• 13 okt 2019

  Drømmeferie til Thailand: 2 uger i Krabi på et nyt 4* resort fra kun 8.498 kr. inkl. morgenmad, fly og bagage

  Lyder 30 grader, hvide sandstrande, palmer, krystalklart vand, pool og et 4* resort som noget for dig? Så har jeg fundet det perfekte tilbud til dig! Jeg har nemlig fundet et tilbud til fantastiske Krabi, hvor du kommer til at bo på det lækreste 4* resort – bare vent til du ser billederne! Her kan du se frem til skønne omgivelser – både inden- og udendørs. Du skal nemlig bo på det moderne Centara Phu Pano Resort Krabi. Du kommer til at bo i ægte thailansk stil og sidst, men ikke mindst, så ligger den lækre strand Ao Nang lige i nærheden.

   

  Hvis du spørger mig, er det den perfekte vinterrejse! Krabi er i hvert fald en god undskyldning for at slippe for vinterkulden herhjemme.

  Udforsk eksotiske Krabi
  november til marts
  fra8.498 kr.
  København
  Krabi
  14 dage i skønne Krabi
  inkl. 4* Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi, fly og 20 kg indchecket bagage
  8.498 kr.

  Pakkerejse til Krabi

  Jeg har som sagt fundet den perfekte pakkerejse til dig, der gerne vil væk fra vinterkulden herhjemme – eller til dig som faktisk bare drømmer om at komme en tur til Krabi, hvilket jeg virkelig godt kan forstå. Det er nemlig en dejlig destination!

   

  På din rejse til Krabi kommer du til at bo på det 4* Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence), som efter min mening ser så skønt ud! På resortet finder du en dejlig pool (og en børnepool), hvor udsigten heller ikke er til at tage fejl af. Hvis du gerne vil holde dig aktiv under din ferie, har resortet også et fitnesscenter, som du frit kan benytte dig af. Som jeg nævnte tidligere, ligger Ao Nang-stranden tæt på – faktisk kun 5 minutters kørsel, og resortet tilbyder gratis shuttlebus dertil. Dét er, hvad jeg kalder god service!

   

  Værelset du kommer til at bo på er stort, moderne og lyst, og så har du enten balkon eller terrasse, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt til den skønne tropiske natur. På værelset er der herudover aircondition, gratis wi-fi og tv. Særligt værelserne er af tidligere besøgende blevet rost for at være pæne og rene (se billeder af værelset nedenfor). Det er også muligt at få et familieværelse til 2 voksne og 2 børn, hvor man kan slå sig løs på hele 48 kvadratmeter! På disse værelser har du udsigt til poolen og klipperne rundt om hotellet. Det er altså en udsigt, der vil noget!

   

  Vil du gerne rundt og udforske Krabi, vil jeg anbefale dig at tage til Ao Nang, som ligger i kort afstand til hotellet. Her finder du både en utrolig lækker strand, barer, restauranter og en masse butikker.

   

  Denne pakkerejse inkluderer hotelophold, morgenmad, fly og 20 kg indchecket bagage. Og med dette tilbud kan du kun rejse fra København. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra fredag den 1. november til lørdag den 16. november til kun 8.498 kr. pr. person.

   

   

  Prisniveau

  • November: fra 8.498 kr.
  • Januar: fra 11.398 kr.
  • Februar: fra 11.498 kr.
  • Marts: fra 10.498 kr.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Krabi lufthavn er der ca. 25 km til hotellet. Jeg vil anbefale, at du tager enten bus eller taxi. Den billigste løsning er bus, hvor du på kun 1 time er fremme ved hotellet. Turen koster ca. 35 kr. Tager du taxi, tager turen til hotellet kun 30 minutter og koster ca. 130 kr.

   

  Vil du gerne have styr på alt med tranfer, inden du tager afsted, kan du booke transfer, når du booker rejsen. Det koster 440 kr., dvs. 220 kr. pr. person ved en rejse for 2.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Pas og visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage. Vil du gerne opdateres yderligere på reglerne i forhold til pas og visum, kan du læse meget mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Oplevelser i Krabi

  Nu da du har 2 uger i Krabi, har du også rig mulighed for at komme rundt og opleve ting i og omkring Krabi. Du kan bl.a. komme på bådtur, jungletur, se varme kilder og krystalpools. Det vil sige, mulighederne er mange, når du besøger den fantastiske by. Klikker du på linket nedenfor, får du et rigtig godt overblik over dine muligheder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her