• 09 jan 2017

  Luksus i Dubai: 6 dage på et fremragende 5* resort til kun 3.760 kr. inkl fly – eller med flot 4* hotel til kun 2.839 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_363436391

  Dubai kan give dig en overdådig oplevelse med sine fantastiske strande, varmegarenti og sine afsindige høje skyskrapere. Desuden kan du, hvis du vil væk fra solen en anelse, tage i verden største shoppingcenter. Dubai er et mekka af muligheder, da byen tilbyder et hav af spændende og unikke og oplevelser. Tag ud i ørkenen og tag på safari eller kom op i nogle af verdens højeste skyskrapere og se udsigten over den unikke palmeformation der er blevet lavet i havet udenfor Dubai. Hvis du vil tage en tur til den gamle del af Dubai kan du opleve kulturen inden byen udviklede sig til det store centrum som det er i dag.

  Hvis du gerne vil besøge Dubai har jeg fundet tilbuddet til dig!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et meget lækkert tilbud på det fremragende 5* Kempinski Ajman Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har alt det som følger med et luksushotel: et lækkert pool- og spa-område, privat-strand og meget mere. Hotellet ligger lidt udenfor Dubai og er perfekt, hvis du leder efter en afslappende badeferie og kun vil tage ind til Dubais centrum et par gange for lidt sightseeing og for at shoppe. Lige nu kan du få et dobbeltværelse til kun 4.028 kr. for 6 dage. Dvs. hver enkelt betaler kun 2.014 kr. ved en rejse for to.

  zz2017-01-09-13-55-36SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hvis du vil bo midt i Dubai har jeg fundet det flotte 4*  Winchester Grand Hotel Apartments (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra Meena Bazar og du kan slappe af i Winchesters spabad og sauna eller træne i det moderne fitnesscenter. Desuden er Jumeira Strand kun 10 minutters fra hotellet. Prisen for et dobbeltværelse bliver 1.093 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan desværre ikke få et enkeltværelse på dette hotel, men der er mange andre hoteller hvor dette er en mulighed.

  zzscreenshot-www-trivago-dk-2017-01-09-10-18-38

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller i Dubai. For at få et overblik kan du kigge videre her

  zzscreenshot-www-trivago-dk-2017-01-09-10-25-41HOTELLER I DUBAI

   

   

   

  Fly

  Qatar Airways er et fantastisk flyselskab! Der er netop et udsalg hos Qatar Airways (inkl. 30 kg bagage) hvor flybilletter bliver sat ned stortset i resten af året (ikke i sommerferien), så det er et perfekt tidspunkt at købe flybilletter på. Jeg har f.eks. fundet billige billetter fra d. 18.01. – 24.01. til kun 1.746 kr. (ved 2 personer) Hvis du tager den bedste afgang, da du godt kan gøre det lidt billigere, men flytidspunkt er bedre på den jeg har valgt. Der er mange andre datoer ledige, da jeg har fundet billetterne til denne prisi januar, marts-juni, og september – december. Du kan med fordel kigge på Qatar Airways lavpriskalender for at danne dig et overblik.

  Du kan flyve endnu billigere med Turkish Airlines (1.627 kr.), dog med dårligere rejsetidspunkter.

  zz2017-01-09-14-01-12SE FLY-TILBUD HER

  Husk prisen er for 2 personer!

   

  Eksempler på rejsedatoer

  Datoer til denne pris kan findes i januar, marts-juni, og september – december.

   

  5* Hotel

  2.014 kr.

  Fly

  1.746 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.760 kr.

   

  4* Hotel

  1.093 kr.

  Fly

  1.746 kr.

  TOTAL (pr. person)

  2.839 kr.

   

  Fra: København

  Rejsedatoer: januar – december

  Rejselængde: 5 dage

  Flyselskab: Qatar Airways (30 kg bagage)

  Til: Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Hotel: 4* Winchester Grand Hotel Apartments

  Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Luksus i Dubai: 6 dage på et fremragende 5* resort til kun 3.760 kr. inkl fly – eller med flot 4* hotel til kun 2.839 kr. inkl. fly

  1. Elwira says:

   Hejsa 

   har Du nogle  gode tilbud i starten af marts …tænker Dubai Bali Thailand vi er to voksne der ku tænke os komme et varm sted hen ca 14 dage .. 

   tak 

   vh Elwira