• 26 nov 2021

  BLACK FRIDAY 2022: Her er dagens bedste rejsetilbud

  Du kan umuligt have misset, at det er Black Friday i dag. Ja, jeg har da selv gjort mit for at gøre opmærksom på det, idet jeg allerede har skrevet et par artikler om Black Friday-tilbud. Men her får du så lige endnu en Black Friday-artikel. Det bliver også den sidste. Det lover jeg. I denne artikel vil jeg blot forsøge at lave den helt store opsamling på, hvad du kan finde af gode rejsetilbud rundt omkring. På den måde slipper du for selv at skulle finkæmme internettet for gode tilbud. I stedet får du lige her det forkromede overblik over alle de bedste Black Friday-rejsetilbud 2022 🖤

  Black Friday 2022

  Black Friday-rejsetilbud

   

  Truestory.dk

  Truestory.dk kører lige nu Black Week-kampagne, og det betyder ekstra gode priser resten af ugen. Kampagnen fungerer således, at du med rabatkoden BW2021 får 10 % rabat på alle deres oplevelser – også i forvejen nedsatte tilbud.

   

  Bl.a. kan du finde dette lækre tilbud på Marienlyst Strandhotel 😉

  Truestory

   

   

  Takeoffer

  Take Offer er også hoppet med på Black Friday-vognen og tilbyder en surprise-solferie!

  Take Offer

   

  Momondo

  Dette er ikke så meget et tilbud, som det er et Black Friday-tip. Momondo har nemlig lavet en specifik søgeside, hvor du kan holde øje med de laveste priser på flybilletter til en lang række af de mest populære destinationer.

   

  Ryanair

  Hos Ryanair kan du også spare lidt penge her på Black Friday. De kører en “køb en, få en gratis”-kampagne.

   

  Primo Tours

  Primo Tours’ Black Friday-tilbud giver 1.000 kr. i Black Friday-rabat på i forvejen nedsatte rejser til Gran Canaria (med afrejse: 19.12, 26.12, 02.01. og 09.01.). Så leder du efter en vinterrejse til Gran Canaria fra Billund, vil dette ikke være et dårligt sted at starte din søgning.

  Primo Tours

   

  SunCharter

  Nordjyske SunCharter fejrer også Black Friday. Deres kampagne er tilsvarende Primo Tours, men inkluderer også tilbud fra Aarhus Lufthavn til Madeira.

  SunCharter

   

  Sunweb

  Også Sunweb kører Black Friday Weekend (26.11.-29.11.) med ekstra nedsatte priser på en lang række lækre pakkerejser.

   

  Sunweb tilbyder også skiferier – og dem kan du naturligvis også booke med Black Friday-rabat.

   

  Skirejser

   

   

  Snowtrex

  Udover Sunweb tilbyder også Snowtrex gode Black Friday-tilbud i den sneholdige afdeling. Når man sælger skirejser, går det selvfølgelig ikke at køre Black Friday, så Snowtrex har navngivet deres kampagne “White Friday Week”.

   

  Jeg prøver at opdatere denne side løbende, hvis jeg falder over flere tilbud i dag. Har du selv set et vildt Black Friday-rejsetilbud, så del det gerne med os andre ved at skrive en kommentar nedenunder!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på BLACK FRIDAY 2022: Her er dagens bedste rejsetilbud