05 mar 2018

Lastminute fly til Paradiset: tur/retur til MAURITIUS til kun 2.448 kr.

Har du nogenside spekuleret på, hvordan paradis mon ser ud? Det behøver du ikke at gøre længere. Du kan nemlig rejse dertil! For jeg har netop fundet superbillige afbudsfly til Mauritius! Den lille ø-stat i Det Indiske Ocean – lidt øst for Madagaskar – besidder en fuldstændig ubeskrivelig overjordisk skønhed. Lige nu kan du finde meget billige lastminute-fly til Mauritius til kun 2.448 kr.

** OPDATERING ** Prisen er steget til 3.298 kr., som stadig er en fin pris – men jeg ville anbefale at vente en dag eller to for at se om prisen falder igen.

Billige fly til Mauritius
14.03. - 29.03.
2.448 kr.
København
Mauritius
Lastminute til Mauritius
inkl. håndbagage
2.448 kr.

Fly

På momondo.dk har jeg fundet nogle vanvittigt billige billetter til magiske Mauritius. Der er godt nok kun 1 afgang, men flybilletterne er så billige, at jeg tænkte, at jeg ville dele dem med jer alligevel. Du kan finde billetterne fra København den 14.03. – 29.03. til kun 2.448 kr.! Du flyver med TUIFly så der er håndbagage inkluderet i prisen. Vil du gerne have 15 kg ekstra indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for 600 kr. tur/retur. Rejsetip: overvej at dele en kuffert med din rejsemakker!

 

Hoteller på Mauritius

Det er ikke nødvendigvis nemt at finde et godt hoteltilbud på Mauritius. Men her synes jeg, at jeg har fundet et godt kompromis mellem budget og kvalitet. På skyscanner.dk har jeg nemlig fundet det 3* Le Capricorne Villas Mauritius (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i byen Pereybere i det nordlige Mauritius, og der er kun 280 meter ned til stranden!

Hotellet har en fin udendørs pool, gratis wifi og fri parkering (hvis du skulle leje en bil). Værelset er udstyret med aircondition og balkon. Herudover er hotellets reception åben døgnet rundt.

Prisen for 14 nætter på det 3* Le Capricorne Villas Mauritius er 3.753 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.877 kr. pr. person. Mauritius gemmer på en del hoteller i alle prisklasser – fra billige hostels til megadyre luksus-resorts. Og vil du hellere selv finde et hotel på Mauritius, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her. Leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

Hotel på Mauritius
f.eks. det 3* Le Capricorne Villas Mauritius
1.877 kr.

 

Transport fra lufthavnen

Du har ca. 75 km fra lufthavnen til hotellet. Fra lufthavnen kan du tage bus 198 til Port Louis (en tur på ca. 85 minutter), hvorfra du kan tage en taxi til hotellet. Bus 198 kører ca. hvert kvarter.

 

Lejebil

Du kan også overveje at leje en bil. På den måde kan du også udforske lidt mere af fantastiske Mauritius. Du kan leje en bil på rentalcars.comHusk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Mauritius-indtryk

😱

 

Hotel-indtryk

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Lastminute fly til Paradiset: tur/retur til MAURITIUS til kun 2.448 kr.

 1. Evelyne says:

  prisen har nu steget til 3200dkk 🙁 :(. Har i andre lastminute 7-10 dage fly tilbyder? 🙂 🙂

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Evelyne 🙂

   3.200 kr. er nu satdig ikke nogen dårlig pris. Men du kan tro, at jeg fortsat holder skarpt øje med flere billige lastminute-rejser til eksotiske destinationer 😉

   Og hvis jeg finder noget spændende, skriver jeg om det på bloggen 🙂

   Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

   Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

 2. Jens Jørgen says:

  Nej hvor ser det lækkert ud ved du noget om hvad prisniveauet er på øen

Se fly-tilbud her