn i et værelse) – kr. 9.955 pr. person
  • Afrejse d. 23. april 2020 (7 nætter, 2 voksne i et værelse) – kr. 16.375 pr. person

   

  • Afrejse d. 11. maj 2020 (7 nætter, 2 voksne og 2 børn i et værelse) – kr. 7.440 pr. person
  • Afrejse d. 11. maj 2020 (7 nætter, 2 voksne i et værelse) – kr. 11.330 pr. person

   

  • Afrejse d. 1. juni 2020 (7 nætter, 2 voksne og 2 børn i et værelse) – kr. 9.790 pr. person
  • Afrejse d. 1. juni 2020 (7 nætter, 2 voksne i et værelse) – kr. 6.685 pr. person

   

  Alle priserne er inklusive direkte fly tur/retur, gratis opgradering til halvpension, 24-timers butlerservice, fri adgang til Wild Wadi Waterpark osv. Det er i øvrigt også muligt at opgradere til en suite (130 kvm), hvor du får Club Lounge-fordele. Det betyder bl.a., at du får fri adgang til Jumeirah Club Lounge (åben 7-22), hvor du kan nyde din morgenmad i lidt mere rolige omgivelser, drikke te/kaffe/alkoholfri drikkevarer hele dagen, afternoon tea med lette anretninger (kl. 15-16.30), cocktails + kanapéer (mellem 17-19). Herudover får du også gratis transfer til og fra hotellet.

   

  Du kan booke rejsen online eller ringe på telefon. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest den 11. marts!

   

   

  Billeder og video

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Egen butler i Dubai: 1 uge på det 5* Jumeirah Dar Al Masyaf fra kun 6.685 kr. inkl. fly, halvpension, fri adgang til vandland og 24-TIMERS BUTLERSERVICE

  1. Søren Themsen says:

   Rejser til dubai

  Se tilbud her