• 25 sep 2019

  Black Friday Shopping i New York: 4 dage på et dejligt 3* hotel fra kun 2.928 kr. inkl. fly og morgenmad

  Er du klar til enhver shopaholics drømmerejse?! Verdens nok mest ikoniske metropol – New York – er toppen af poppen inden for storbyferier og et sandt himmerige for super-shoppere. Til denne rejse er det dog ikke på et hvilket som helst tidspunkt, at jeg sender dig til New York. Jeg har nemlig fundet en rejse til verdens største “udsalg” i New York – Black Friday, naturligvis! Her kan du fredag den 29. november gå shop-amok i de vildeste rabatter. Lyder det ikke bare helt perfekt?

  Black Friday 2019 i New York
  fra2.928 kr.
  København (og Billund)
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. håndbagage
  1.553 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i New York
  f.eks. det budgetvenlige 3* Sleep Inn Long Island
  1.375 kr.
  Hotel
  1.375 kr.
  Fly
  1.553 kr.
  Total (pr.person)
  2.928 kr.

  Billige fly til New York

  Du kan lige så godt sætte kryds i kalenderen allerede nu! Du kan nemlig booke fly til New York henover Black Friday til under 1.600 kr.

   

  Det er billigst at flyve fra København, hvor jeg har fundet tur/retur-billetter hos Air Canada, United Airlines og Swiss fra onsdag den 27. november til lørdag den 30. november til kun 1.553 kr. Billetterne inkluderer som udgangspunkt kun håndbagage. Hvis du virkelig har planer om at shoppe igennem, vil det nok være en god idé at tilkøbe indchecket bagage (hvilket som regel er billigst at købe direkte hos flyselskabet efter din booking) 😉

   

  Det er også muligt at flyve fra både Billund. Herfra er biletterne dog noget dyrere end fra hovedstaden.

   

  Jeg har i dette eksempel fokuseret på Black Friday, men du kan selvfølgelig også rejse billigt til New York på mange andre tidspunkter af året.

   

   

  Hotel i New York

  Hoteller i New York er bare dyre. Punktum. Især hvis du gerne vil bo på Manhattan, kommer du til at betale en god sjat penge pr. nat. I dette eksempel har jeg derfor sigtet efter et godt kompromis mellem pris, kvalitet og beliggenhed. Jeg har nemlig fundet det anmelderroste 3* Sleep Inn Long Island City.

   

  Som navnet afslører, får du en beliggenhed i Long Island, der et af de steder i New York, hvor du som regel får en god beliggenhed til fornuftige penge. Fra hotellet har du små 900 meter til Queensboro Bridge, der fører dig direkte over til Manhattan og ind i Central Park.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra onsdag den 27. november til lørdag den 30. november til 2.749 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.375 kr. pr. person. Vil du gerne selv finde et hotel i New York, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Newark

  Fra Newark Lufthavn kan du nemt tage en bus ind til New York. Buslinjerne 28, 37, 62, 67, 107 kører alle mellem lufthavnen og Manhattan. Busserne kører både fra terminal A, B og C. Der findes også en express-bus, som kører døgnet rundt. En enkeltbillet med den koster ca. 16 dollars (ca. 97 kr.).

   

  Du kan også hoppe på et AirTrain, som kører mellem terminalerne i lufthavnen. AirTrain’et kører også til Newark Airport Train Station. Herfra kan du tage et tog til Manhattan – det tager ca. en halv time til Penn Station, og prisen ligger omkring 12 dollars.

   

  Hvis du foretrækker at tage en taxa, så kan dette også sagtens lade sig gøre (især godt hvis I er flere om at splejse) – der er en fast pris på 52 dollars (ca. 330 kr.) pr. taxa.

   

  JFK

  Den billigste mulighed er at tage et AirTrain til Jamaica Station, hvor du skifter til Sutphin Boulevard Station. Herfra kan du så tage metroen (linje E) videre til Manhattan. Turen tager ca. 45 minutter og koster 7,50 dollars (ca. 45 kr.).

   

  Den næstbilligste løsning er at tage en af de mange shuttle-busser. Her deler du en van med andre folk, som skal til det samme område som dig. Ventetiden er forholdsvis kort, og turen tager omkring 30-50 minutter (alt efter hvor meget trafik der er, og om om du skal af ved det første eller sidste stop). Jeg plejer at bruge Supershuttle, som koster omkring 23 dollars (ca. 139 kr.).

   

  Den nemmeste måde er selvfølgelig at tage en taxi. Her får du en fast pris på 53 dollars, uanset hvor i Manhattan du skal hen. Især hvis I er 2 eller flere personer, kan det næsten ikke betale sig ikke at tage en taxi ind til byen.

   

  LaGuardia

  LaGuardia er den lufthavn, der ligger tættest på Manhattan. Derfor kan du også klare transporten ind til Manhattan rimelig billigt. Taxi vil uden tvivl være den nemmeste og hurtigste løsning, mens offentlig transport vil være billigere men også mere tidskrævende. Med et MetroCard koster en enkeltbillet med en af lufthavnsbusserne kun 2,75 dollars.

   

   

  Pas & visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

  Oplevelser i New York

  Som du sikkert allerede ved, er der ikke ligefrem mangel på ikoniske attraktioner i New York. Listen over potentielle seværdigheder og udflugter er alenlang. Hvis du gerne vil danne dig et overblik, blive inspireret eller booke billetter på forhånd, kan du med fordel se mere nedenfor.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Black Friday Shopping i New York: 4 dage på et dejligt 3* hotel fra kun 2.928 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Jonas says:

   Hej

   Er måltider inkluderet i flybillet prisen? Jeg kan se at man flyver ned air Canada..

   Fedt tilbud ellers

  2. Sven Petersen says:

   Fantastiske tilbud

  se fly se hotel