• 08 mar 2020

  Sommerferie i Dubai: 8 dage på et lækkert 5* hotel fra kun 5.495 kr. inkl. fly, halvpension, 3 timers fri bar hver dag og gratis afbestilling!

  Før coronavirussen tager modet helt fra dig i forhold til sommerferiens rejseplaner, så tag det helt roligt. Den besværlige virus behøver ikke være et større problem end højst nødvendigt. Jeg har nemlig netop fundet et lækkert, luksuriøst pakketilbud til Dubai, der kommer med gratis afbestilling frem til 35 dage før afrejse – fuld refundering, no questions asked! På denne måde slipper du fuldstændig for al usikkerheden omkring, hvad du skal gøre, hvis coronavirussen fortsætter med at volde problemer. Herudover gør det selvfølgelig ikke noget, at rejsen tilmed er familievenlig og bl.a. indeholder Emirates-fly, gratis opgradering til halvpension og et flot femstjernet luksushotel med en fed beliggenhed i Dubai – alt sammen til en virkelig skarp pris!

  Corona-sikret sommerferie til Dubai
  fra5.495 kr.
  København
  Dubai
  Strandferie til Dubai i skolernes sommerferie
  inkl. fly, halvpension, 3 timers fri bar hver dag og gratis afbestilling
  fra5.495 kr.

  Pakkeferie til Dubai i sommerferien

  Her gik man lige og frygtede, at coronavirussen ville spænde ben for hele sommerferien. Men nu kan du altså booke en komplet sommerferie ned til luksuriøse rammer i varme, solrige Dubai – med gratis afbestilling. Jeg har fundet tilbuddet hos Emirates Holidays. Med hele den aktuelle coronavirus-situation må man sige, at det er lidt af en bonus, at tilbuddet indeholder gratis afbestilling. Emirates Holidays skriver selv, at de ikke stiller spørgsmål ifm. afbestillingen, og at hele beløbet refunderes (inkl. depositum). Så selv i worst case (corona) scenario afbestiller du bare rejsen og får alle pengene retur.

   

  Nå, men nok om coronavirus og afbestilling. Rejsen går som sagt til Dubai, hvor du kommer til at bo på det 5* Habtoor Grand Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Jeg vil med det samme sige, at der ofte bliver meget varmt i Dubai om sommeren. Heldigvis er aircondition opfundet. Og det femstjernede Habtoor Grand Resort ligger meget belejligt lige ved Dubais berømte Jumeirah-strand og Dubai Marina – og har en privat sandstrand. Herudover har du selvfølgelig også et stort og lækkert poolområde med tre forskellige pools, vandrutsjebaner og børnebassin til rådighed. Så selvom der er rigtig varmt, har du noget nær de perfekte muligheder for at køle lidt ned. Der er også spaområde (hvis du trænger til lidt ekstra selvforkælelse), fitnesscenter, tennisbaner m.m. til de aktive typer og glimrende børnefaciliteter. Og for lige kort at vende tilbage til beliggenheden, så har du den berømte The Walk inden for kort afstand – en livlig strandboulevard, der bugner med caféer og butikker.

   

  Ekstra fordele

  Foruden et flot, femstjernet hotel og gratis afbestilling har tilbuddet endnu et par væsentlige fordele, der er værd at fremhæve. Bl.a. får du en gratis opgradering fra morgenmad til halvpension. Den slags siger man jo aldrig nej tak til. Noget, der er næsten lige så fedt, er, at du hver dag kan nyde tre timers fri bar (både drikkevarer med og uden alkohol) og kanapéer fra kl. 16 til 19 (det begynder jo efterhånden at ligne en form for all inclusive). Sidst, men ikke mindst, indeholder tilbuddet også en gratis opgradering til et værelse med balkon eller terrasse.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Pris og bestilling

  Hos Emirates Holidays har du altid mulighed for at skræddersy rejsen, som du vil. Du kan med andre ord selv bestemme, hvor mange nætter du ønsker, og hvor mange rejsende I vil afsted. For at give en idé om et prisniveauet får du herunder konkrete priseksempler for både par- og en familierejser i juli.

   

  • Afrejse d. 1. juli 2020 (7 nætter, 2 voksne og 2 børn i et værelse) – kr. 5.495 pr. person
  • Afrejse d. 1. juli 2020 (7 nætter, 2 voksne i et værelse) – kr. 6.495 pr. person

   

  • Afrejse d. 15. juli 2020 (7 nætter, 2 voksne og 2 børn i et værelse) – kr. 5.495 pr. person
  • Afrejse d. 15. juli 2020 (7 nætter, 2 voksne i et værelse) – kr. 6.495 pr. person

   

  • Afrejse d. 22. juli 2020 (7 nætter, 2 voksne og 2 børn i et værelse) – kr. 5.495 pr. person
  • Afrejse d. 22. juli 2020 (7 nætter, 2 voksne i et værelse) – kr. 6.495 pr. person

   

  • Afrejse d. 29. juli 2020 (7 nætter, 2 voksne og 2 børn i et værelse) –kr. 5.495 pr. person
  • Afrejse d. 29. juli 2020 (7 nætter, 2 voksne i et værelse) – kr. 6.495 pr. person

   

   

  Priserne holder i øvrigt stort set samme niveau, hvis du vælger afrejse på hverdage i både juni, juli og august. Du kan booke rejsen online eller ringe på telefon. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest tirsdag den 31. marts!

   

   

  Billeder og video fra Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommerferie i Dubai: 8 dage på et lækkert 5* hotel fra kun 5.495 kr. inkl. fly, halvpension, 3 timers fri bar hver dag og gratis afbestilling!

  1. Mette says:

   Hej
   Hvis du falder over lignede tilbud, ikke pakkerejse… så er jeg klar… gerne Dubai, Mauritius, Maldiverne
   Jeg kan kun se de har pakkerejser
   Mvh Mette

  Se tilbud her