• 30 nov 2018

  Lastminute fly til ø-paradis: tur/retur til Mauritius til kun 1.548 kr.

  Har du nogenside spekuleret på, hvordan paradis mon ser ud? Det behøver du ikke at gøre længere. Du kan nemlig rejse dertil! For jeg har netop fundet superbillige afbudsbilletter til Mauritius! Den lille ø-stat i Det Indiske Ocean – lidt øst for Madagaskar – besidder en fuldstændig ubeskrivelig overjordisk skønhed. Og lige nu kan du finde kanonbillige lastminute-fly til Mauritius til kun 1.548 kr.!

  Drømmerejse til Det Indiske Ocean
  06.12. - 20.12.
  1.548 kr.
  København
  Mauritius
  Lastminute til Mauritius
  inkl. håndbagage

  Lastminute til Mauritius

  Jeg har netop fundet superbillige flybilletter til magiske Mauritius med TUI. Der er godt nok kun én rigtig billig afgang, men den er til gengæld også så billig, at jeg tænkte, at jeg ville dele den med jer alligevel. Du kan nemlig finde direkte fly fra København den 06.12. til 20.12. til kun 1.548 kr. pr. person!

   

  Hos TUI er billetterne som udgangspunkt inklusive 5 kg håndbagage. Hvis du gerne vil have mere bagage med, kan du tilkøbe indchecket bagage tur/retur for 600 kr. (et godt tip: du kan evt. dele en kuffert med din rejsemakker).

   

   

  Hoteller

  Så mangler du blot et hotel. Og heldigvis er der et rigtig fint udvalg af hoteller på Mauritius – så klik på linket nedenfor, og se hvad du kan finde.

  Hoteller på Mauritius
  kr.

   

   

  Ø-indtryk

  😱

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Lastminute fly til ø-paradis: tur/retur til Mauritius til kun 1.548 kr.

  1. Jens Jørgen says:

   Nej hvor ser det lækkert ud ved du noget om hvad prisniveauet er på øen

  2. Evelyne says:

   prisen har nu steget til 3200dkk 🙁 :(. Har i andre lastminute 7-10 dage fly tilbyder? 🙂 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Evelyne 🙂

    3.200 kr. er nu satdig ikke nogen dårlig pris. Men du kan tro, at jeg fortsat holder skarpt øje med flere billige lastminute-rejser til eksotiske destinationer 😉

    Og hvis jeg finder noget spændende, skriver jeg om det på bloggen 🙂

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her