• 27 sep 2018

  Drømmerejse til Mauritius: 2 uger på et 3* hotel tæt på stranden til kun 5.110 kr. inkl. fly

  Mauritius hører så afgjort til i de allerøverste luftlag blandt verdens drømmedestinationer! Mauritius er en lille ø-stat i Det Indiske Ocean, der ligger lidt øst for Madagaskar. Og øen er i kraft af sin nærmest overjordiske skønhed, sit tropiske klima og sine blændende palmestrande en eventyrlig rejsedestination! Få steder på jorden kan konkurrere med Mauritius. Så vil du opleve et ægte tropeparadis, er eksotiske Mauritius et fantastisk valg!

  Oplev Mauritius' paradis
  22.11. - 07.12. og 06.12. - 21.12.
  5.110 kr.
  København
  Mauritius
  Hotel på Mauritius
  f.eks. det charmerende 3* La Margarita
  2.612 kr.
  Billige fly til Mauritius
  inkl. 5 kg hånbagage
  2.498 kr.
  Hotel
  2.612 kr.
  Fly
  2.498 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  5.110 kr.

  Hotel på Mauritius

  Når du tager til en drømme-ø i Det Indiske Ocean i 2 uger, vil du sikkert gerne bo på et ordentligt hotel, der ligger tæt på stranden. Omvendt gør de mange nætter, at hoteludgiften hurtigt kan blive rigtig høj. I dette eksempel har jeg dog fundet et godt kompromis i form af det anmelderroste 3* La Margarita (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  La Margarita er et lille, moderne hotel i Pointe aux Piments på den nordvestlige kyst – tæt på stranden. Hotellet byder både på et hyggeligt udendørs poolområde og en restaurant. Værelserne har alle balkon eller terrasse, tv, eget badeværelse og aircondition.

   

  Prisen for 2 uger på et dobbeltværelse er 5.223 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.612 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Mauritius, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Vær i øvrigt obs på, at du flyver fra København den 22.11. men ankommer den 23.11., og at du flyver hjem fra Mauritius den 07.12.

   

   

  Billige fly til Mauritius

  Lige nu kan du finde nogle vanvittigt billige billetter til fortryllende Mauritius. Der er godt nok kun 2 afgange, men de er til gengæld også rigtigt billige. Du kan f.eks. finde en afgang fra København den 22.11. – 07.12. til kun 2.498 kr.! Du flyver med TUI, så 5 kg håndbagage er inkluderet i prisen. Vil du gerne have indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for 600 kr. tur/retur. Rejsetip: overvej at dele en kuffert med din rejsemakker!

   

  Foruden den ovennævnte afgang kan du også finde billetter fra den 06.12. – 21.12. til kun 3.498 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen i Mauritius kan du tage buslinje 198 til Port Louis. Herfra kan du så tage en taxi det sidste stykke til hotellet. Der er kun 2 daglige busafgange, så hvis ikke du gider at vente på bussen, kan du i stedet tage en taxi. Lufthavnen oplyser, at en taxi til Pointe aux Piments koster omkring 2.100 MUR (391 kr.) – hvilket svarer til ca. 195 kr. pr. person.

   

  Du kan læse mere om dine transportmuligheder på lufthavnens hjemmeside.

   

   

  Mauritius-indtryk

  😱

   

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel