Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.992 kr.
Faeroeerne-Banner-1280-x-1280-1-1080x1080
Weekendophold

Rejse til Færøerne

Forlænget weekend med 4 dage på et 4* hotel inkl. fly

Weekendophold |

Rejse til Færøerne

Er du klar til en rejse til Færøerne, hvor du kan få de vildeste naturoplevelser? Denne smukke øgruppe er en uundgåelig destination for dig, der elsker naturrejser. For når man snakker om Færøerne, er det umuligt at komme uden om naturen – enestående, rå og uspoleret. Ja, faktisk blev Færøerne kåret som verdens mest autentiske og uspolerede ø af et ekspertpanel fra National Geographic, som undersøgte hele 111 forskellige øer i verden! Gæstfrihed, vilde landskaber og unikke madoplevelser er blot nogle af de få ting, der venter på dig med denne rejse. Så pak de gode vandresko, og gør dig klar til en oplevelse ud over det sædvanlige! 💚

Forlænget weekend på Færøerne

august, september og oktober

fra

2.992 kr.

✈️ Fly fra København og Billund

Nyt og lækkert 4-stjernet Hilton-hotel

🏞️ Fantastiske naturoplevelser i det norlige Atlanterhav

Hotel på Færøerne

1.440 kr.

Billige fly til Færøerne

1.552 kr.

Hotel

1.440 kr.

Fly

1.552 kr.

Total (pr. person):

2.992 kr.

Rejse til Færøerne – hotel

Det første, du skal have styr på til din rejse til Færøerne, er et lækkert hotel. Og det har jeg selvfølgelig fundet til dig.

I 2020 åbnede det første internationale hotelbrand på Færøerne. Det skete, da Hilton-kæden åbnede sit firstjernede Hilton Garden Inn Faroe Islands (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024). Og det er netop på dette hotel, jeg tænkte, du skulle bo på denne weekendtur 😉

Hilton har med deres første hotel på Færøerne lagt vægt på, at gæsterne (aka dig) skal tilbydes en kvalitetsoplevelse til en overkommelig pris. Samtidig har bæredygtighed været på dagsordenen.

Hilton Garden Inn Faroe Islands ser da også ualmindeligt lækkert ud – udefra såvel som indefra. Hotellet har et græstag, der passer perfekt ind i de grønne omgivelser, og de fleste af hotelværelserne har store glaspartier, der rent arkitektonisk ser godt ud og sikrer et uovertruffent udsyn til den smukke færøske natur.

Indenfor er hotellet lige så flot og stilrent, som man kunne håbe med et nyåbnet hotel. Uanset om du lader dit blik falde på værelserne, barområdet eller spiseområdet, ser alt moderne og indbydende ud. Den opgave har Hilton altså løst flot.

Som en lille bonus har Hilton Garden Inn Faroe Islands også et lille wellnessområde (mod gebyr). Faktisk er dette wellnessområde et af de første af sin slags på Færøerne! Her kan du hygge dig med sauna, udendørs jacuzzi og et 24-timers fitnesscenter.

På Booking.com får hotellet f.eks. 8,8 ud af 10 (baseret på 1.100+ anmeldelser) og på Tripadvisor 4,5 ud af 5 (baseret på 100+ anmeldelser). Mange beskriver det nye Hilton-hotel som et gennemført lækkert hotel med et højt serviceniveau.

Jeg har i dette eksempel fundet et hotelophold fra fredag den 18. oktober til mandag den 21. oktober. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.880 kr. Ved en rejse for to personer ender prisen således kun på 1.440 kr. pr. person.

OBS: Hotelpriserne følger generelt sæsonen, så sommeren vil være dyrest, mens du finder de allerbedste priser i slutningen af september og i hele oktober.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Færøerne, skal du naturligvis være velkommen til det.

Overnat på Hilton Garden Inn Faroe Islands under din rejse til Færøerne

Overnat på Hilton Garden Inn Faroe Islands under din rejse til Færøerne

Overnat på Hilton Garden Inn Faroe Islands under din rejse til Færøerne

Benyt spafaciliteterne på Hilton Garden Inn Faroe Islands under din rejse til Færøerne

Overnat på et af værelserne på Hilton Garden Inn Faroe Islands under din rejse til Færøerne

Rejse til Færøerne – fly

Før din rejse til Færøerne for alvor kan starte, er der lige et par flybilletter, du skal have styr på først.

Det er ofte billigst at flyve fra hovedstaden. Fra København kan du flyve direkte med SAS og Atlantic Airways

Færøerne er på ingen måde en budgetdestination, og flybilletter plejer også at koste en del.

Men lige nu kan du finde en masse SAS-billetter i august, september og oktober fra ca. 1.500 kr.

Du kan også flyve direkte fra Billund året rundt med Atlantic Airways (eller med SAS via København). Disse billetter koster dog ofte fra ca. 1.800 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København fra fredag den 18. oktober til mandag den 21. oktober til kun 1.552 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • August – oktober: Stort set alle ugens dage undtagen lørdag

Fra Billund

  • 17.08. – 19.08./21.08.
  • 22.08. – 26.08.
  • 07.09. – 09.09./11.09.
  • 14.09. – 18.09.
  • 11.10. – 14.10.
  • 18.10. – 21.10.
  • Og flere

Rejse til Færøerne – rejsetips

Færøerne er en fantastisk rejsedestination, der er kendt for sin storslående natur. Øerne gør sig godt til en forlænget weekend, men du kan sagtens bruge 1-2 uger på at rejse rundt. Oplevelser er her hvert fald rigeligt af!

De fleste, der besøger Færøerne, kommer for at opleve den smukke natur. Der findes en masse spændende hikes og trekkingområder, som du kan kaste dig ud i, når du besøger Færøerne. Lige fra vandreruter på de nordlige øer til en tur på Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur. Mærk den kølige atlanterhavsvind, når du bevæger dig rundt mellem mørkegrønne fjelde og rislende kilder.

Du kan også sagtens bruge en dag i Tórshavn, hvor du besøger byens mange områder tilbage fra vikingetiden. I Tórshavn ligger der en masse hyggelige caféer både inde i gågaden og langs havneområdet. Ønsker du at få gået en masse, mens du besøger området omkring Tórshavn, kan du vandre til bygden Kirkjubøur. Det er Færøernes historiske vugge med forhistoriske levn fra middelalderen.

På den vestlige del af hovedøen Streymoy ligger Vestmanna Bjergene. Her udspiller sig et overdådigt fugleliv henover de dramatiske klippevægge. Jeg vil anbefale, at du tager på en sejltur langs bjergene og bare nyder den storslåede natur udspille sig foran næsen af dig.

Mod nord ligger Kallur Lighthouse på øen Kalsoy, og det er nok det smukkeste og mest kæbetabende hike på øerne! Her er det muligt at tage til både med offentlig transport, men også i egen eller lejet bil.

Mangler du yderligere inspiration til din rejse til Færøerne, kan du med fordel læse min guide om rejser til Færøerne.

Rejse til Færøerne – billeder

Huse på Færøerne

Klipper på Færøerne

Mulafossur på Færøerne

Rejse til Færøerne – offentlig transport

Transporten fra lufthavnen til Thorshavn kan du snildt klare med bus. Linje 300 (Thórshavn – Airport – Sørvágur) fragter dig fra lufthavnen til Thórshavn på ca. 40 minutter. Du kan tjekke busafgangene på ssl.fo.

Med busser og færger kan du i øvrigt komme til næsten alle steder på Færøerne. Busserne i Thórshavn er gratis, men du skal betale for busser til resten af øen.

Du kan også købe et Travel Card på enten 4 eller 7 dage. 4 dage koster 500 kr. (250 kr. for børn), og 7 dage koster 700 kr. (350 kr. for børn). Det gode ved et Travel Card er, at du må rejse med både bus og færge, lige så tosset du vil (Mykines er dog undtaget). Du kan købe kortet i informationen i lufthavnen eller ved Thórshavn busterminal.

Foretrækker du større frihed, end hvad offentlig transport kan tilbyde, kan du også vælge at leje en bil til din rejse til Færøerne.

Rejse til Færøerne – pas og visum

Selvom Færøerne er en del af det danske kongerige, er de alligevel ikke en del af Schengen. Derfor vil det være en god idé at tage sit pas med på din rejse til Færøerne.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til FærøerneRejse til Færøerne

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud