• 24 nov 2017

  Black Friday-tilbud: 1 uge i Dubai på et superlækkert 4* hotel tæt på stranden til kun 3.113 kr. inkl. fly

  Sol, varme og luksus – er det er dine nøgleord, når du vælger feriedestination, så er fantastiske Dubai lige noget for dig! Dubai er en fortræffelig feriedestination. Vejret er nemlig næsten altid godt – selv i vintermånederne er der stadig et varmt og lækkert klima. Og så har Dubai en suveræn beliggenhed ved den smukke Persiske Golf og byder på et væld af oplevelser – lige fra hvide palmesandstrande til enorme skyskrabere og imponerende shoppingcentre.

  Her får du et superbilligt Black Friday-tilbud på Dubai!

  Black Friday-tilbud på Dubai
  januar - marts
  3.113 kr.
  København
  Dubai
  Hotel i Dubai
  f.eks. det 4* Ramada Jumeirah Hotel lige ved stranden
  1.579 kr.
  Billige fly til Dubai
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.534 kr.
  Hotel
  1.579 kr.
  Fly
  1.534 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  3.113 kr.

  Hotel

  Trivago har jeg fundet et superlækkert hotel i form af det 4* Ramada Jumeirah (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Ramada Jumeirah er et moderne hotel med en dejlig beliggenhed i Dubai. Du har nemlig kun 3 minutters gang til butikscentret Al Ghazal og det storslåede Dubai Etihad Museum. Herudover tilbyder hotellet gratis transport til diverse butikscentre i Dubai og den nærliggende Jumeirah Beach.

  Ramada Jumeirah kan dog mere end blot tilbyde en god beliggenhed. Værelserne er udstyret med mahognimøbler, 40” fladskærms-tv, iPod-dockingstation og kaffe- og tefaciliteter.  Herudover byder hotellet på adskillige pools – også en på taget – og en lækker spa-afdeling, som du dog skal betale et gebyr for at bruge. Spaen tilbyder  desuden et udvalg af krops- og ansigtsbehandlinger.

  Prisen for et Classic King-værelse til 2 personer i en hel uge er 3.158 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.579 kr. pr. person. Hvis du gerne selv vil bruge lidt tid på at studere udvalget af hoteller i Dubai, kan du gøre det her. Og rejser du alene, kan du finde enkeltværelser her.

  OBS! Vær opmærksom på, at hotelopholdet i rejseeksemplet her dækker 7 nætter fra d. 10.03. – 17.03., men at flyrejsen hjem er den 18.03. Dette skyldes, at hjemrejsen har afgang kl. 3 om natten. Hvis du tror, at du får brug for en seng den sidste nat, kan du booke en ekstra overnatning. Det har jeg valgt ikke at gøre i rejseeksemplet, da jeg personligt selv ville spare den sidste nat, når man alligvel skal gøre sig klar til at tage til lufthavnen omkring midnat.

   

  Fly

  Norwegian kører i dag en masse spændende Black Friday-tilbud på mange af deres fly. Et af de mere spændende tilbud er i min optik deres fly fra København til Dubai. Her kan du nemlig fra januar til marts finde en række flybilletter til under 2.000 kr. Jeg har f.eks. fundet nogle superbillige billetter fra den 10.03. – 18.03. til kun 1.534 kr. inkl. 10 kg håndbagage!

  OBS Fordi flybilletterne her er en del af Norwegians Black Friday-kampagne, kan du ikke finde billetterne til tilbudspriserne på hverken Momondo, Skyscanner eller Travelmarket. Du skal derfor booke dem direkte fra Norwegians egen hjemmeside. Tilbuddet gælder i øvrigt kun i dag!

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 10.03. – 18.03. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængigt af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 13.01. – 21.01.
  • 10.01. 28.01.
  • 27.01. – 04.02.
  • 03.02. – 11.02.
  • 03.03. – 11.03.
  • 10.03. – 18.03.
  • 17.03. – 25.03.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste måde at komme fra lufthavnen til hotellet er via metroen. Fra Airport Terminal 3 kan du tage metroen til Al Jafiya. Herfra har du ca. 2 km til fods til hotellet. Turen koster ca. 10 kr. og tager ca. 40 min. Der er ca. 10 km mellem lufthavnen og hotellet, så du kan også overveje at tage en taxi til ca. 110 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Black Friday-tilbud: 1 uge i Dubai på et superlækkert 4* hotel tæt på stranden til kun 3.113 kr. inkl. fly

  1. Amanda says:

   Hej Rejsespejder.

   Jeg kan ikke få tilbuddet til at virke. Er rabatten ovre?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Amanda 🙂

    Ja, flypriserne i artiklen var en del af Norwegians Black Friday-kampagne (24.11.).

    Jeg kan i øvrigt fortælle dig, at de billige billetter ret hurtigt blev udsolgt.

  se fly se hotel