• 22 jan 2019

  Billige sommerferiefly til Sydfrankrig: tur/retur til Marseille med SAS til kun 788 kr.

  At rejse i skolernes sommerferie er (næsten) altid megadyrt. Derfor kan det tit betale sig at være ude i god tid, når du vil rejse, mens børnene har fri fra skole. Drømmer du f.eks. om en skøn, solrig sommerferie ved Middelhavet i det sydfranske, så skal du slå til nu! Der er nemlig superbillige SAS-billetter fra København til Frankrigs næststørste by, Marseille, i både juli og august!

  Sydfransk sommerferie ved Middelhavet
  juli og august
  788 kr.
  København
  Marseille
  Billige fly til Marseille
  inkl. 8 kg håndbagage

  Billige fly til Marseille

  Lige nu kan du finde rigtig billige SAS-fly fra København til Marseille. Du kan finde billetterne på stort set alle tirsdag-til-tirsdag-rejser under hele sommerferien (fra 29.06. – 11.08.). Priserne ligger i skrivende stund mellem ca. 800 og 1.100 kr. for direkte fly inkl. 8 kg håndbagage. Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter i slutningen af sommerferien fra tirsdag den 30.07. til tirsdag den 06.08. til kun 788 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.07. – 09.07.
  • 09.07. – 16.07.
  • 16.07. – 23.07.
  • 23.07. – 30.07.
  • 27.07. – 03.08.
  • 30.07. – 06.08.
  • 03.08. – 10.08.
  • Og flere

   

   

  Hoteller

  Uanset hvor i Sydfrankrig du ønsker at drage på ferie, kan du finde det rette hotel på skyscanner. Herunder kan du lede efter hoteller i Marseille, hvor du måske gerne vil bo den første nat.

  Hoteller i Marseille

   

  Hvis du rejser som familie eller i en større gruppe, kan det tit godt betale sig at gå lidt uden om hotellerne. I stedet kan du f.eks. overveje camping eller “glamping” (glamorus camping) – et relativt nyt koncept, der byder på mere glamourøs camping. Du kommer tit til at bo i lækre “luksus”-mobilehomes, der i højere grad ligner et lækkert sommerhus end noget fra en campingplads. Og så har feriestederne tit superlækre faciliteter (pools, strand, osv.).Herunder kan du finde en masse spændende bud på overnatninger til familier eller større grupper.

  Glamping i Frankrig
  kr.
  OBS! Brug evt. kort-funktionen for at få det bedste overblik over stedernes beliggenhed

   

  Lejebil

  Marseille er den største by i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur, så med billige flybilletter og en lejebil har du et perfekt udgangspunkt for en sommerferie eller et roadtrip i Sydfrankrig! Og faktisk kan du leje en bil ganske billigt.

   

  Nedenfor har jeg fundet et tilbud på en lejebil i en hel uge til kun 412 kr. pr. person. Bilen får en 8,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med 900 gratis kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. 900 kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen

   

  Rejsetips

  Selvom Marseille er Frankrigs næststørste by (kun overgået af Paris), så er byen herhjemme et lidt overset rejsemål. Før i tiden døjede Marseille da også med et lidt blakket ry som Provence-egnens sorte får, da byen ikke havde den samme glamourøse appel som Cannes eller St. Tropez. Men siden 2013, hvor Marseille var Europas kulturhovedstad, har byen været igennem en kulturel opblomstring. Derfor kan du sagtens vælge at bruge en dag eller to i Marseille. Hvis du gør det, er der et par oplevelser, du ikke må gå glip af.

   

  Først og fremmest er Marseille en havneby! Og en gammel én af slagsen. Så den charmerende, gamle havn Vieux Port er et must-see. Selvom havnen til tider er ret turistet, kan du stadig fornemme den hyggelige, maritime stemning, som er et af Marseilles kendetegn. En anden oplevelse, du ikke må gå glip af i Marseille, er at smage den berømte ret bouillabaisse. Denne klassiske franske fiskesuppe stammer fra Marseille-egnen, så du finder ikke noget bedre sted i verden at nyde den end her! Vieux Port er i øvrigt et godt sted at sondere terrænet, hvis du leder efter en god restaurant, der serverer bouillabaisse – eller fransk mad i det hele taget.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her