03 aug 2017

Black Friday Shopping i New York: 4 dage på et lækkert 4* hotel på Manhattan til kun 3.769 kr. inkl. fly og bagage

Nu er der noget til alle shopaholics! Efter at have fundet de vildt billige fly i går med Icelandair til New York blev jeg altså bare nødt til at lave et samlet tilbud med hotel også. Og det er ikke på et hvilket som helst tidspunkt, at jeg sender dig til New York – jeg har nemlig fundet en tur til verdens største “udsalg” i New York til Black Friday. Shop amok med de vildeste rabatter – lyder det ikke bare helt perfekt?

** OPDATERING ** Tilbuddet er udsolgt

Black Friday i New York
3.769 kr.
København
New York
Fly og Hotel
4* Marriott Downtown New York
Der findes også andre billigere hoteller - det er også mulit at tilføje flere dage f.eks. koster 5 dage 4.280 kr.

 

Tilbud

På Expedia er der den gode mulighed, at man kan finde samlede tilbud med både hoteller og fly – her kan til tider være noget at spare i forhold til at booke fly og hotel hver for sig.
I dette tilbud har jeg benyttet mig af denne pakkeløsning og fundet det skønne 4* New York Marriott Downtown (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Dette lækre hotel ligger på Manhattan tæt på Wall Street i New Yorks finansdistrikt. Hotellet ligger super centralt i forhold til mange spændende seværdigheder, f.eks. 9/11 Memorial, Brooklyn Bridge og Battery Park, hvorfra du kan sejle til Frihedsgudinden og Ellis Island. Derudover ligger hotellet kun 160 meter fra Rector Street metro, hvorfra du nemt kan komme rundt til andre dele af New York.

Du flyver med Icelandair, hvor der er 23 kg bagage inkluderet – så der er rigelig plads til dine Black Friday-indkøb. Du kan finde billige flybilletter i hele november og store dele af december – så der er rig mulighed for at tage af sted andre datoer og i længere eller kortere perioder. I dette tilbud flyver du fra København til New York d. 23.11. – 26.11. så du rammer Black Friday d. 24.11. Husk, at hvis du vælger andre datoer i f.eks. november og december, kan hotelpriserne stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne.

 

Transport til/fra lufthavnen

Det er nemmest at bruge en af de mange shuttle-services fra lufthavnen til hotellet. F.eks. ShuttleExpress.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Black Friday Shopping i New York: 4 dage på et lækkert 4* hotel på Manhattan til kun 3.769 kr. inkl. fly og bagage

  1. Sven Petersen says:

    Fantastiske tilbud