• 01 mar 2017

  Billige fly tur/retur til Jamaica til kun 1.558 kr. – F.eks. 8 dage på et lækkert 3* strandhotel til kun 3.027 kr. inkl. fly

  Hvis du er klar til at besøge et tropisk paradis med en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, så har jeg fundet tilbuddet til dig – Jamaica! Nyd tonerne fra reggaemusikken med en frisk drink med verdens bedste rom i hånden, dyk ned i det krystalklare hav eller slæng dig på den berømte Montego Bay strand. Oplev landet hvis motto er ”no worries” og mærk en hel unik kultur og atmosfære på øen, mens du bliver revet med af det hav af muligheder, der er på øen. Besøg Kingston, den største engelsktalende by i Caribien, og mærk hvor fantastiske musikere såsom Bob Marley, Sean Poul og mange andre stammer fra. Det turkise vand er perfekt til vandsport som dykning eller surfing, mens hvis du vil væk fra den kridhvide strand lidt, så grib chancen og hike til Blue Mountain Peak. Lige meget hvad du gør så bliver det et eventyr du sent vil glemme!

   

  Fly

  Du kan lige nu få super billige flybilletter med TUI fra Stockholm til Jamaica! Det kan være nemt og billigt at komme til Stockholm, så lad ikke det holde dig tilbage (se nedenfor). Du kan selv vælge om du vil afsted i 1 eller 2 uger, men prisen er helt nede på 1.998 SEK (1.558 kr.). Det bliver ikke billigere! Afrejsen er d. 8 marts og frem til enten d. 16 eller 23 marts. Der er også andre afgange senere som lige nu ligger højere i pris, men det kan være de falder, hvis du har is i maven. OBS: Husk på prisen på TUIs hjemmeside vises som dobbelt når du klikker på flyet, da den laves om til 2 personer når du trykker på en flyafgang. Lad dig ikke afskrække – Prisen holder.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS: Husk på prisen på TUIs hjemmeside vises som dobbelt når du klikker på flyet, da den laves om til 2 personer når du trykker på en flyafgang. Lad dig ikke afskrække – Prisen holder.

  Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 600 svenske kroner (467 kr.) oveni.

   

  Hotel

  trivago.dk har f.jeg fundet det dejlige 3* Richie’s On The Beach (5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i ferieområdet ved Negril direkte ved stranden og byder på enkle værelser med air-condition og udsigt over havet. Tidligere gæster roser især udsigten, hotellets gode service og renligheden. Et dobbeltværelse på dette hotel i 7 nætter koster 2.938 kr. Dvs. kun 1.469 pr. person ved en rejse for 2. Der findes desværre ingen enkeltværelser ved netop dette hotel, men kig listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange andre hoteller, så hvis kig endelig listen igennem og dan dig et overblik. OBS: Jamaica er en stor ø, så vær opmærksom på beliggenheden for hotellet. Jeg anbefaler at finde et hotel i Montego Bay eller Negril-området.

  HOTELLER PÅ JAMAICA

   

  • Fra: Stockholm
  • Rejsedatoer: marts
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)/15 dage (2 uger)
  • Flyselskab: TUI
  • Til: Montego Bay, Jamaica
  • Hotel: 3* Richies on the Beach
  • Vurdering: 5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 28⁰ C

   

  Hotel

  1.469 kr.

  Fly

  1.558 kr.

  TOTAL pr. person

  3.017 kr.

   

  Hvordan kommer jeg til Stockholm?

  Der er forskellige måder at komme til Stockholm fra Danmark på. Du kan f.eks. enten tage toget eller flyve. Du kan se nærmere på din togmuligheder her. Du kan tage et aften eller nattog billigt (195 SEK), men hjemturen er mere dyr (400-700 SEK), så her ville det måske betale sig at flyve hjem, da prisen bliver ca. det samme. Du kan også flyve tur/retur for kun 850 kr. Du kan se flybilletterne her.

   

  Pas og visum

  Visumfri i indtil 90 dage for turistrejser (EU-statsborger).

   

  Transport fra lufthavnen

  På Hoppa.com kan du booke tranport fra lufthavnen til hotellet (fra Montego Bay til Negril). Tur/retur- billetter koster 120 kr. Husk at bruge rabatkoden "AB25".

                                                                                                                             

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *