• 05 jun 2018

  Billige fly til Thailand: direkte t/r til kun 2.782 kr. – f.eks. 10 dage på et 4* hotel til kun 3.999 kr. inkl. fly

  Er du i gang med at planlægge turen sydpå, sådan så du kan få sol og sommer i efteråret og vinteren? Så har jeg fundet det helt rigtige tilbud til dig! Selvom vinden rusker, temperaturen nærmer sig nulpunktet og alt bare er gråt herhjemme i de måneder, så kan du godt pakke tasken med farverigt sommertøj, klipklappere og solhat og sætte kursen mod paradisstrande, krystalklart vand, masser af solskin og nyde kolde drinks i 30 graders varme – jeg har nemlig fundet billige billetter til Thailand i højsæsonen!

  Billige fly til Thailand
  september - december
  2.782 kr.
  København og Billund
  Bangkok
  Billige fly til Bangkok
  inkl. 10 kg håndbagage
  2.782 kr.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige billetter til Bangkok på mange datoer fra september til december (du kan også rejse i efterårsferien – her er prisen kun 3.041 kr.) – jeg har f.eks. fundet en direkte afgang fra København d. 18.11. – 28.11. til kun 2.782 kr. Du rejser med Norwegian, og det er som sagt en direkte afgang – der er inkluderet 10 kg håndbagage, er du ude efter at pakke den helt store kuffert skal du af med 600 kr. for 20 kg t/r. Du kan også vælge at rejse med et større selskab såsom Qatar eller Turkish Airlines – billetpriserne her er omkring 4.000 kr., men så er der også inkluderet bagage, mad ombord osv.

  Det er også muligt at flyve fra f.eks. Billund, her skal du regne med priser fra omkring 3.500 kr.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.08. – 09.09.
  • 08.09. – 16.09.
  • 22.09. – 30.09.
  • 13.10. – 22.10.
  • 31.10. – 10.11.
  • 07.11. – 17.11.
  • 29.11. – 08.12.
  • 05.12. – 15.12.
  • 07.12. – 19.12.
  • Og flere

   

  Hoteller og rejseinspiration

  Der er utrolig mange muligheder, du kan udnytte de billige billetter på, hvilket giver dig muligheden for at sammensætte din egen drømmerejse. Nedenfor kommer der et par muligheder.

   

  Hua Hin

  Hua Hin er efter min mening den bedste strand-destination tættest på Bangkok. Det tager ca. 2 timer i bus – så hvis du ikke vil bruge meget tid på transport, er Hua Hin dit sted! Du kan f.eks. bo på det 4* Ayrest Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) i 9 nætter for 2.472 kr., dvs. 1.236 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hoteller i Hua Hin
  f.eks. 4* Ayrest Hua Hin Hotel

   

  Phuket

  Efter min mening et af regionens bedste rejsemål. Ja – Thailands største ø er måske lidt mere turistet end andre steder, dog synes jeg, at øen er stor nok til at finde et roligt sted, hvis man har brug for det. Phukets største fordel er, at der findes rigtig mange hotelmuligheder. Så chancen for, at du finder noget godt til pengene her (især i højsæsonen) er meget større.

  Desuden findes der altid billige fly fra Bangkok til Phuket (mellem 200 – 500 kr.), så du slipper for lange bus- eller togrejser.

  Hoteller i Phuket
  kr.

   

  Koh Chang

  Koh Chang er en anden destination, som jeg vil anbefale til dem, der ikke gider at flyve videre til andre steder. Det tager ca. 5-6 timer at komme hertil fra Bangkok, og der kører regelmæssigt busser fra både lufthavnen og Bangkoks centrum.

  Hoteller i Koh Chang
  kr.

  Krabi

  Et andet rejsemål, hvor du altid kan finde billige fly til fra Bangkok (ca. 4-600 kr.). Drømmestrande, luksus-resorts, backpacker-hostels – Krabi har det hele!

  Hoteller i Krabi
  kr.

   

  Visum

  Thailand er visumfri i indtil 30 dage (for EU statsborger).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Thailand: direkte t/r til kun 2.782 kr. – f.eks. 10 dage på et 4* hotel til kun 3.999 kr. inkl. fly

  1. Tina says:

   Hej,

   Ved du om det er muligt at få så billige billetter omkring jul og nytår? Eller er de generelt dyre der? 🙂

   Elsker forresten din side! Det giver en inspiration til næste rejse!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tina 🙂

    Tak for de pæne ord! Det er jeg glad for at høre 😀

    Billetter til varme og eksotiske destinationer som Thailand omkring (og især henover) jul og/eller nytår er næsten altid superdyre. Så hvis du leder efter billetter i december/januar, vil du generelt opleve, at priserne stiger omkring jule- og nytårsdatoerne.

    Men du kan tro, at jeg vil holde øje med billige fly til Thailand – også omkring jul og nytår – og hvis jeg finder nogle gode tilbud, skriver jeg om dem på bloggen med det samme 😉

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her