• 11 aug 2018

  Drømmeferie til Krabi: 10 dage i Thailand med 4* hotel til kun 4.341 kr. inkl. fly og bagage

  Er du klar til en drømmeferie til en eksotisk destination? I dag har jeg nemlig fundet en rejse til skønne Krabi i Thailand. Krabi byder på så mange skønne oplevelser – paradisstrande, skøn natur med både regnskov, bjerge, mangroveskov, klippeformationer, grotter og laguner. Tag på eventyr til nogle af de nærliggende øer (f.eks. Phi Phi øerne), lej en long-tail båd og find en øde strand og hvis dykning eller snorkling lige er dig, så er der også rig mulighed for det. Thailand er for alle – både for dig, der ønsker en afslappende ferie, hvor sol og strand er på dagsordenen og for dig, der vil have lidt mere action og eventyr.

  Oplev smukke Thailand
  slut september - januar
  4.341 kr.
  København
  Krabi
  Hotel i Krabi
  f.eks. det 4* The Phu Beach Hotel
  1.159 kr.
  Billige fly til Bangkok
  inkl. 23 kg bagage
  2.723 kr.

  Hotel i Krabi

  skyscanner.dk har jeg fundet det dejligste hotel i Ao Nang området i Krabi. Du skal bo på det 4* The Phu Beach Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har det flotteste poolområde med høj wauw-effekt (perfekt til et insta-værdigt billede) og alle værelser på hotellet har adgang til poolen direkte fra værelserne – dem i stueplan har direkte adgang fra terrassen og dem på 1. sal skal lige ned af en lille trappe først. Der er omkring 3 km til strand og her tilbyder hotellet gratis transfer til – total luksus! Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.317 kr. inkl. morgenmad, dvs. 1.159 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Krabi, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly til Bangkok

  Du starter din rejse i København mod Bangkok – her har jeg fundet billige flybilletter på skyscanner.dk. Du kan rejse billigt fra slutningen af september til januar med priser fra 2.720 – 3.000 kr. (også med afrejse hen over efterårsferien). Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 07.11. – 17.11. til kun 2.723 kr. inkl. 23 kg bagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 24.09. – 04.10.
  • 15.10. – 25.10.
  • 24.10. – 03.11.
  • 31.10. – 15.11.
  • 04.11. – 15.11.
  • 16.11. – 29.11.
  • 28.11. – 08.12.
  • 05.12. – 20.12.
  • 11.01. – 22.01.
  • Og mange flere

   

  Fly til Krabi

  Så er du i Bangkok og her er mulighederne mange! Så det er op til dig, hvad der skal ske derfra. Men med dette rejseforslag, så tager du videre til Krabi. Fra Bangkok til Krabi er der næsten altid billige flyforbindelser. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 09.11. – 16.11. til kun 372 kr. (hvilket betyder du har brug for en overnatning i Bangkok i starten og slutningen af rejsen, hvilket er inkluderet i prisen, se mere nedenfor). Du kan selvfølgelig også vælge at skippe dagene i Bangkok og flyve direkte videre til Krabi, det er helt op til dig.

  Med disse flybilletter er der kun inkluderet håndbagage – hvis du har brug for ekstra bagage, så koster 25 kg 420 Bath (kun 81 kr.) – læs mere om det her. Mit tip til dig er at booke din flybillet uden tilkøb af bagage. Når du har fået dit bookingnummer, så kan du gå direkte ind på selskabets side og tilkøbe bagage til din billet derfra.

  Billige fly til Krabi
  372 kr.

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du ankommer til lufthavnen i Krabi har du 25 km til hotellet. Så du kan vælge at tage en taxi hertil – det burde tage lidt under 30 minutter og koster omkring 130 kr. Du kan også vælge at tage en bus fra lufthavnen til Ao Nang og derfra med en taxi til hotellet. Hele denne tur tager omkring 50 minutter og burde koste ca. 70 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

  Pris i alt

  • Fly t/r til Bangkok: 2.723 kr.
  • Fly t/r til Krabi: 372 kr.
  • Hotel i Krabi: 1.159 kr.
  • Hotel i Bangkok: 87 kr.
  • Pris i alt (pr. person): 4.341 kr.

   

  Hotel i Bangkok

  Rent flytidsmæssigt kunne du sagtens flyve direkte videre til Krabi efter du er landet i Bangkok. Men jeg har i dette eksempel valgt at bruge en overnatning i Bangkok i hver ende af rejsen. Det gøre hele turen efter min mening lidt mere behagelig – men som skrevet, så findes der rigtig mange afgange fra Bangkok til Krabi så du kan sagtens flyve direkte videre (OBS! hvis du gøre det, så være sikker på at du flyver videre til Krabi fra Bangkoks BKK lufthavnen og ikke DMK – det tager ellers op til 3 timer at komme fra den ene til den anden lufthavn!).

  Din første overnatning i Bangkok er fra d. 08.11. (ankomstdagen) til d. 09.11., og den anden overnatning er fra d. 16.11. til d. 17.11. (hjemrejsedagen). Du vil sikkert gerne have noget ordentligt, men billigt at bo i. Og her har jeg dog fundet det anmelderroste og billige 3* Sananwan Palace (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers’ Choice Award“), som passer perfekt! Prisen for en enkelt overnatning i et dobbeltværelse er 87 kr. Når I er 2, skal I således kun af med 43,5 kr. pr. person. Og fordi I skal bruge en overnatning i hver ende, bliver den samlede pris derfor 87 kr. pr. person. Det gode ved Sananwan Palace er, at det ligger tæt på lufthavnen. Splejser I om en taxi, skal I af med 25 kr. hver for at komme fra lufthavn til hotel.

  Hotel i Bangkok
  f.eks. det 3* Sananwan Palace
  87 kr.
  Husk at booke en overnatning i hver ende af rejsen

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere).

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Drømmeferie til Krabi: 10 dage i Thailand med 4* hotel til kun 4.341 kr. inkl. fly og bagage

  1. Anna says:

   Tak for super inspiration som altid. Kender du noget til at flyve med Air China?

   • Rejsespejder says:

    Hej Anna,

    Mange tak! Jeg er selv fløjet med AirChina et par gange – fint flyselskab. Der findes selvfølgelig bedre, men personlig vil jeg sagtens bruge dem igen :). Hos SKYTRAX er de et 3* flyselskab (ligsom SAS) og det synes jeg passer meget godt.