• 23 sep 2021

  Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et nybygget 4* hotel fra kun 1.623 kr. p.p. inkl. fly og bagage

  Er du klar til naturferie på Færøerne? Denne smukke øgruppe er en uundgåelig destination for dig, der elsker naturrejser. For når man snakker om Færøerne, er det umuligt at komme uden om naturen – enestående, rå og uspoleret. Ja, faktisk blev Færøerne kåret som verdens mest autentiske og uspolerede ø af et ekspertpanel fra National Geographic, som undersøgte hele 111 forskellige øer i verden! Gæstfrihed, vilde landskaber og unikke madoplevelser er blot nogle af de få ting, der venter på dig med denne rejse. Så pak de gode vandresko, og gør dig klar til en oplevelse ud over det sædvanlige! 🇫🇴💚

  Forlænget weekend på Færøerne
  oktober - januar
  fra1.623 kr.
  København, Billund, Aarhus og Aalborg
  Færøerne
  Hotel på Færøerne
  f.eks. det 4* Hilton Garden Inn Faroe Islands
  765 kr.
  Billige fly til Færøerne
  inkl. indtjekket bagage
  858 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra Aarhus
  Hotel
  765 kr.
  Fly
  858 kr.
  Total (pr.person)
  1.623 kr.

  Hotel på Færøerne

  I 2020 åbnede det første internationale hotelbrand et hotel på Færøerne. Det skete, da Hilton-kæden åbnede sit firstjernede Hilton Garden Inn Faroe Islands. Og det er netop på dette hotel, jeg tænkte, du skulle bo på denne weekendtur 😉

   

  Hilton har med deres første hotel på Færøerne lagt vægt på, at gæsterne skal tilbydes en kvalitetsoplevelse til en overkommelig pris. Samtidig har bæredygtighed været på dagsordenen.

   

  Hilton Garden Inn Faroe Islands ser da også ualmindeligt lækkert ud – udefra såvel som indefra. Hotellet har et græstag, der passer perfekt ind i de grønne omgivelser, og de fleste af hotelværelserne har store glaspartier, der rent arkitektonisk ser godt ud og sikrer et uovertruffent udsyn til den smukke færøske natur.

   

  Indenfor er hotellet lige så flot og stilrent, som man kunne håbe med et nyåbnet hotel. Uanset om du kigger på værelserne, barområdet eller spiseområdet, ser alt moderne og indbydende ud. Den opgave har Hilton løst flot.

   

  Som en lille bonus har Hilton Garden Inn Faroe Islands også et lille wellnessområde (mod gebyr). Faktisk er dette wellnessområde et af de første af sin slags på Færøerne! Her kan du hygge dig med sauna, udendørs jacuzzi og et 24-timers fitnesscenter.

   

  I og med hotellet først åbnede sidste år, er der ikke specielt mange anmeldelser endnu. Men de anmeldelser, der allerede nu kan læses på f.eks. Tripadvisor og booking.com, er virkelig gode! På booking får hotellet f.eks. 8,9 ud af 10 (baseret på 500+ anmeldelser) og på Tripadvisor 4,5 ud af 5 (baseret 30 anmeldelser). Mange beskriver det nye Hilton-hotel som et gennemført lækkert hotel med et højt serviceniveau.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en rejse fra fredag den 12. november til mandag den 15. november. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.530 kr. Ved en rejse for to personer ender prisen således kun på 765 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Færøerne, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Fly til Færøerne

  Flybilletter skal der også til. Så her får du overblikket over dem.

   

  Det er ofte billigst at flyve fra hovedstaden. Fra København kan du flyve direkte med SAS og Atlantic Airways til priser, der ofte ligger et sted mellem ca. 1.000 og 1.700 kr.

   

  Lige nu kører SAS jubilæumspriser (kan bookes senest den 26. september), og du kan derfor booke billetter med rabat. Jeg har i flyboksen ovenfor f.eks. fundet billetter fra fredag den 12. november til mandag den 15. november til kun 858 kr. inkl. indtjekket bagage.

   

  Du kan også flyve direkte fra Billund året rundt med Atlantic Airways (eller med SAS via København). Disse billetter er ofte noget dyrere (ca. 1.300 – 2.500 kr.).

   

  Fra Aalborg kan du i sommermånederne flyve direkte med Atlantic. Resten af året kan du flyve med SAS via København (ca. 1.300 – 2.500 kr.). Fra Aarhus kan du også flyve med SAS.

   

  Både SAS og Atlantic Airways inkluderer bagage i deres billetter til Færøerne.

   

  Nedenfor får du et par eksempler på billige rejsedatoer. men du skal også være velkommen til selv at lede efter datoer.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 22.10. – 27.10.
  • 23.10. – 27.10.
  • 25.10. – 29.10.
  • 29.10. – 01.11.
  • 12.11. – 15.11.
  • 19.11. – 22.11.
  • 26.11. – 29.11.
  • 03.12. – 06.12.
  • 10.12. – 13.12.
  • 30.12. – 03.01. – NYTÅR
  • 14.01. – 17.01.
  • 21.01. – 24.01.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  • 04.11. – 08.11.
  • 11.11. – 15.11.
  • 18.11. – 22.11.
  • 25.11. – 29.11.
  • 02.12. – 06.12.
  • 09.12. – 13.12.
  • 30.12. – 03.01. – NYTÅR
  • 06.01. – 10.01.
  • 13.01. – 17.01.
  • Og flere

   

  Fra Aalborg/Aarhus

  • 29.10. – 01.11.
  • 05.11. – 08.11.
  • 12.11. – 15.11.
  • 19.11. – 22.11.
  • 26.11. – 29.11.
  • 03.12. – 06.12.
  • 10.12. – 13.12.
  • 14.01. – 17.01.
  • 21.01. – 24.01.
  • Og flere

   

   

  Billeder fra hotellet

   

  Covid-19

  Alle over 12 år som ikke er vaccineret skal tage en test ved ankomst i Vágar Lufthavn (testen koster 312 kr.). De færøske myndigheder anbefaler desuden, at alle rejsende er i hjemmekarantæne, indtil de har fået svar på testen. Dette er dog en anbefaling og ikke et krav.

   

  Færøerne er en del rigsfælleskabet, og rejsen tæller derfor ikke som udlandsrejse. Derfor er du undtaget af de nuværende karantæneregler, når du kommer tilbage til Danmark.

   

  Færdigvaccinerede personer er undtaget fra anbefalingen om hjemmeophold og test ved ankomst.

   

   

  Offentlig transport på Færøerne

  Med busser og færger kan du komme til næsten alle steder på Færøerne. Busserne i Thorshavn er gratis, men du skal betale for busser til resten af øen. Du kan også købe et Travel Card på enten 4 eller 7 dage. 4 dage koster 500 kr. (250 kr. for børn), og 7 dage får du til 700 kr. (350 kr. for børn).

   

  Det gode ved et Travel Card er, at du må rejse lige så tosset du vil med både bus og færge (Mykines er dog ikke inkluderet her). Du kan købe kortet i informationen i lufthavnen eller ved Thorshavn busterminal.

   

   

  Lejebil på Færøerne

  Foretrækker du større frihed, end hvad offentlig transport kan tilbyde, kan du også vælge at leje en bil. Se f.eks. udvalget af lejebiler på momondo.dk.

   

  Lejebiler

   

  Du kan overraskende nemt komme rundt på det forskellige øer i bil, da de er forbundet af veje, broer og endda undervandstunneler! De fleste veje er asfalterede, men grusveje ved de små byer er stadig ikke ualmindeligt. Hastighedsbegrænsningerne minder meget om de danske – dvs. 50 km/t. i byområder og 80 km/t. på landeveje.

   

  Når du kører rundt på Færøerne på egenhånd, kan du se ting som Kallurin-fyret på Kalsø, lagunen i Saksen eller nyde den smukke udsigt ved Múlafossur-vandfaldet i Gåsedal. For at komme fra lufthavnen til Tórshavn, skal du køre igennem undervandstunnellen Vágatunnilin, som forbinder Vågø med Tórshavn. Sindssygt fed oplevelse i sig selv! Det koster ca. 100 kr. at køre igennem tunnellerne.

   

   

  Pas og visum

  Selvom Færøerne er en del af det danske kongerige, er de alligevel ikke en del af Schengen. Derfor vil det være en god idé at tage sit pas med.

   

   

  Billeder fra Færøerne

  Færøerne

  Færøerne

  Færøerne

   

  Flere rejsetips til Færøerne

  Færøerne er en fantastisk rejsedestination, der er kendt for sin storslående natur. Øerne gør sig godt til en forlænget weekend, men du kan sagtens bruge 1-2 uger på at rejse rundt. Oplevelser er her hvert fald rigeligt af!

   

  De fleste, der besøger Færøerne, kommer for at opleve den smukke natur. Der findes en masse spændende hikes og trekkingområder, som du kan kaste dig ud i, når du besøger Færøerne. Lige fra vandreruter på de nordlige øer til en tur på Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur. Mærk den kølige atlanterhavsvind, når du bevæger dig rundt mellem mørkegrønne fjelde og rislende kilder.

   

  Du kan også sagtens bruge en dag i Tórshavn, hvor du besøger byens mange områder tilbage fra vikingetiden. I Tórshavn ligger der en masse hyggelige caféer både inde i gågaden og langs havneområdet. Ønsker du at få gået en masse, mens du besøger området omkring Tórshavn, kan du vandre til bygden Kirkjubøur. Det er Færøernes historiske vugge med forhistoriske levn fra middelalderen.

   

  På den vestlige del af hovedøen Streymoy ligger Vestmanna Bjergene. Her udspiller sig et overdådigt fugleliv henover de dramatiske klippevægge. Jeg vil anbefale, at du tager på en sejltur langs bjergene og bare nyder den storslåede natur udspille sig foran næsen af dig.

   

  Mod nord ligger Kallur Lighthouse på øen Kalsoy, og det er nok det smukkeste og mest kæbetabende hike på øerne! Her er det muligt at tage til både med offentlig transport, men også i egen eller lejet bil.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et nybygget 4* hotel fra kun 1.623 kr. p.p. inkl. fly og bagage

  1. John S.... says:

   Har i flere tilbud her i sommeren 2020?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej John 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Jeg er begyndt at holde godt øje med sommeren 2020, og så snart jeg finder gode tilbud, skriver jeg om dem 😉 Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Margreta says:

   FÆRØERNE ER MED I SCHENGEN MEN IKKE EU!

  se fly se hotel