• 19 jul 2018

  Black Friday Shopping i New York: 4 nætter på et lækkert 3* hotel til kun 3.829 kr. inkl. fly

  Er du klar til enhver shopaholics drømmerejse?! Verdens nok mest ikoniske metropol – New York – er toppen af poppen inden for storbyferier og et sandt himmerige for super-shoppere. Til denne rejse er det dog ikke på et hvilket som helst tidspunkt, at jeg sender dig til New York. Jeg har nemlig fundet en rejse til verdens største “udsalg” i New York – Black Friday, naturligvis! Her kan du fredag den 23. november gå shop-amok i de vildeste rabatter. Lyder det ikke bare helt perfekt?

  Black Friday i New York
  3.829 kr.
  København, Billund og Aalborg
  New York
  Hotel i New York
  f.eks. det flotte 3* Wyndham Garden Long Island City
  1.671 kr.
  Billige fly til New York
  inkl. 10 kg håndbagage
  2.158 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Hotel
  1.671 kr.
  Fly
  2.158 kr.
  Total (pr.person)
  3.829 kr.

  Hotel i New York

  Hoteller i New York er bare dyre. Punktum. Især hvis du gerne vil bo på Manhattan, kommer du til at betale en god sjat penge pr. nat. I dette eksempel har jeg på trivago.dk derfor fundet et godt kompromis mellem pris, kvalitet og beliggenhed. Jeg har nemlig fundet det 3* Wyndham Garden Long Island City (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Som navnet antyder, ligger hotellet i Long Island øst for Manhattan. Du har Queensboro Bridge lige ved siden af, så du kan sagtens vælge at gå til Manhattan. Og vil du hellere tage metroen, ligger den nærmeste metrostation mindre end 500 meter væk – og herfra tager togturen til Manhattan mindre end 3 minutter.

   

  En del danskere har anmeldt hotellet, og de uddeler kun karakterer på 4 og 5. Især prisen, beliggenheden og de store, komfortable værelser får rigtig pæne ord med på vejen.

   

  Prisen for et værelse med king-size seng i 4 nætter er 3.342 kr. Det svarer altså til en pris på 1.671 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til New York

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet billige fly til New York henover Black Friday. Du kan finde billige fly fra både København, Billund og Aalborg. Det er billigst at flyve fra København, hvor jeg har fundet direkte Norwegian-billetter fra den 22.11. – 26.11. til 2.158 kr. Billetterne inkluderer 10 kg håndbagage. Hvis du virkelig har planer om at shoppe igennem, vil det nok være en god idé at tilkøbe 20 kg indchecket bagage til hjemrejsen for 280 kr.

   

  Det er også muligt at flyve fra både Billund og Aalborg. Her er biletterne dog ca. 400 – 500 kr. dyrere, og flyveturen en anelse længere og ikke direkte. Ovenfor har jeg både fra Billund og Aalborg fundet billetter fra den 21.11. – 25.11. til hhv. 2.698 kr. og 2.613 kr. hos British Airways/Finnair.

   

  Det er selvfølgelig også muligt at finde billige datoer på mange andre tidspunkter. Jeg vil anbefale dig først at tjekke Norwegians lavpriskalender for at finde de billigste datoer. Bagefter kan du så søge på dine udvalgte datoer på travelmarket for at se, om du kan finde billetterne billigere andre steder (OBS! Hvis du vil tilkøbe bagage, så er det næsten altid billigere at gøre det direkte gennem Norwegian).

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der findes en del muligheder ift. transporten mellem JFK og Manhattan. Den billigste mulighed er at tage et AirTrain til Jamaica Station, hvor du skifter til Sutphin Boulevard Station. Herfra kan du så tage metroen (linje E) videre til Manhattan. Turen tager ca. 45 minutter og koster 7,50 dollars (ca. 45 kr.).

   

  Den næstbilligste løsning er at tage en af de mange shuttle-busser. Her deler du en van med andre folk, som skal til det samme område som dig. Ventetiden er forholdsvis kort, og turen tager omkring 30-50 minutter (alt efter hvor meget trafik der er, og om om du skal af ved det første eller sidste stop). Jeg plejer at bruge Supershuttle, som koster omkring 23 dollars (ca. 139 kr.).

   

  Den nemmeste måde er selvfølgelig at tage en taxi. Her får du en fast pris på 53 dollars, uanset hvor i Manhattan du skal hen. Især hvis I er 2 eller flere personer, kan det næsten ikke betale sig ikke at tage en taxi ind til byen.

   

   

  Pas & visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Black Friday Shopping i New York: 4 nætter på et lækkert 3* hotel til kun 3.829 kr. inkl. fly

  1. Sven Petersen says:

   Fantastiske tilbud

  se fly se hotel