• 29 nov 2019

  BLACK FRIDAY 2019: her er dagens bedste tilbud

  Black Friday er skudt i gang! Det betyder, at butikkerne i dag bugner med nedsatte varer, og du kan få nogle rigtig gode deals og tilbud. Også rejse- og flyselskaber har i dag budt ind med flere attraktive tilbud. Derfor har jeg her lavet en lille oversigt over de bedste Black Friday-tilbud. Jeg prøver at opdatere siden, når jeg falder over andre tilbud i løbet af dagen.

   

  Landal GreenParks

  I anledning af Black Friday kører Landal GreenParks med en virkelig god Black Friday Deal. Deres deal er et gavebevis til et miniophold i en af Landals skønne ferieparker. Du kan booke en hytte med plads til mellem 4 og 6 personer, og du kan selv vælge, om det skal være et 2-, 3- eller 4 nætters ophold til hhv. 1.248 kr., 1.498 kr. og 1.748 kr.

  Landal GreenParks

   

  DuGlemmerDetAldrig

  På duglemmerdetaldrig.dk kan du kun i dag få 25 % rabat på alle oplevelser. Bl.a. kan du booke spaophold på nogle af Nordens bedste wellnesshoteller med denne rabat (det har jeg skrevet en separat artikel om). Husk, at du skal bruge rabatkoden BF19.

  DuGlemmerDetAldrig

   

   

  Takeoffer

  Takeoffer og Apollo har lige nu et surprise-tilbud, hvor du kan få en hel uges solferie i Sydeuropa (Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Kroatien, Cypern eller Albanien) fra bare 1.498 kr. pr. person.

  Takeoffer

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Momondo

  Dette er ikke så meget et konkret tilbud, som det er et lille Black Friday-tip. Momondo har nemlig lavet en specifik søgeside, hvor du kan holde øje med de laveste priser på flybilletter til en lang række af de mest populære destinationer. Her kan du således finde prisoversigter fra både København, Billund og Aalborg.

   

  Norwegian

  Norwegian har et ganske fint Black Friday-tilbud, hvor du sparer op til 30% på alle destinationer. Tilbuddet gælder faktisk helt til mandag den 2. december. Rabatten får du på flybilletter med afrejse mellem den 1. december og 28. marts 2020. Husk, at du skal anvende kampagnekoden BLACKFRIDAY19.

  Norwegian

   

  Ryanair

  Hos Ryanair kan du også spare lidt penge på en masse billetter. Tilbuddet gælder kun i dag og gælder på rejser fra december til marts.

   

  SAS

  SAS tilbyder også “Black Friday Flights”, hvor de har nedsatte priser på en lang række ruter. Tilbuddene gælder frem til mandag den 2. december.

   

  Sunweb

  Sunweb kører også med Black Friday-tilbud – her har de udvalgt ni forskellige Black Friday-tilbud. Hvis man foretrækker et andet tilbud end de ni udvalgte, kan man anvende rabatkoden Tilbudshaj og spare 500 kr.

  Sunweb - skiferier

   

  Bravo Tours

  Bravo Tours kører i løbet af hele dagen en række time-tilbud med gode rabatter. Tilbuddene gælder en lang solrejser – lige fra det budgetvenlige til 4-5* all inclusive-resorter.

  Bravo Tours

   

  Primo Tours

  Hos Primo Tours kan du finde et supergodt Black Friday-tilbud, hvis du søger en rejse henover jul eller nytår. Her kan du nemlig spare helt op til 3.300 kr. pr. person på jule-/nytårsrejser til Tenerife eller Porto Santo. Tilbuddet udløber i aften kl. 23.59.

  Primo Tours

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  SunCharter

  SunCharter fejrer Black Friday ved at uddele store rabatter på op til 2.400 kr. på rejser til Madeira. Tilbuddet slutter ved midnat i aften.

  SunCharter

   

  Vacanceselect

  Hos Vacanceselect er Black Friday udvidet til ”Black Friday Weekend”, hvor du hele weekenden har mulighed for at booke glamping-sommerferier med høje rabatter.

  Vacanceselect

   

  TUI

  Hos TUI kan du med rabatkoden BLACK opnå store rabatter på udvalgte destinationer – bl.a. Thailand, Bali, Kap Verde, Mexico m.fl.

   

  Stena Line

  Det hele skal selvfølgelig ikke kun handle om fly og hoteller. Gode færgetilbud kan du også finde denne fredag. F.eks. hos Stena Line, der giver over 45 % rabar på diverse færgebilletter og cruises.

  Stena Line

   

   

  Jeg prøver at opdatere denne side løbende, hvis jeg falder over flere tilbud i dag. Har du set et vildt Black Friday-rejsetilbud, så del det med os andre ved at skrive en kommentar nedenunder!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til BLACK FRIDAY 2019: her er dagens bedste tilbud

  1. Mads says:

   Hej! Er du stødt på et super billigt tilbud i eller over helligdagene omkring jul/nytår? Til et varmt sted 🙂 1-2 uger – om det er med eller uden hotel har ikke betydning.
   Tak
   Mads

  2. jimmy says:

   kæft det er en fed side

   skal helt sikkert prøve er rejse gennem rejsespejder