• 05 sep 2020

  Billige fly til Færøerne: tur/retur med SAS fra kun 972 kr. inkl. bagage

  Så er der gode nyheder til alle, der gerne vil på eventyr til en af Nordatlantens allersmukkeste ø-grupper! Der er nemlig billige flybilletter til Færøerne. Her kan du se frem til en uforglemmelig rejseoplevelse. Den færøske natur er nemlig fuldstændig enestående – den er både rå, barsk og vindblæst, men samtidig ren og fortryllende smuk. Faktisk blev Færøerne i 2007 kåret som verdens mest autentiske og uspolerede ø af et ekspertpanel fra National Geographic, som undersøgte hele 111 forskellige øer i verden. Så på med eventyrhatten, og glæd dig til en naturoplevelse, du aldrig vil glemme!

  Storslået natur på Færøerne
  oktober - september 2021
  fra972 kr.
  København, Billund (og Aalborg)
  Færøerne
  Billige fly til Færøerne
  inkl. indchecket bagage
  972 kr.
  Fra København
  Fra Billund

  Billige fly til Færøerne

  Så er der billige flybilletter til Færøerne. Og der er virkelig mange af dem!

   

  Fra København kan du flyve med SAS (og Atlantic Airways) til priser mellem ca. 900 og 1.100 kr. helt fra midten af oktober til september 2021. Jeg har i dette eksempel fundet billetter fra torsdag den 5. november til mandag den 9. november til kun 972 kr. inkl. indchecket bagage.

   

  OBS: Før i tiden stod der på nogle bookingsider, at SAS-billetterne var uden indchecket bagage. SAS sælger dog ikke deres billigste tarif (SAS Go Light) på fly til Færøerne. Så indchecket bagage er altid inkluderet – lige meget hvad bookingsiden siger. Dette problem ser dog ud til at være blevet rettet, men hvis nogen bookingsider fortsat skriver “uden bagage”, så ved du i hvert fald nu, at SAS inkluderer indchecket bagage på deres billetter til Færøerne 😉

   

  Du kan også flyve fra Billund året rundt med Atlantic Airways. Disse billetter er en anelse dyrere (mellem ca. 1.000 og 1.400 kr.), og der er heller ikke lige så mange afgange at vælge imellem som fra København. Typisk flyver de på mandage og torsdage.

   

  Du kan også flyve fra Aalborg, hvor du dog må finde dig i en mellemlanding i København på ca. 2 timer. Priserne er generelt også noget højere (mellem ca. 1.500 og 1.700 kr.).

   

  Nedenfor får du et par eksempler på billige rejsedatoer. Flyver du fra København, kan du med fordel bruge SAS’ lavpriskalender til at finde billige datoer, som du efterfølgende kan taste ind i flylinket ovenfor.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (afgange alle ugens dage undtagen lørdag)

   

   

  Her er et screenshot fra SAS’ lavpriskalender for november, og som du kan se, er der masser af billige afgange fra København på stort set alle dage.

   

  Fra Billund

  • 14.01.-18.01.
  • 18.01.-25.01.
  • 25.01.- 01.02.
  • 11.02.-18.02.
  • 01.03.-04.03.
  • 08.03.-15.03.
  • 11.03.-18.03.
  • Og flere

   

   

  Fra Aalborg

  • 08.11.-12.11.
  • 15.11.-19.11.
  • 22.11.-25.11.
  • 01.12.-07.12.
  • 09.12.-15.12.
  • 10.12.-16.12.
  • 31.01.-04.02.
  • Og flere

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller på Færøerne

  Til din perfekte Færøerne-ferie har du bestemt også brug for et hotel. Hoteller på Færøerne er som udgangspunkt ret dyre, men herunder kan du se, hvad du kan finde.

  Hoteller på Færøerne

   

  Transport

  Med busser og færger kan du komme til næsten alle steder på Færøerne. Busserne i Thorshavn er gratis, men du skal betale for busser til resten af øen. Du kan også købe et Travel Card på enten 4 eller 7 dage. 4 dage koster 500 kr. (250 kr. for børn), og 7 dage får du til 700 kr. (350 kr. for børn). Det gode ved et Travel Card er, at du må rejse lige så tosset du vil med både bus og færge (Mykines er dog ikke inkluderet her). Du kan købe kortet i informationen i lufthavnen eller ved Thorshavn busterminal.

   

  Foretrækker du større frihed, end hvad offentlig transport kan tilbyde, kan du også vælge at leje en bil. Se f.eks. udvalget af lejebiler på momondo.dk.

   

  Lejebiler

   

   

  Rejsetips til Færøerne

  Færøerne er en fantastisk rejsedestination, der er kendt for sin storslående natur. Øerne gør sig godt til en forlænget weekend, men du kan sagtens bruge 1-2 uger på at rejse rundt. Oplevelser er her hvert fald rigeligt af!

   

  De fleste, der besøger Færøerne, kommer for at opleve den smukke natur. Der findes en masse spændende hikes og trekkingområder, som du kan kaste dig ud i, når du besøger Færøerne. Lige fra vandreruter på de nordlige øer til en tur på Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur. Mærk den kølige atlanterhavsvind, når du bevæger dig rundt mellem mørkegrønne fjelde og rislende kilder.

   

  Du kan også sagtens bruge en dag i Tórshavn, hvor du besøger byens mange områder tilbage fra vikingetiden. I Tórshavn ligger der en masse hyggelige caféer både inde i gågaden og langs havneområdet. Ønsker du at få gået en masse, mens du besøger området omkring Tórshavn, kan du vandre til bygden Kirkjubøur. Det er Færøernes historiske vugge med forhistoriske levn fra middelalderen.

   

  På den vestlige del af hovedøen Streymoy ligger Vestmanna Bjergene. Her udspiller sig et overdådigt fugleliv henover de dramatiske klippevægge. Jeg vil anbefale, at du tager på en sejltur langs bjergene og bare nyder den storslåede natur udspille sig foran næsen af dig.

   

  Mod nord ligger Kallur Lighthouse på øen Kalsoy, og det er nok det smukkeste og mest kæbetabende hike på øerne! Her er det muligt at tage til både med offentlig transport, men også i egen eller lejet bil.

   

   

  Pas og visum

  Selvom Færøerne er en del af det danske kongerige, er de ikke en del af Schengen. Derfor vil det være en god idé at tage passet med.

   

   

  Billeder fra Færøerne

  Múlafossur i Gásadalur

   

  Dranganir

   

  To lunder på en klippe

   

  Mykines

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her