• 11 jun 2018

  CYPERN: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.498 kr. inkl. fly og bagage

  Så er det på tide at finde badetøjet frem! Cypern lokker med solskinstimer ad libitum og nogle af Middelhavets lækreste strande. Og lige nu kan du faktisk finde rigtig gode tilbud på charterrejser til den smukke middelhavsø – i både juni og juli! Jeg har f.eks. fundet en lækker rejse, hvor du får et flot 3* hotel lige ved en af Larnacas største shoppinggader – og kun 200 meter fra stranden!

  Sol, strand og shopping i Cypern
  juni og juli
  1.498 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Cypern
  1 uge på smukke Cypern
  inkl. 4* hotel, fly og 20 kg bagage
  1.498 kr.

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg netop fundet dette billige tilbud på en charterrejse til Cypern – nærmere bestemt landets tredjestørste by Larnaca, der ligger på østkysten. Her kommer du til at bo på det 3* Atrium Zenon Hotel Apartments (3,5 ud af 5 på TripAdvisor).

  Det første du skal vide er, at Atrium Zenon har en superlækker beliggenhed! Hotellet ligger nemlig lige ved en af Larnacas største handelsgader (Zenon Kitieus), mens strandpromenaden, palmerne og selve stranden kun ligger 200 meter væk – det er jo ren win-win!

  Samtlige lejligheder på hotellet er udstyret med aircondition, tekøkken og egen balkon med udsigt over havet eller haven. Herudover er der også et lækkert poolområde med solterrasse på hotellets tag, hvor du kan slikke sol og nyde den maleriske middelhavsudsigt!

  Jeg har fundet denne rejse til 2 personer hos TUI fra Billund den 18.06. – 25.06. til 2.996 kr. Dvs. kun 1.498 kr. pr. person. Hos TUI har du 15 kg indchecket bagage plus 5 kg håndbagage inkluderet i charterrejser som denne. Så for under 1.500 kr. får du altså både fly, bagage og 3* hotel med en suveræn beliggenhed – ikke dårligt!

  Hvis ikke du kan rejse på denne dato, er der heldigvis lige nu mange andre rigtig gode tilbud på rejser til Cypern – både med afgange fra København, Billund og Aalborg. Tilbuddene dækker en bred vifte af 3* og 4* hoteller, så der burde være noget for enhver smag. Og så er det tilmed muligt at finde billige rejser i juli!

  Du kan få det fulde overblik på travelmarket.dk.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Larnaca Lufthavn ligger lidt syd for selve byen. Lufthavnen oplyser, at hele 6 forskellige buslinjer forbinder lufthavnen med centrum. Buslinjerne er 407, 417, 418, 419, 425 og 429. En voksenbillet koster 1,50 euro (ca. 11 kr.) og kan købes direkte hos chaufføren. Turen tager ca. 50 minutter.

  Du kan læse nærmere om transporten på lufthavnens hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her