• 20 jun 2017

  Billige sommer-fly til Cypern: tur/retur fra kun 498 kr.

  Trænger du til sol, afslapning og fantastiske strande lige nu? Så bliv ved med at læse, for jeg har nemlig fundet billige last-minute fly til Cypern – og hvis du gemmer din ferie til august, så er der også billige flybilletter til dig der. På Cypern er der både noget for dig, der bare gerne vil koble af og dase og noget for dig, der er til action eller aktiv ferie. På den smukke ø er der hele 8 nationalparker, der byder op til gåture og eventyr.

  Billige fly til Cypern
  juni og august
  498 kr.
  Aalborg og Billund
  Larnaca
  Fly til Cypern
  498 kr.

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige fly til Cypern med TUI. Du kan f.eks. rejse fra Aalborg d. 23.06. – 30.06. til kun 498 kr. inkl. håndbagage (vil du have mere bagage med, så koster det 400 kr. t/r). Som sagt er det last-minute fly, men der findes også afgange i august til start september. Der er både billige afgange fra Aalborg og Billund.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Aalborg

   

  Fra Billund

   

  Hoteller

  Der findes mange hoteller på Cypern og du kan se det store udvalg på trivago.dk – bare husk på, at Cypern er ”delt op” i 2 halvdelen – en græsk og en tyrkisk, så hotellerne kan også ligge på disse 2 forskellige dele og der kan være relativ stor afstand mellem Larnaca lufthavn (hvor du lander) og nogle af hotellerne på øen. Hvis du gerne vil bo i en hel lejlighed eller bare lidt anderledes, så kan du prøve at kigge på airbnb.dk – her finder du en oversigt over overnatningsmulighederne på Cypern.

  Hoteller på Cypern

  Alternativt findes der også mange muligheder på AirBnB på Cypern. Du kan se mere nedenfor.

  Airbnb på Cypern

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *