• 06 dec 2019

  Billige fly til Færøerne: tur/retur med SAS fra kun 853 kr. inkl. bagage

  Så er der gode nyheder til alle, der gerne vil på eventyr til en af Nordatlantens allersmukkeste ø-grupper! Der er nemlig ufattelig billige flybilletter til Færøerne. Her kan du se frem til en uforglemmelig rejseoplevelse. Den færøske natur er nemlig fuldstændig enestående – den er både rå, barsk og vindblæst men samtidig ren og fortryllende smuk. Faktisk blev Færøerne i 2007 kåret som verdens mest autentiske og uspolerede ø af et ekspertpanel fra National Geographic, som undersøgte hele 111 forskellige øer i verden.

  Storslåede natur på Færøerne
  januar - maj
  fra853 kr.
  København og Billund
  Thorshavn
  Billige fly til Færøerne
  inkl. indchecket bagage
  853 kr.
  Fra København
  Fra Billund

  Billige fly til Færøerne

  Så er der ekstrem billige flybilletter til Færøerne. Og der er virkelig mange af dem!

   

  Fra København kan du flyve med SAS fra ca. 800 kr. helt frem til maj. Jeg har i dette eksempel fundet billetter fra torsdag den 26. marts til mandag den 30. marts til kun 853 kr. inkl. 23 kg indchecket bagage.

   

  OBS: Før i tiden stod der på nogle bookingsider, at SAS-billetterne var uden indchecket bagage. SAS sælger dog ikke deres billigste tarif (SAS Go Light) på fly til Færøerne. Så der er altid indchecket bagage inkluderet – lige meget hvad bookingsiden siger. Dette problem ser dog ud til at være blevet rettet, men hvis nogen bookingsider fortsat skriver “uden bagage”, så ved du i hvert fald nu, at SAS inkluderer indchecket bagage på deres billetter til Færøerne 😉

   

  Du kan også flyve fra Billund året rundt med Atlantic Airways. Disse billetter er en anelse dyrere (mellem ca. 1.000 og 1.400 kr.), og der er heller ikke lige så mange afgange at vælge imellem som fra København.

   

  Nedenfor får du et par eksempler på billige rejsedatoer. Flyver du fra København, kan du med fordel bruge SAS’ lavpriskalender til at finde billige datoer, som du efterfølgende kan taste ind i flylinket ovenfor.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (afgange alle ugens dage undtagen lørdag)

   

  Her er et screenshot fra SAS’ lavpriskalender, og som du kan se, er der masser af billige afgange fra København på stort set alle dage fra januar og helt frem til maj. Når du kigger på lavpriskalenderen, kan det umiddelbart se ud som om, at du ikke kan finde billetter til omkring de 800 kr., men når du søger efter billetterne, kan du finde en del, som er tættere på 800 kr. end de 1.000 kr., som lavpriskalenderen viser.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller på Færøerne

  Til din perfekte Færøerne-ferie har du bestemt også brug for et hotel. Hoteller på Færøerne er som udgangspunkt ret dyre, men herunder kan du se, hvad du kan finde.

  Hoteller på Færøerne

  Transport

  Med busser og færger kan du komme til næsten alle steder på Færøerne. Du kan også købe et Travel Card på enten 4 eller 7 dage. 4 dage koster 500 kr. (250 kr. for børn), og 7 dage får du til 700 kr. (350 kr. for børn). Og så må du rejse lige så tosset du vil med både bus og færge (Mykines er dog ikke inkluderet her). Du kan købe kortet i informationen i lufthavnen eller ved Thorshavn busterminal.

   

  Hvis du alligevel har lyst til lidt større frihed og gerne selv vil køre rundt, så kan du se et udvalg af lejebiler på momondo.dk.

   

   

  Pas og visum

  Selvom Færøerne er en del af det danske kongerige, er de ikke en del af Schengen. Derfor vil det være en god idé at tage passet med.

   

   

  Billeder fra Færøerne

  Gásadalur

   

  Dranganir

   

  To lunder på en klippe

   

  Mykines

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her