Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Black Friday
Black-Friday-banner
Andet

BLACK FRIDAY 2023: Her er dagens bedste rejsetilbud

Andet |

BLACK FRIDAY 2023: Her er dagens bedste rejsetilbud

Du kan umuligt have misset, at det er Black Friday i dag. Ja, jeg har da selv gjort mit for at gøre opmærksom på det, idet jeg allerede har skrevet et par artikler om Black Friday-tilbud. Men her får du så lige endnu en Black Friday-artikel. Det bliver også den sidste. Det lover jeg. I denne artikel vil jeg blot forsøge at lave den helt store opsamling på, hvad du kan finde af gode rejsetilbud rundt omkring. På den måde slipper du for selv at skulle finkæmme internettet for gode tilbud. I stedet får du lige her det forkromede overblik over alle de bedste Black Friday-rejsetilbud 2023

Black Friday 2023

Black Friday-rejsetilbud

For at du nemt kan holde overblikket over alle de brandgode black friday-tilbud, får du her en lille oversigt, der kan tage dig direkte til lige netop det tilbud, du søger!

Spaophold

Rejsearrangører

Flybilletter

Sommerhuse

Oplevelser

Spaophold

Drømmer du om at forkæle dig selv eller en du holder af med et skønt og afslappende spaophold? Så er det nu du skal slå til, for tilbuddene står nærmest i kø på Black Friday!

Marienlyst Strandhotel

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

699 kr.

Falkenberg Strandbad

Spaophold på Falkenberg Strandbad

953 kr.

Hotel Jayz’s 

Spaophold på Jayz’s Hotel & Resort

900 kr.

Comwell Borupgaard

Spaophold på Comwell Borupgaard

880 kr.

Hotel Thinggard 

Wellnessophold på Hotel Thinggard

1.195 kr.

Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

Hotel Viking 

Hos Hotel Viking kan du i anledningen af Black Friday spare op til 50% på spaoplevelser og op til 42% på spaophold. Køber du et 2-nætters ophold, kan du under dit ophold kvit og frit låne en Porsche 911!

HotelSpecials 

På HotelSpecials kan du både finde lækre spaophold og fantastiske hotelophold både inden- og udenfor Danmark.

HotelSpecials

Rejsearrangører

Drømmer du om en billig, skøn rejse mod varmere himmelstrøg? Eller måske et iskoldt tilbud på en skiferie for hele familien? Så har jeg her samlet forskellige tilbud fra rejsearrangører.

Take Offer

Take Offer er hoppet med på Black Friday-vognen og tilbyder en surprise-solferie!

Take Offer

Sunweb

Også Sunweb kører Black Friday Weekend med ekstra nedsatte priser på en lang række lækre pakkerejser.

Sunweb tilbyder også skiferier – og dem kan du naturligvis også booke med Black Friday-rabat.

Snowtrex

Udover Sunweb tilbyder Snowtrex også gode Black Friday-tilbud i den sneholdige afdeling. Når man sælger skirejser, går det selvfølgelig ikke at køre Black Friday, så Snowtrex har navngivet deres kampagne “White Friday Week”.

Bravo Tours

Bravo Tours har også gode tilbud på mange af deres rejser i forbindelse med Black Friday – både vinter- forårs- og sommerrejser.

Bravo Tours

Mixx Travel

Hos Mixx Travel finder du masser af gode tilbud på ophold skønne rejser i perioden fra den 1. april til den 31. oktober 2024. 

Mixx Travel

Flybilletter

Ryanair

Selvom Ryanair i forvejen tilbyder billige flybilletter, er priserne skruet ekstra i bund i anledningen af Black Friday. Her kan du nemlig købe en flybillet og få en ekstra flybillet til halv pris!

Vueling

Også det spanske flyselskab Vueling Airlines har meldt sig på banen med gode tilbud på flybilletter på Black Friday!

PLAY Airlines

PLAY Airlines holder også Black Friday (eller Black FlyPLAY, som PLAY selv kalder det ) og tilbyder bl.a. gode priser på fly til Nordamerika og Island.

Sommerhuse

Hvis du trænger til at trække stikket og tage på en afslappende tur i sommerhus, har jeg fundet tilbud på en sådan tur her.

Sol og Strand

Hos Sol og Strand finder du i anledningen af Black Friday mange gode tilbud på sommerhuse. Tilbuddene gælder også i de populære ferieuger f.eks. jul, nytår, påske, pinse og sommerferien.

Oplevelser 

Drømmer du om at give en oplevelse i julegave til en, du holder af? Måske du mangler inspiration til oplevelser – ovenikøbet med en skarp pris i dagens anledning! Her har jeg fundet et godt tilbud på oplevelser.

Go Dream

Hos Go Dream kører de også en Black Friday-kampagne, hvor du kan få 20% rabat på udvalgte oplevelser.

Jeg prøver at opdatere denne side løbende, hvis jeg falder over flere tilbud i dag. Har du selv set et vildt Black Friday-rejsetilbud, så del det gerne med os andre ved at skrive en kommentar nedenunder!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

BLACK FRIDAY 2023: Her er dagens bedste rejsetilbudBLACK FRIDAY 2023: Her er dagens bedste rejsetilbud

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud