Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.986 kr.
Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. fly

Er du klar til naturferie på Færøerne? Denne smukke øgruppe er en uundgåelig destination for dig, der elsker naturrejser. For når man snakker om Færøerne, er det umuligt at komme uden om naturen – enestående, rå og uspoleret. Ja, faktisk blev Færøerne kåret som verdens mest autentiske og uspolerede ø af et ekspertpanel fra National Geographic, som undersøgte hele 111 forskellige øer i verden! Gæstfrihed, vilde landskaber og unikke madoplevelser er blot nogle af de få ting, der venter på dig med denne rejse. Så pak de gode vandresko, og gør dig klar til en oplevelse ud over det sædvanlige! 

Forlænget weekend på Færøerne

året rundt

fra

2.986 kr.

✈️ Fly fra København

🏨 Lækkert og moderne 4* designhotel

Hotel på Færøerne

1.389 kr.

Billige fly til Færøerne

Hotel

1.389 kr.

Fly

1.597 kr.

Total (pr. person):

2.986 kr.

Hotel på Færøerne

Færøerne er ikke det billigste sted at bo på hotel, men jeg har heldigvis fundet en rigtig god pris et utroligt lækkert og moderne designhotel – det firstjernede Hotel Føroyar (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel Føroyar ligger lidt uden for Thorshavn og hører uden tvivl til blandt øgruppens allerbedste hoteller. Faktisk er Føroyar et danskdesignet hotel (tegnet af Friis & Moltke), og særligt hotellets græstag får bygningen til at falde i ét med de grønne landskaber, der omkranser hotellet. Virkelig flot!

Værelserne er lyse og moderne indrettet, og inventaret stammer fra bl.a. Montana og Philippe Starck. Det borger altså for en vis kvalitet. Og kigger du ud af vinduerne, kan du nyde den flotteste udsigt over Nólsoy Fjord.

Hotel Føroyar åbnede i 2016 også et spritnyt, moderne fitnessrum, som gæster frit kan benytte.

Tidligere gæster af hotellet roser særligt beliggenheden, udsigten, morgenmaden og værelserne. Og det er jo netop lige dét, man gerne vil høre i en anmeldelse 😉

Jeg har i dette eksempel fundet et hotelophold fra fredag den 12. april til mandag den 15. april. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.778 kr. Ved en rejse for to personer ender prisen således kun på 1.389 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Færøerne, skal du naturligvis være velkommen til det.

Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. fly

Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. fly

Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. fly

Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. fly


Fly til Færøerne

Før du kan komme på en forlænget weekend til Færøerne, skal du bruge et par flybilletter først.

Det er ofte billigst at flyve fra hovedstaden. Fra København kan du flyve direkte med SAS og Atlantic Airways

Fly fra København til Færøerne koster lige nu fra omkring 2.000 kr. tur/retur, men fra april kan du finde billige billetter til mellem ca. 1.500 og 1.800 kr. Du kan endda flyve billigt til Færøerne i skolernes sommerferie.

Du kan også flyve direkte fra Billund året rundt med Atlantic Airways (eller med SAS via København). Disse billetter koster dog fra ca. 2.000+ kr.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København fra fredag den 12. april til mandag den 15. april til kun 1.597 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 05.04. – 08.04.
 • 12.04. – 15.04.
 • 13.04. – 16.04.
 • 19.04. – 22.04.
 • 20.04. – 23.04.
 • 25.04. – 28.04.
 • 26.04. – 29.04.
 • 27.04. – 30.04.
 • 02.05. – 05.05.
 • 03.05. – 06.05.
 • 10.05. – 13.05.
 • 18.05. – 21.05.
 • 24.05. – 27.05.
 • Og flere

Offentlig transport på Færøerne

Transporten fra lufthavnen til Thorshavn kan du snildt klare med bus. Linje 300 (Thórshavn – Airport – Sørvágur) fragter dig fra lufthavnen til Thórshavn på ca. 40 minutter. Du kan tjekke busafgangene på ssl.fo.

Med busser og færger kan du i øvrigt komme til næsten alle steder på Færøerne. Busserne i Thórshavn er gratis, men du skal betale for busser til resten af øen. Du kan også købe et Travel Card på enten 4 eller 7 dage. 4 dage koster 500 kr. (250 kr. for børn), og 7 dage koster 700 kr. (350 kr. for børn). Det gode ved et Travel Card er, at du må rejse med både bus og færge, lige så tosset du vil (Mykines er dog undtaget). Du kan købe kortet i informationen i lufthavnen eller ved Thórshavn busterminal.

Foretrækker du større frihed, end hvad offentlig transport kan tilbyde, kan du også vælge at leje en bil.

Pas og visum

Selvom Færøerne er en del af det danske kongerige, er de alligevel ikke en del af Schengen. Derfor vil det være en god idé at tage sit pas med.

Billeder fra Færøerne

Huse på Færøerne

Klipper på Færøerne

Mulafossur på Færøerne


Flere rejsetips til Færøerne

Færøerne er en fantastisk rejsedestination, der er kendt for sin storslående natur. Øerne gør sig godt til en forlænget weekend, men du kan sagtens bruge 1-2 uger på at rejse rundt. Oplevelser er her hvert fald rigeligt af!

De fleste, der besøger Færøerne, kommer for at opleve den smukke natur. Der findes en masse spændende hikes og trekkingområder, som du kan kaste dig ud i, når du besøger Færøerne. Lige fra vandreruter på de nordlige øer til en tur på Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur. Mærk den kølige atlanterhavsvind, når du bevæger dig rundt mellem mørkegrønne fjelde og rislende kilder.

Du kan også sagtens bruge en dag i Tórshavn, hvor du besøger byens mange områder tilbage fra vikingetiden. I Tórshavn ligger der en masse hyggelige caféer både inde i gågaden og langs havneområdet. Ønsker du at få gået en masse, mens du besøger området omkring Tórshavn, kan du vandre til bygden Kirkjubøur. Det er Færøernes historiske vugge med forhistoriske levn fra middelalderen.

På den vestlige del af hovedøen Streymoy ligger Vestmanna Bjergene. Her udspiller sig et overdådigt fugleliv henover de dramatiske klippevægge. Jeg vil anbefale, at du tager på en sejltur langs bjergene og bare nyder den storslåede natur udspille sig foran næsen af dig.

Mod nord ligger Kallur Lighthouse på øen Kalsoy, og det er nok det smukkeste og mest kæbetabende hike på øerne! Her er det muligt at tage til både med offentlig transport, men også i egen eller lejet bil.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. flyForlænget weekend på Færøerne: 4 dage på et 4* hotel fra kun 2.986 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar