Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.084 kr.
Faeroeerne-1080x1080
Fly

Billige fly til Færøerne

Direkte fly til Færøerne tur/retur

Fly |

Billige fly til Færøerne

Jeg har i dag fundet billige fly til Færøerne, der er en af Nordatlantens allersmukkeste øgrupper. Her kan du se frem til en uforglemmelig rejseoplevelse blandt storslået natur 🏔️🌲

Den færøske natur er fuldstændig enestående – den er både rå, barsk og vindblæst, men samtidig ren og fortryllende smuk. Faktisk blev Færøerne i 2007 kåret som verdens mest autentiske og uspolerede ø af et ekspertpanel fra National Geographic, som undersøgte hele 111 forskellige øer i verden.

Så på med eventyrhatten, og glæd dig til en naturoplevelse, du aldrig vil glemme! 💚

Storslået natur på Færøerne

fra

1.084 kr.

✈️ Fra København

🏞️ Spektakulære naturoplevelser

Fly til Færøerne

Fly til Færøerne

Så er der billige fly til Færøerne!

Fra Danmark kan du flyve direkte til Færøerne fra både København, Billund og Aalborg, men lige nu finder du de klart billigste billetter fra København.

Fra København kan du flyve med både Atlantic Airways og SAS. Der er direkte afgange alle ugens dage året rundt.

Især SAS tilbyder lige nu superbillige billetter..

I august og september kan du f.eks. finde fly til Færøerne til priser mellem ca. 1.000 og 1.500 kr. Der er også en enkelt afgang i slutningen af juni (se det fulde overblik over billige afgange længere nede).

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som eksempel – fundet billige fly til Færøerne fra København fra søndag den 22. september til onsdag den 25. september til kun 1.084 kr.

SAS inkluderer som udgangspunkt et lille stykke håndbagage i deres fly til Færøerne. Ekstra bagage skal tilkøbes.

Fly til Færøerne – eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 27.06. – 03.07.
 • 24.08. – 31.08.
 • 25.08. – 31.08.
 • 28.08. – 31.08.
 • 01.09. – 05.09.
 • 08.09. – 11.09.
 • 11.09. – 17.09.
 • 15.09. – 19.09.
 • 17.09. – 24.09.
 • 22.09. – 27.09.
 • Og flere

Hoteller

Fly til Færøerne kan ikke gøre det alene. Du har også brug for et hotel. 

Hoteller på Færøerne er generelt temmelig dyre, men herunder kan du se, om du kan finde et hotel, der passer dig og dit behov. 

Synes du, priserne for hotellerne er for dyre, kan du også lede på Airbnb.

Hoteller på Færøerne

Transport

Med busser og færger kan du komme til næsten alle steder på Færøerne. Busserne i Thorshavn er gratis, men du skal betale for busser til resten af øen.

Du kan overveje at købe et Travel Card på enten 4 eller 7 dage. Fire dage koster 500 kr. (250 kr. for børn), og syv dage får du til 700 kr. (350 kr. for børn).

Det gode ved et Travel Card er, at du må rejse lige så tosset du vil med både bus og færge (Mykines er dog ikke inkluderet her). Du kan købe kortet i informationen i lufthavnen eller ved Thorshavn busterminal.

Foretrækker du større frihed, end hvad offentlig transport kan tilbyde, kan du også vælge at leje en bil.

Rejsetips til Færøerne

Færøerne er en fantastisk rejsedestination, der er kendt for sin storslående natur. Øerne gør sig godt til en forlænget weekend, men du kan sagtens bruge 1-2 uger på at rejse rundt. Oplevelser er her hvert fald rigeligt af!

De fleste, der besøger Færøerne, kommer for at opleve den smukke natur. Der findes en masse spændende hikes og trekkingområder, som du kan kaste dig ud i, når du besøger Færøerne. Lige fra vandreruter på de nordlige øer til en tur på Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur. Mærk den kølige atlanterhavsvind, når du bevæger dig rundt mellem mørkegrønne fjelde og rislende kilder.

Du kan også sagtens bruge en dag i Tórshavn, hvor du besøger byens mange områder tilbage fra vikingetiden. I Tórshavn ligger der en masse hyggelige caféer både inde i gågaden og langs havneområdet. Ønsker du at få gået en masse, mens du besøger området omkring Tórshavn, kan du vandre til bygden Kirkjubøur. Det er Færøernes historiske vugge med forhistoriske levn fra middelalderen.

På den vestlige del af hovedøen Streymoy ligger Vestmanna Bjergene. Her udspiller sig et overdådigt fugleliv hen over de dramatiske klippevægge. Jeg vil anbefale, at du tager på en sejltur langs bjergene og bare nyder den storslåede natur udspille sig foran næsen af dig.

Mod nord ligger Kallur Lighthouse på øen Kalsoy, og det er nok det smukkeste og mest kæbetabende hike på øerne! Her er det muligt at tage til både med offentlig transport, men også i egen eller lejet bil.

Múlafossur i Gásadalur

Fly til Færøerne - Múlafossur i Gásadalur

Drangarnir

Fly til Færøerne - Drangarnir

To lunder på en klippe

Fly til Færøerne - lunder

Mykines

Fly til Færøerne - Mykines

Pas og visum

Selvom Færøerne er en del af det danske kongerige, er de ikke en del af Schengen. Derfor vil det være en god idé at tage passet med.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til FærøerneBillige fly til Færøerne

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud