• 02 sep 2019

  Champions League-fodboldrejse til Madrid: fly, hotel og kampbilletter til REAL MADRID – PSG til kun 2.732 kr.

  Fodboldsæsonerne i hele Europa er skudt i gang, og nu er der (endelig) også trukket lod til gruppespillet i Champions League. Og som sædvanlig er der adskillige klasseopgør i vente! F.eks. tørner to af Europas giganter sammen tirsdag den 26. november på legendariske Bernabéu! Her tager mægtige Real Madrid imod de franske mestre fra Paris. Både Zidane og Tuchel vil nok gerne sikre sig en topplacering i gruppe A, og med verdensklassespillere som Hazard, Bale, Mpabbé og Neymar på banen, er chancerne for en underholdende kamp i den grad til stede! Hvis du gerne vil ned og opleve denne fodboldfest, så har jeg i dag fundet den perfekte fodboldrejse til Madrid!

  Real Madrid - Paris Saint Germain
  25. november - 27. november
  fra2.732 kr.
  København
  Madrid
  Kampbilletter + hotel i Madrid
  2.195 kr.
  Hotel
  0 kr.
  Fly
  537 kr.
  Hotel + kampbilletter
  2.195 kr.
  Total (pr.person)
  2.732 kr.

  Billige fly til Madrid

  Kampen mellem Real Madrid og PSG spilles tirsdag den 26. november. Derfor har jeg fundet flybilletter fra mandag den 25. november til onsdag den 27. november. På disse datoer koster fly fra København til Madrid kun 537 kr. hos Ryanair og Iberia. Fra Jylland er der desværre ingen billige direkte fly (ca. 1.400 kr. fra Billund med en enkelt kort mellemlanding). Som alternativ kan du dog overveje at flyve fra Hamborg, hvor du kan finde billetter fra ca. 900 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

   

  Hotel og Champions League-kampbilletter

  De officielle kampbilletter til Real Madrid – PSG har jeg fundet på siden fantravel.dk (tidligere rejsefidus.dk), der specialiserer sig i fodboldrejser. Tilbuddet inkluderer både hotelophold (25.11. – 27.11.) og kampbilletter.

   

  Hotellet er det centrale og anmelderroste budgethotel ibis Madrid Centro Las Ventas. Før i tiden havde man muligheden for selv at finde et hotel, men det kan man ikke længere. Ibis Madrid Centro Las Ventas er dog et rigtig fint valg – og faktisk det præcis samme hotel jeg selv valgte, da jeg senest skrev om en fodboldrejse til Madrid. Derfor tror jeg i dette tilfælde ikke, at man kunne have gjort det meget billigere selv.

   

  Prisen for for 2 nætter på hotellet og 2 officielle kampbilletter til Bernabéu er i alt 4.390 kr. Således bliver prisen kun 2.195 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  I forhold til kampbilletterne er det muligt at vælge mellem kategori 1-, 2-, 3- og 4-billetter. Kategori 4-billetter er de billigste, og med disse billetter kommer du til at sidde øverst på en af endetribunerne – men du skal selvfølgelig være velkommen til at vælge de billetter, du helst vil have.

   

   

  OBS: Det er muligt at booke tilbuddet til 1, 2, 3 eller 4 personer (vil I have flere billetter, kan I kontakte fantravel). Køber I 2 billetter, sidder I naturligvis sammen. Og køber I 4 billetter, sidder I (som minimum) sammen 2 og 2. Hvis I køber 3 billetter og gerne vil være garanteret sammenhængende pladser, kommer der et tillæg på 200 kr. oveni

   

  Herudover skal du være opmærksom på, at prisen kan ændre sig løbende (alt efter udbud og efterspørgsel).

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt tage metroen ind til centrum. Metrolinje 8 forbinder lufthavnen med stationen Nuevos Ministerios i centrum af Madrid. Togene kører fra kl. 06.05 om morgenen til kl. 01.30 om natten. En enkeltbillet koster ca. 5 euro (ca. 37. kr.).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Champions League-fodboldrejse til Madrid: fly, hotel og kampbilletter til REAL MADRID – PSG til kun 2.732 kr.

  1. Jonas says:

   tak for tippet. vi har nu booket tur for 2 voksne én teenager og en fodbold-gal 10årig som fylder 11 nøjagtig den dag han kommer til at sidder på santiago bernabéu: 26/11.
   det er blevet lidt dyrere end 2.800,- pr. person – men, det er 100% pga. egne tilvalg + de klassiske gebyrer ved sædevalg og bagage på lavprisflyvninger.
   vi ankommer 1 dag før. vi har opgraderet vores billetter alvorligt.
   vi kommer på trods af dette afsted på en fantastisk tur på 4 dage og får en enestående champions league oplevelser for 4 personer til under 20.000,-
   tak til rejsespejder for at hejse flaget for denne fantastiske mulighed.
   vil derudover rose fantravel for ekstremt højt serviceniveau.
   kommunikationen er effektiv, to-the-piont og på højt niveau.
   vi glæder os.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Jonas 🙂

    Tusind tak for din kommentar! Det gør mig rigtig glad, og hvor lyder det dog bare som en helt fantastisk tur, I skal på!

    Jeg er sikker på, det bliver en vild oplevelse for både store og små 😉

    Det glæder mig at høre, at I gennem hele processen har fået en god service – det er i hvert fald en god start på en forhåbentlig rigtig god fodboldrejse! Go’ tur herfra 🙂

    • jonas borup says:

     ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
     stor ros til fantravel for deres evner til at arrangere dette.
     vi har oplevet præcist 0 udfordringer på vores tur.
     der har været styr på alt lige fra hotel til billetter til stadion.
     kommunikationen har været skarp og servicen har været høj.
     vi har haft en fantastisk tur – tak til fantravel for det høje niveau lige fra vores indledende kommunikation frem til kampdagen.
     endnu engang tak til rejsespejder for at hejse flaget for denne fantastiske mulighed ⚽️
     vi havde præcist lige så god en tur som kunne havde håbet på.

     • Rejsespejder says:

      Hej Jonas,

      MANGE TAK for dine pæne ord! Det betyder rigtig meget!
      Det var også en fed kamp :)!
      Jeg er også super glad for Fantravel – netop fordi deres serviceniveau er helt i toppen :).

  2. Joakim Andreasen says:

   Hej.
   Når man køber dem her køber man så selv fly billetten eller er den med i tilbuddet ?
   Mvh Joakim

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Joakim 🙂

    Med denne rejse skal du lave to separate bookinger: én på momondo for flybilletterne og én på fantravel for hotel + kampbilletter 🙂

  3. Joakim Andreasen says:

   Hej.
   Vi er 4 venner der gerne vil afsted.
   Kan se at du skriver at man som mimium sidder 2 og 2.
   Kan man på en måde få garanti for at vi alle 4 kan sidde sammen på en måde?
   Glæder mig til at høre fra dig.

   Mvh Joakim

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Joakim 🙂

    Hvor fedt!

    Jeg vil anbefale dig at smide en mail eller ringe til fantravel – det kan de helt sikkert hjælpe jer med 😉

  se fly se hotel