• 04 okt 2019

  Drømmerejse til Dubai: 5 nætter på et luksuriøst 5* resort fra kun 5.640 kr. inkl. Emirates-fly, halvpension og transfer

  Trænger du til at forkæle dig selv med ren luksus? Så skal du prøve at læse med her! 500 meter privat strand, 4 pools, spa, hamam og sauna – det er kun en lille del af, hvad den luksus-pakkerejse, jeg har fundet til dig i dag, indeholder. Jeg har fundet et 5-nætters ophold på det fremragende 5* Sofitel Dubai The Palm, som ligger midt på “Jumairah Palmen” i Dubai! Her er du garanteret et ophold i de mest luksuriøse og frodige omgivelser. Bare vent til du ser billederne nedenfor – det er næsten umuligt ikke at blive fristet.

   

  Dubai er også det perfekte vinterrejsemål, hvis du vil slippe for tykke vinterjakker!

  Luksusrejse til Dubai
  november - juli
  fra5.640 kr.
  København
  Dubai
  5 nætter på det 5* Sofitel Dubai The Palm
  inkl. Emirates-fly, halvpension og transfer
  OBS: Tilbuddet skal senest bookes d. 9. oktober!

  Pakkerejse til Dubai

  Man kan ikke komme uden om, at Dubai er en af de mest luksuriøse destinationer i verden. Og søger du på nettet efter billeder, så er det heller ikke så svært at forstå, når du ser de høje bygninger, de mange palmer, strandene og ikke mindst alle de luksuriøse resorts rundt omkring. Og én af disse kommer du til at bo på under dit ophold i Dubai (se billeder nedenfor).

   

  Jeg har nemlig fundet et supergodt tilbud til det luksuriøse 5* Sofitel Dubai The Palm, hvor du kommer til at bo blandt tropisk, blomstrende vertikale haver. Resortet ligger på den kunstige ø “Palm Jumeirah”, hvor du har adgang til intet mindre end en 500 meter lang privat strand og 4 pools. Derudover har resortet et kæmpestort spaområde (2.500 kvadratmeter!), så du kan virkelig se frem til en skøn ferie, hvor luksus står øverst på listen.

   

  På Sofitel Dubai The Palm bliver du indlogeret i et flot og rummeligt One Bedroom Apartment. Her har du eget køkken, opholdsstue, en rummelig terrasse, wi-fi, aircondition og tv. De perfekte faciliteter til at føle sig hjemme, hvis du spørger mig. Resortet tilbyder herudover også tennisbaner, fitnesscenter, spa, hamam og sauna. Så om du er til aktiv ferie eller bare ren afslapning, så er der noget for enhver smag. Ønsker du at opgradere til et Luxury Room, kan du fra 1.583 kr. ekstra pr. person få et værelse, hvor der enten er havudsigt eller udsigt over Palm Jumairah.

   

  Tilbudseksemplet er på 5 nætter, og det lyder måske som alt for lidt – men bare rolig! Du kan selv vælge din rejselængde – og det er ikke engang så meget dyrere. Hvis du f.eks. gerne vil afsted i 9 dage (8 overnatninger), kan du komme afsted for 6.940 kr. pr. person.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Pris og bestilling

  Som sagt har Emirates Holiday lavet et tilbudseksempel med rejsens frapris. De har både et familietilbud for 2 voksne og 2 børn og et tilbud for 2 voksne. Fraprisen for familietilbuddet er 5.640 kr. pr. person, mens fraprisen for 2 voksne er 7.225 kr. pr. person.

   

  Du kan booke opholdet fra november og helt frem til juli 2020. Rejseeksemplet her er med afrejse fra onsdag den 13. maj til mandag den 18. maj 2020 til kun 5.640 kr. pr. person ved en familierejse med 2 voksne og 2 børn. Prisen er inklusiv en One Bedroom Apartment, halvpension og fri transfer mellem lufthavnen og hotellet.

   

  I forhold til bestillig kan du booke rejsen online eller reservere per telefon. Det er som sagt også muligt at rejse i flere dage. Ønsker du hjælp til bestilling af rejsen, kan du ringe til Emirates Holiday. De er rigtig søde til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest den 9. oktober. 

   

   

  Sofitel Dubai The Palm

   

  Oplevelser i Dubai

  Fra hotellet er der blot 5 minutters kørsel til Aquaventure, som er en kæmpestor vandpark. Steder som Dubai Marina, The Walk og Mall of the Emirates er kun en halv times kørsel derfra. Vil du gerne selv undersøge, hvad du har af muligheder for oplevelser i Dubai, så følg linket nedenfor. Det vil give dig et godt overblik.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Drømmerejse til Dubai: 5 nætter på et luksuriøst 5* resort fra kun 5.640 kr. inkl. Emirates-fly, halvpension og transfer

  1. Sisse says:

   Er der noget billigt hvis man rejser mellem jul og nytår? Gerne en 7-8 dage

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sisse 🙂

    Jule- og nytårsperioden er altid rigtig dyr, men du kan evt. ringe til Emirates Holidays og høre, hvilke muligheder der er i den periode 😉

  Se tilbud her